Slavi Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Тихо. Тези факти не са ни удобни. Сус! Ама стига са живяли някои хора с илюзията че няма по голям хит в чалгата от Луда по теб. Шампанско и сълзи и Две сърца не са по малки емблеми за жанра. Обичам те и Никой не може също. Ами Кати Волна пеперуда? Истерията беше по голяма дори. 2 години лафове излизаха от тази култова чалга. Ами 300 нощи на Весела? Само мене нямаш на Анелия. Деси с Иди си. Ина със Зелено. ЛИЯ с дяволски чаровник. Румяна с Две очи разплакани. Луда по теб е посредствен хит. Радвам се че Мъжете на Деси към днешна дата не и е емблема. Срам ме е от такива посредствени парчета Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 А Мажете всичко искат, не е . Това е поезия, връх някакъв :1000 (29): Е нали до сега и беше емблема. Последно? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Ама стига са живяли някои хора с илюзията че няма по голям хит в чалгата от Луда по теб. Шампанско и сълзи и Две сърца не са по малки емблеми за жанра. Обичам те и Никой не може също. Ами Кати Волна пеперуда? Истерията беше по голяма дори. 2 години лафове излизаха от тази култова чалга. Ами 300 нощи на Весела? Само мене нямаш на Анелия. Деси с Иди си. Ина със Зелено. ЛИЯ с дяволски чаровник. Румяна с Две очи разплакани. Луда по теб е посредствен хит. Радвам се че Мъжете на Деси към днешна дата не и е емблема. Срам ме е от такива посредствени парчета Камелия ги съдра от налагане, нали това казах одеве, тя го внуши на подсъзнателно ниво, ако щеш, че са най-големите хитове. Сигурно ги е пяла над 300 пъти на големи концерти и турнета. Деса е нямала тази възможност. Както и изпълнителите на песните, които си изброил след това. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Глупости, никога не съм твърдял това. Имат емблеми и то няколко. За мен те двете и Камелия имат най-много песни емблеми и то мега хитове. Но както писаха по-нагоре, Камелия успя да наложи до N-та степен Луда по теб, Ти си и Защо повярвах, за да ги наречем, като най големите хитове евър. Особено Луда по теб е пята толкова много пъти и всеки път вади най-силния прием на концерта. Отричаш ли това? Отричаш ли, че Луда по теб е и една от най-пятата песен от Колежки на Камелия по участия в ютуб и вибокс има изпълнения на - Андреа, Ваня, Галена, Преслава, Анелия, Джулия, Адриана... това само на прима виста, ако се разровя щу намеря и длуги. Отричаш ли, че Луда по теб е пята по.риалитиа на времето - Деса Биг Бр, Комиците ,Камелия - Биг брадър (когато беше водеща) , Music idol и т.н.т. Освен песента е включена в платинения диск на Камелия - единствен обявен официално ! Ама кой отрича "Луда по тебе", човеко? Говорим за друго нелепо изказване... Аз също съм чувала Нелина, Пепа, Галена, Мира и т.н. да пеят "Празник всеки ден", например. В Мюзик айдъл също я пяха (Пламена), в брадъра - Деса отново, като имитираше Ивана... И тя е имала големи приеми. А ти отричаш ли, че Кама е излизала да пее "Шампанско и сълзи", заедно с останалите кокошки, през 2005, като финална песен на турнето? Щото аз не се сещам на леля да се е налагало да пее песен на Камелия... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 А ти отричаш ли, че Кама е излизала да пее "Шампанско и сълзи", заедно с останалите кокошки, през 2005, като финална песен на турнето? Щото аз не се сещам на леля да се е налагало да пее песен на Камелия... Туш! :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 А Мажете всичко искат, не е . Това е поезия, връх някакъв :1000 (29): Е нали до сега и беше емблема. Последно? и мъжете са гнусотия . Четеш ли кво пиша или само квото си харесаш от поста ми. Мъжете и беше емблема до към 2006-07, но и Две сърца и Казваш че ме обичаш и Бели нощи и Птица скитница са и по популярни и предпочитани. Мъжете и Луда по теб са гнусни дърти чалги Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 и мъжете са гнусотия . Четеш ли кво пиша или само квото си харесаш от поста ми. Мъжете и беше емблема до към 2006-07, но и Две сърца и Казваш че ме обичаш и Бели нощи и Птица скитница са и по популярни и предпочитани. Мъжете и Луда по теб са гнусни дърти чалги И това е лошо? Мен пък много ме кефят, както и сума ти народ, които са падат по ретро хитове. Ти явно харесваш по-лирични песни със стойностни текстове. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Ама кой отрича "Луда по тебе", човеко? Говорим за друго нелепо изказване... Аз също съм чувала Нелина, Пепа, Галена, Мира и т.н. да пеят "Празник всеки ден", например. В Мюзик айдъл също я пяха (Пламена), в брадъра - Деса отново, като имитираше Ивана... И тя е имала големи приеми. А ти отричаш ли, че Кама е излизала да пее "Шампанско и сълзи", заедно с останалите кокошки, през 2005, като финална песен на турнето? Щото аз не се сещам на леля да се е налагало да пее песен на Камелия... Леля ти, като снасяше % е норамлно да ги карат всички да излизат с нея. Това не е било по тяхно желание, а по желание на шефа. Много неуместно си го изтъкнала това. Янева не ти прави чест да влизаш в други теми и да ни осмиваш в разговора тук. Ще кажеш незнам какво станало. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Леля ти, като снасяше % е норамлно да ги карат всички да излизат с нея. Това не е било по тяхно желание, а по желание на шефа. Много неуместно си го изтъкнала това. Янева не ти прави чест да влизаш в други теми и да ни осмиваш в разговора тук. Ще кажеш незнам какво станало. Тогава защо излизаше и на "Носталгия" през 2004? Глория и тя ли е снасяла процент?! И не съм ВИ осмивала, само лелята, според която Деса и Ивана не могли да си наложат емблеми. Сори, смешно е! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Тогава защо излизаше и на "Носталгия" през 2004? Глория и тя ли е снасяла процент?! И не съм ВИ осмивала, само лелята, според която Деса и Ивана не могли да си наложат емблеми. Сори, смешно е! LelqtiAn и Сашо са един и същ човек. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Тогава защо излизаше и на "Носталгия" през 2004? Глория и тя ли е снасяла процент?! И не съм ВИ осмивала, само лелята, според която Деса и Ивана не могли да си наложат емблеми. Сори, смешно е! Защото и е наложено бе, как защо. Да не мислиш, че всички са взели единодушно решение за излизат на песните на Гло и Ванча. Както виждаш след това направиха песни за турнето и всяка да си има част там. Сигурен съм, че нито 1 не е искала да излиза и да се клати на чужда песен, като фон. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Защото и е наложено бе, как защо. Да не мислиш, че всички са взели единодушно решение за излизат на песните на Гло и Ванча. Както виждаш след това направиха песни за турнето и всяка да си има част там. Сигурен съм, че нито 1 не е искала да излиза и да се клати на чужда песен, като фон. Ама как така някой ще наложи за финална песен нещо, което не е хит-емблема?! Нали прочетохме по-нагоре, че не могли тия двете да си наложат песните, както Камелия... Ивана снасяла процент, не ми отговори и Глория ли е снасяла? И хич не изглежда да е насила, Камето си пляска, пее си, знае ги наизуст песните на Гло и Ванча. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Не съм хомофобка, но тази "леля Ан" е нагла и досадна! Тоест, да разбирам, че и ти твърдиш, че Деса и Ванча нямат песни - емблеми? Уау, казала враната на гарвана че бил черен, нали. Ми нямат, тва е положението. С обиди няма да промениш положението. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Ама как така някой ще наложи за финална песен нещо, което не е хит-емблема?! Нали прочетохме по-нагоре, че не могли тия двете да си наложат песните, както Камелия... Ивана снасяла процент, не ми отговори и Глория ли е снасяла? И хич не изглежда да е насила, Камето си пляска, пее си, знае ги наизуст песните на Гло и Ванча. Наложено й е отгоре, затова. Какво значи снасяла процент на фирмата - та то всяка певица снася някакъв процент. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Уау, казала враната на гарвана че бил черен, нали. Ми нямат, тва е положението. С обиди няма да промениш положението. Аз не те обиждам! Ако констатации относно поведението ти, са обиди, то може би, би следвало да го попромениш! И стига повтаря тези "смехории" за хитовете, че ще ти отиде и без други измисленото реноме на човек с "остро чувство за хумор"... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Ама как така някой ще наложи за финална песен нещо, което не е хит-емблема?! Нали прочетохме по-нагоре, че не могли тия двете да си наложат песните, както Камелия... Ивана снасяла процент, не ми отговори и Глория ли е снасяла? И хич не изглежда да е насила, Камето си пляска, пее си, знае ги наизуст песните на Гло и Ванча. Еми ей така - шефа ти казва , ще излезете ва финалната песен на Глория и Ванча. За Ивана ти казах е било %, Глория 2004 до колкото знаем турнето е трябвало да бъде Глория и приятели. Нормално след, като не е станало така да й дадат това, като комплимент. На следващата.година.пробваха й с Ивана, видяха, че не върви така и го разкараха това. Според теб, защо.спряха с тази "традиция" ? Сигурно защото всички са умирали да се клатят на песните им. Носталгия за по-голям хит от Луда по теб ли го даваш? Ти сериозно ли? Не излизат, защото това са най-големите хитове, а защото така им е казано. Ивана също е пляскала на Камелия по концерти, сега се сещам за 1 концерт на НФ, така хубаво си припяваше... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Еми ей така - шефа ти казва , ще излезете ва финалната песен на Глория и Ванча. За Ивана ти казах е било %, Глория 2004 до колкото знаем турнето е трябвало да бъде Глория и приятели. Нормално след, като не е станало така да й дадат това, като комплимент. На следващата.година.пробваха й с Ивана, видяха, че не върви така и го разкараха това. Според теб, защо.спряха с тази "традиция" ? Сигурно защото всички са умирали да се клатят на песните им. Носталгия за по-голям хит от Луда по теб ли го даваш? Ти сериозно ли? Не излизат, защото това са най-големите хитове, а защото така им е казано. Ивана също е пляскала на Камелия по концерти, сега се сещам за 1 концерт на НФ, така хубаво си припяваше... Твърдя само, че "Носталгия" и "Шампанско и сълзи" са песни - емблеми на попфолк музиката, които ще останат и след двете изпълнителки. Напълно съизмерими са с "Луда по тебе", особено Ванчината! Ивана може на много хора да е пляскала от оркестрината, тя и на Преса го е правила. Говорим за нещо друго, ти много добре го разбра, но го извърташ, ако може, да не изглеждат на форумската леля твърденията чак толкова смехотворни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Аз не те обиждам! Ако констатации относно поведението ти, са обиди, то може би, би следвало да го попромениш! И стига повтаря тези "смехории" за хитовете, че ще ти отиде и без други измисленото реноме на човек с "остро чувство за хумор"... Хич даже. Ама не знаех, че на истериите им викали констатации вече, хубаво е човек като научава нещо ново всеки ден. А още повече ми харесва да се опитват да ме анализират хора, които изобщо не схващат за какво става въпрос, но са се взели толкова насериозно, че чак ме разсмиват. А дропи ми най-накрая формулата, супер, и без това не ми се занимава повече с теб. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Твърдя само, че "Носталгия" и "Шампанско и сълзи" са песни - емблеми на попфолк музиката, които ще останат и след двете изпълнителки. Напълно съизмерими са с "Луда по тебе", особено Ванчината! Ивана може на много хора да е пляскала от оркестрината, тя и на Преса го е правила. Говорим за нещо друго, ти много добре го разбра, но го извърташ, ако може, да не изглеждат на форумската леля твърденията чак толкова смехотворни. Спри случайни хора на улицата, и ги накарай да ти изпеят по два реда от трите песни, и пак ша си говорим. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Хич даже. Ама не знаех, че на истериите им викали констатации вече, хубаво е човек като научава нещо ново всеки ден. А още повече ми харесва да се опитват да ме анализират хора, които изобщо не схващат за какво става въпрос, но са се взели толкова насериозно, че чак ме разсмиват. А дропи ми най-накрая формулата, супер, и без това не ми се занимава повече с теб. Никой не е тръгнал да те анализира - чак толкова дълбочина и провокация няма в измисленото ти "чувство за хумор". И сложно не е , за да има какво да разбираме толкова! Никой не те кара да ходиш след мен, след като не ти се занимава! И без друго един интересен пост нямаш! Уж не му се занимавало, тръгнал отдолу пак да се обяснява и да ме кара да спирам случайни хора на улицата... Всеки знае коя е Ивана, всеки е чувал "Шампанско и сълзи"! Особено заглавието дори е ползвано в поп и рап песни, като закачка към фолка. Песен - емблема! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Твърдя само, че "Носталгия" и "Шампанско и сълзи" са песни - емблеми на попфолк музиката, които ще останат и след двете изпълнителки. Напълно съизмерими са с "Луда по тебе", особено Ванчината! Ивана може на много хора да е пляскала от оркестрината, тя и на Преса го е правила. Говорим за нещо друго, ти много добре го разбра, но го извърташ, ако може, да не изглеждат на форумската леля твърденията чак толкова смехотворни. Ма то много песни са - песни емблеми. Само, че по концерти, като ги изпеят след 10 години, виждаме че нещо не се помнят. В тая връзка не слагам в това число Шампанско и сълзи, но съм попадал на по-вяли приеми на Ванча. Да като при Кама не е така, много добре ме разбиряш и ти , но явно ти се спори. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Ма то много песни са - песни емблеми. Само, че по концерти, като ги изпеят след 10 години, виждаме че нещо не се помнят. В тая връзка не слагам в това число Шампанско и сълзи, но съм попадал на по-вяли приеми на Ванча. Да като при Кама не е така, много добре ме разбиряш и ти , но явно ти се спори. В момента не говорим дали Ванча е имала вял прием някога, а дали "Шампанско"-то е вечна песен, която се съизмерва с "Луда по тебе". Защото, ако ще коментираме приеми, "Вик" е имала страхотни такива. И тя ли не е хит? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 В момента не говорим дали Ванча е имала вял прием някога, а дали "Шампанско"-то е вечна песен, която се съизмерва с "Луда по тебе". Защото, ако ще коментираме приеми, "Вик" е имала страхотни такива. И тя ли не е хит? Съизмерим е, но не мисля че е по-голям. Как ти говори факта, че Луда по теб звучи всяка вечер по дискотекити, 20 години по-късно? Аз за такавя песен на Ивана не се сещам? Много малко гледания в Ютуб, що така? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Съизмерим е, но не мисля че е по-голям. Как ти говори факта, че Луда по теб звучи всяка вечер по дискотекити, 20 години по-късно? Аз за такавя песен на Ивана не се сещам? Много малко гледания в Ютуб, що така? Никъде не съм написала по-голям хит! Написах, че има достатъчно песни - емблеми! Скочих срещу изказване, че трите (Деса, Глория и Ванча) НЯМАТ вечни хитове. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Никъде не съм написала по-голям хит! Написах, че има достатъчно песни - емблеми! Скочих срещу изказване, че трите (Деса, Глория и Ванча) НЯМАТ вечни хитове. Никой не е твърдял това !!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.