Yaneva Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 При Кама всички знаем, защо никога не изпя Приказен сън на концерт, а беше един от вечните й хитове. Сигурен съм, че ще срути. На участия, като я е пяла винаги е била с топ прием. Забранена зона мене ме кефи, беше си хит, а и тя много хубаво я наложи на турнето. Мисля, че беше от Биолчев. Иначе за мен това беше най-силното турне - Ивана, Анелия, Камелия, Преса.. дори Емилия, Райна и Гера бяха с доста силни изяви, баба ти Малина и тя с шоу. И всички пяха по 20 мин на живо. Следващите години им орязаха миксовете, станаха 11-12 изпълнителя и всичко се прееба. Никога не съм харесвала "Забранена зона" и "Кажи ми как" - тогава топ песента на Кама си беше "Целувай ме". Другите ми звучаха все едно просто е бързала да има 3 нови за турнето. Всъщност и "Няма изход" 2004 беше нещо подобно. А "Приказен сън" ми е толкова любима, че ако я изкара сега с един ремикс, успявайки да си уреди правата, ще съм повече от доволна! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Това не го знаех. Уникално! Невероятно! Страхотно! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Защо? Авторката на текста, влязла в лудница и Камелия немогла да възобнови правата на тая песен. Иначе много искала да я пее на концерт. Никога не съм харесвала "Забранена зона" и "Кажи ми как" - тогава топ песента на Кама си беше "Целувай ме". Другите ми звучаха все едно просто е бързала да има 3 нови за турнето. Всъщност и "Няма изход" 2004 беше нещо подобно. А "Приказен сън" ми е толкова любима, че ако я изкара сега с един ремикс, успявайки да си уреди правата, ще съм повече от доволна! Да, това Няма изход беше голямо дъно за Камелия. След Ти си виновен да пуснеш тая боза и тая тв версия беше шок. И на мен ми е любима Прикъзен сън, Камелия в клипа беше трепач. Това не го знаех. Уникално! Невероятно! Страхотно! Нали, абсолютен шедьовър. Трябва да го препратим на Камелия. Би се изкефила. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Вижте, нещата толкова много са се променили в сравнение с преди 10 години, че не е нужно въобще да се обяснява. Камелия разбра какво трябва да промени и най-вече схвана, че продуцентите в интернет ерата стават все по-нищожни като фактор. Как никой не забеляза, че Кама прави фундаментални промени в кариерата си след 17 лоялни години в Пайнер? Толкова бяха тържествуващи колежките и, че вече могат и тях да забележат като я няма, че пропуснаха момента, в който бизнеса се променя из основи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Чак пък фундаментални промени... Оправи зъбите жената и изглежда все по-хубава. Но нещо кой знае колко ново не е направила - попфолк сингли, прилични клипове... Не сме я видяли още да извади клип от ранга на "Фалшива кожа" и "Още те обичам", извън Пайнер. А, улучи и хит, което е супер. Така и не се намери кого да продуцира, макар да се съмнявам, че това някога ще се случи. Ходи си по участия, но тя винаги си е била канена по клубове. Та кое е толкова различното? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Еми, на плюс е откъм пари, интересът не е спаднал, дори се повиши. Добре си е Камата. Няма нужда от продуцент, умее да си управлява кариерата. Това не е за всеки, а и вече не може да се разчита на продуценти в страната. Няма и смисъл. Няма и лошо. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Еми, на плюс е откъм пари, интересът не е спаднал, дори се повиши. Добре си е Камата. Няма нужда от продуцент, умее да си управлява кариерата. Това не е за всеки, а и вече не може да се разчита на продуценти в страната. Няма и смисъл. Няма и лошо. Ммм страхотна е.Без пукнат хит и тотално в 9 глуха.Положението е просто прекрасно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Чак пък фундаментални промени... Оправи зъбите жената и изглежда все по-хубава. Но нещо кой знае колко ново не е направила - попфолк сингли, прилични клипове... Не сме я видяли още да извади клип от ранга на "Фалшива кожа" и "Още те обичам", извън Пайнер. А, улучи и хит, което е супер. Така и не се намери кого да продуцира, макар да се съмнявам, че това някога ще се случи. Ходи си по участия, но тя винаги си е била канена по клубове. Та кое е толкова различното? Е като Фалшива кожа не излизат всеки ден клипове. 1 на 100 да кажем. Клип с бюджет, с послание, с енергия и с уникална хармония с музика и текст. Това е един от върховете в чалгата, чисто като видео говоря. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Е като Фалшива кожа не излизат всеки ден клипове. 1 на 100 да кажем. Клип с бюджет, с послание, с енергия и с уникална хармония с музика и текст. Това е един от върховете в чалгата, чисто като видео говоря. Не мога да оспоря. Моята песен, съчетана с клип, изпълнена от Камелия, обаче е "Още те обичам". Такова въздействие... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Когато си секс-символа на всички времена !!!! The Queen ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Когато си секс-символа на всички времена !!!! The Queen ! Прилича ми на Гери-Никол... Жена на почти 50 години! Евала! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Прилича ми на Гери-Никол... Жена на почти 50 години! Евала! Уникална жена, на това му се вика ген !!! Страхотни )) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 За такова тяло на нейните години много жени могат само да си мечтаят, евала! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerbera Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 За такова тяло на нейните години много жени могат само да си мечтаят, евала! Перфектна е, при все че не е луда фитнес манячка... и слава богу, че не е лекоатлетка като Малинажа и Татяна, или пък суха скумрия като Магда и Есил Дюран. упер женствена и естествена фигура и форми. БОГИНЯ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Нека замълчим ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Нека замълчим ! Когато близо 50-годишна жена изглежда по-свежо от 25-годишно момиче. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Нека замълчим ! Нямаше нужда от толкоз прегаряне на фотошопа, докарали са Кама на експонат в мадам Тюсо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Когато близо 50-годишна жена изглежда по-свежо от 25-годишно момиче. Богинята !!! Вечния секс-символ !!! Камелия май пак е започнала да работи с тоя Цецо Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Богинята !!! Вечния секс-символ !!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Колко е по-хубава без допълнителна обработка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Колко е по-хубава без допълнителна обработка. Винаги е била красива, просто свети. И с фотошоп и без Камелия си е класа. Чувам, че си поготвяла за нов клип. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.