Jump to content

Препоръчани коментари

Няма такива, тя дори няма права над нито една песен, клип, албум, концертните си изяви и няма право да изпълнява песните никъде освен на участия. Преманаха я, все едно никога не я е имало.

Да ти кажа нека всички бездарници да ги премахнат завинаги.

Сподели в други сайтове

Разбирам, че линковете от "КОЙ" убиха всичко детско във фенчетата на разни реплики на Камелия, като Фатме и Андроник, но чича ви Фокс винаги е подготвен с доказателства, за разрика от низшите създания симпатизиращи на едни обикновени простакеси, с изтекъл срок на годност.

Камелия е в националин ефир всяка седмица като жури в най-гледаното риалити. Актриса е в много хитов сериал по най-голямата телевизия. Обиколи по няколко пъти всички светски рубрики на всички големи телевизии. Намира се в топ 10 по участия за последните 3 години и половина, откакто и свърши договора с Пайнер. Държи един от най-голевите хонорари и с Емануела са тези, които ги искат като замяна, когато чалгарка се разболее и не може да поеме участие. Камелия има един от най-големите хитове за 2017-та, който се върти и днес, а тук разни термити ми задават тъпи въпроси.

Ей, а огледайте се малко, че станахте за смях от злоба към "чипровската". И баш вие на Деса и Андра, които лично Митко Пайнера съсипа в интервю в началото на годината? Хората помнят и какво каза за Камерия същият пенсионер. Знам, че това е причината да озвереете, но видно, ако се пита Митака, той винаги би сменил ментета като Деса и Андра, за Камелия.

Сподели в други сайтове

Лично Митко Пайнера каза, че единствената певица за която е съжалявал до днес за напускане е Десислава.Не лъжи отново.

Кама е на дъното в музикалния фон на България от години-без хитове и без глас.

Кама е в Гласът поради нисък интерес на другите певици към това предаване.Изчерпано е отдавна.

Митко Пайнера: Разделихме се с Лили защото се правеше на тийнейджърка, съжалявах за Деси Слава! 

Инфо Планета Тв

Сподели в други сайтове

Митко Пайнера преди месец вече съжали, че е изпуснал Камелия. И насра Деса, за напускането и....

Да насра я като каза ,че е не е могъл да я преживее хаха

Сподели в други сайтове

От.... ще види тя през 2015.....

Инж. Митко Димитров: Камелия тепърва ще узнае каква е реалността!

.... се случва някаква странна метаморфоза, за да чуем от същият Пайнер.....

Инж. Митко Димитров: Андреа има болно въображение, Камелия има предимство пред всички! Вижте какво каза за Глория, Ивана и Десислава!

За ДесиСлава добавя, че е опитала да прави кариера къде ли не след „Пайнер“ и в чужбина, и със собствена телевизия у нас, но не е успяла да се реализира самостоятелно и се е завърнала с подвита опашка отново във фирмата.

Колкото до казуса с Андреа, инженерът отсича: „За мен това е едно болно въображение. Нейните обвинения и упреци са толкова неоснователни, а и нямат никаква логика. Претенциите й са, че съм бил окупирал пазара и съм блокирал нейните участия отвсякъде, което е повече от нелепо. Да не говорим, че изобщо не съм се и интересувал от нейното развитие“.

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Такова интервю няма .Интервюто е на сайта на Планета.Постнах ти го.Не вървиш.

Смешен си вече, поболя се от мъка. :1000 (29): Това е първото истинско интервю на Митака, където сразява ментето Деса и признава Кама като незаменима.

Виждаш ли какво правят линковете? Бой "десовите" по кратуните....

Сподели в други сайтове

7437088G.jpg

7437090Z.jpg

7437093q.jpg

7437096c.jpg

7437097t.jpg

7437099i.jpg

7440267j.jpg

7440282K.jpg

7440286C.jpg

7440314m.jpg

7440316A.jpg

7440336P.jpg

7440347H.jpg

7440350T.jpg

7440377q.jpg

7440381Z.jpg

7440384l.jpg

7440392v.jpg

Ивана, Малина, Бони, Емилия, Алисия, Силвия Стойчева (гримьорката), Гала (сводницата на Азис) и никъде нищо за Камелия. А рекламата в "Горещо" бе с нея.

К`во пра`им ся? :scratch:

Сподели в други сайтове

Да го има така, за да се знае кой е бил №1 когато трябва, за да знаят "десовите", че тяхната пача не може да припари до Кама дори когато я бутат....

9297598a.jpg

9297604s.jpg

9297606x.jpg

Сподели в други сайтове

9298403g.png

Без фотошоп, без грим и пози и излишна суета.

Прекрасна, да й е честит именния ден !!!

И пак е яка. Кой е този до нея на снимката?

Евала правя обаче на Кама че не я бърка да си качва снимки без грим.

Сподели в други сайтове

Тук и след 10 години да влезе човек пак ще се дъвче вечната тема 2002 :mf_surrender:

И Анелия беше най-продавана за 2003, но албумът й излезе 2002, Глория и Ивана пуснаха в пъти по-силни албуми и съответно обраха те наградите. Сигурно и след "Губя те бавно" Гергана е продала повече албуми от Глория и Ивана, но заслужено наградите отидоха при тях двете.

И това, че нещо е най-продавано далеч не означава, че е най-доброто. И Кама и Деса пуснаха силни албуми през 2002, имам и двата, и тогава и сега повече слушам песни от "Мистерия". Нормално след сингъл като "Залеза § Зората" Камелия да е реализирала много продажби, но в албума освен нея и дуетът със Сакис, друго не се отличи. Аз лично харесвам и "Редно или нередно" и разбира се "Така ми липсваш" и "Как боли", но повечето си останаха само с двете клипирани балади от албума.

Винаги албумите излизали по-рано през годината са по-продавани. "Нещо горещо" излезе пролетта, а "Мистерия" лятото.

Сподели в други сайтове

Да. :)

Не, това са семейството но Цветин.

Много ме кефят с Емилия че от години демонстрират много близки и приятелски отношения и не пропускат повод да се поздравяват.

9298551S.png

Сподели в други сайтове

Не, това са семейството но Цветин.

Много ме кефят с Емилия че от години демонстрират много близки и приятелски отношения и не пропускат повод да се поздравяват.

9298551S.png

Знам, че не е майка й, но исках да хвърля бомба, че Вескова-старша си има млад любовник и шафрантийства на дърти години. :3fdb8960598fa63e:

Емилия можеше да пусне снимка, на която изглежда по-добре. :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Знам, че не е майка й, но исках да хвърля бомба, че Вескова-старша си има млад любовник и шафрантийства на дърти години. :3fdb8960598fa63e:

Емилия можеше да пусне снимка, на която изглежда по-добре. :mf_surrender:

Някой хора само това чакат. От вчера почнаха и майка й да изкарват :)а. То няма такива дъна :D

Симпатяга е Ема и тя като Камелия, ну й пука с грим или без грим е, за това ги уважавам.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...