Jump to content

Препоръчани коментари

Скандална е! :3fdb8960598fa63e:

Андрю как така не се е направила червена като в "Стрелките"? :mf_surrender:

Според мен не посмя да си изгори косата и заложи на розовото :D

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Всички прекрасно знаем, какво говорят всички колежки за Камелия още от първият път когато са я видели, когато и да се е случило това. Заем и колко далеч стигат в интерпретациите си по въпроса онези от тях, към които Господ не е бил така щедър, като към Камелия. Логично е, да не я харесват, някои дори да я ненавиждат. Но има и една каста, която бе особено потърпевша от зверската атака на Камелия на женския фронт, което според действията и кариерните постъпки на всеки в бранша е най-важната битка в чалгата за всички времена. Тази каста се предвожда от Ивана и нейни са думите.... "Потрай Ванче, и това ще мине като всяка друга мода".

Та войната на тихият "женски" фронт започна по същото време на годината, през далечната 2002 година, с излизането в ефира на ТВ Планета, на най-знаковият клип по въпроса "Залеза и зората", който отприщи такъв ураган от емоции, та така до днес, когато пак ще дъвчем темата.

Специално за г-ца Янева довечера или утре ще довърша темата. Обещавам да не спестявам нищо... :whistling:

Сподели в други сайтове

Съгласен съм. Въздействието е особено силно, когато съм напушен. Като чуя първите акорди....все едно не е чалга. Шедьовър е. В подобно състояние ме праща и "Ако ще да боли" на Преслава.

btw имало ли е момент днес, в който си писал във форума от комп?

Велика е песента, да !

Не, нямало е, защо?

Сподели в други сайтове

Всички прекрасно знаем, какво говорят всички колежки за Камелия още от първият път когато са я видели, когато и да се е случило това. Заем и колко далеч стигат в интерпретациите си по въпроса онези от тях, към които Господ не е бил така щедър, като към Камелия. Логично е, да не я харесват, някои дори да я ненавиждат. Но има и една каста, която бе особено потърпевша от зверската атака на Камелия на женския фронт, което според действията и кариерните постъпки на всеки в бранша е най-важната битка в чалгата за всички времена. Тази каста се предвожда от Ивана и нейни са думите.... "Потрай Ванче, и това ще мине като всяка друга мода".

Та войната на тихият "женски" фронт започна по същото време на годината, през далечната 2002 година, с излизането в ефира на ТВ Планета, на най-знаковият клип по въпроса "Залеза и зората", който отприщи такъв ураган от емоции, та така до днес, когато пак ще дъвчем темата.

Специално за г-ца Янева довечера или утре ще довърша темата. Обещавам да не спестявам нищо... :whistling:

Имало ли е друга певица в попфолка, която да била замесвана в толкова много войни с колежки като Камелия Владимирова Вескова? Отговор: Не.

Чакаме разказа... :3fdb8960598fa63e:

Велика е песента, да !

Не, нямало е, защо?

Защото имаше един пост, написан толкова издържано, без грешки и със запетаи там, където трябва, че си викам "Сашо е отворил лаптопа". :)

---------------------

Камелия в сериала на БТВ "Скъпи наследници"

kameliia-piala-v-remarke-raznasiaha-me-kato-mechka-na-sindjir-za-2-leva-1.jpeg

Сподели в други сайтове

Имало ли е друга певица в попфолка, която да била замесвана в толкова много войни с колежки като Камелия Владимирова Вескова? Отговор: Не.

Чакаме разказа... :3fdb8960598fa63e:

Защото имаше един пост, написан толкова издържано, без грешки и със запетаи там, където трябва, че си викам "Сашо е отворил лаптопа". :)

---------------------

Камелия в сериала на БТВ "Скъпи наследници"

kameliia-piala-v-remarke-raznasiaha-me-kato-mechka-na-sindjir-za-2-leva-1.jpeg

:1000 (29): :1000 (29):

Новия стайл на Вескова ;)

9300540X.png

Сподели в други сайтове

Фокси, защо Камелия е спряла да работи с Люси ? Споделяла ли ти е? ''Ти си виновен'', ''Вярвах ти'' и ''Стрелките спират'' са негови все пак. После обаче гледам, че и е направил слаби клипове, но реално щом тя ги е одобрила. ;д

Между другото за мен Кама е най-яка в червения период. Може да го върне този цвят за един клип.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Фокси, защо Камелия е спряла да работи с Люси ? Споделяла ли ти е? ''Ти си виновен'', ''Вярвах ти'' и ''Стрелките спират'' са негови все пак. После обаче гледам, че и е направил слаби клипове, но реално щом тя ги е одобрила. ;д

Между другото за мен Кама е най-яка в червения период. Може да го върне този цвят за един клип.

Куклите го снима к Люси и Георги Марков

Сподели в други сайтове

Куклите го снима к Люси и Георги Марков

Ми не е лош клипа, но може повече Камелия.

Преди години никой не оцени примерно ''Още те обичам'' защото вс позитиви ги обра ''Някой ден'' а за мен т'ва е един от топ клиповете на Кама.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Ми не е лош клипа, но може повече Камелия.

Преди години никой не оцени примерно ''Още те обичам'' защото вс позитиви ги обра ''Някой ден'' а за мен т'ва е един от топ клиповете на Кама.

Е и двата са много добри. Просто тогава Някой ден беше големия хит, и норамлно и клипа да се забележи повече.

Но Още те обичам си е топ от всякъде, Камелия разби с визия там.

Сподели в други сайтове

Госпожица Янева вече е госпожа и отлично знае, че Кама и Ваня няма какво да делят. Иначе ти си разказвай каквото и колкото искаш, обясних ти, че не съм децата тук... :3fdb8960598fa63e:
Сподели в други сайтове

Е и двата са много добри. Просто тогава Някой ден беше големия хит, и норамлно и клипа да се забележи повече.

Но Още те обичам си е топ от всякъде, Камелия разби с визия там.

Тя май и не е направила голяма пауза между двата клипа и ''Някой ден'' е изяла ''Още те обичам''. Камелия като цяло винаги знае кое да клипира и ме изненадва, че ''Ще умра за теб'' я остави само с една тв версия.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Тя май и не е направила голяма пауза между двата клипа и ''Някой ден'' е изяла ''Още те обичам''. Камелия като цяло винаги знае кое да клипира и ме изненадва, че ''Ще умра за теб'' я остави само с една тв версия.

Да, кратък беше срока между двата клипа.

Тогава ги пусна за турнето и двата . По имаха поне 2 месеца разлика.

След тях пък гръмна с това:

Сподели в други сайтове

Камелия е рекламирала концерта на Елена Папаризу във Фейса- фенка или гост-звезда е? :D

Хмм съмнява ме да я подгрява, щеше да се чуе.

Но пък много странно, защо го е качила

Сподели в други сайтове

Да подчертаем, че Камелия първа работи с Теньо и с Мариета.
Да подчертаем, че това не е вярно. :whistling:

Първият текст на Мариета в Пайнер е "Мен ще виждаш" - изп. Ивана, включена в албума "100 патрона" от 2000 година. :girl_witch:

Сподели в други сайтове

Мариета Ангелова от Чипровци, Камелия от Чипровци, 2 години им е разликата, сигурто от детската градина се познават, но.... щом толкова се настоява за Ивана, нека да е Ивана. Извинявам се на госпожа Янева, че без да искам я направих мома, но щом се чувства по-добре в кожата на съпруга, нека така да е. Виждам и "десово" ръмжене за нещо там за Елена Папаризу, но то е нормално. Даже повече от нормално.

Иначе ме мързи да пиша, но да спомена за по-горе. Първа в чалгата силикон сложи Есил Дюран. След нея Мая, а трета бе Ивана. Ивана и Мая в есента на 2001, но българинът разбра какво е това силикон и защо е станал световна мания чак през април 2002, когато стоеше ококорен и гледаше "Залеза и зората". И толкова им хареса в чалгата видяното, че спряха да говорят за гласове, кралици и пажове. Нали ма разбрахте какво казах? :ad:

Сподели в други сайтове

Мариета Ангелова от Чипровци, Камелия от Чипровци, 2 години им е разликата, сигурто от детската градина се познават, но.... щом толкова се настоява за Ивана, нека да е Ивана. Извинявам се на госпожа Янева, че без да искам я направих мома, но щом се чувства по-добре в кожата на съпруга, нека така да е. Виждам и "десово" ръмжене за нещо там за Елена Папаризу, но то е нормално. Даже повече от нормално.

Иначе ме мързи да пиша, но да спомена за по-горе. Първа в чалгата силикон сложи Есил Дюран. След нея Мая, а трета бе Ивана. Ивана и Мая в есента на 2001, но българинът разбра какво е това силикон и защо е станал световна мания чак през април 2002, когато стоеше ококорен и гледаше "Залеза и зората". И толкова им хареса в чалгата видяното, че спряха да говорят за гласове, кролици и пажове. Нали ма разбрахте какво казах? :ad:

Разбрахме те. И да, Камелия изглежда чудесно в "Залезът и зората", това кой го оспорва?

А сагата "Чипровци" е ясна - те са градски Камелия и Мариета, но 2 години преди "Редно или нередно" (тяхната първа обща колаборация), се появява ето това, то е направено от Мариета специално за Ивана:

Нали много държиш на годините, фактите и хронологията?

А половин година преди "Редно или нередно" излиза и още един текст на Мариета, той пак не е за Камелия...

Ивана направи Мариета най-желаното име в римите на чалгата!

Сподели в други сайтове

Иначе ме мързи да пиша, но да спомена за по-горе. Първа в чалгата силикон сложи Есил Дюран. След нея Мая, а трета бе Ивана. Ивана и Мая в есента на 2001, но българинът разбра какво е това силикон и защо е станал световна мания чак през април 2002, когато стоеше ококорен и гледаше "Залеза и зората". И толкова им хареса в чалгата видяното, че спряха да говорят за гласове, кралици и пажове. Нали ма разбрахте какво казах? :ad:

Мисля, че първа е с Камелия, сега ще погледна.

Иначе:

Сподели в други сайтове

Ок, чакам да видя коя песен на Камелия от 1999 година е по текст на Мариета? :3fdb8960598fa63e:

Каква драма само? Почти същата като тази, кой е докарал Мариета в Пайнер. И все пак отбягваме въпроса защо Ивана си служи силикон преди Камелия? :bo:

Нима "певицата на народа" има нужда от такива селскостопански неща, за да блести? :scratch:

Сподели в други сайтове

Каква драма само? Почти същата като тази, кой е докарал Мариета в Пайнер. И все пак отбягваме въпроса защо Ивана си служи силикон преди Камелия? :bo:
Аз не съм задавала въпрос защо Ивана си е сложила силикон преди Камелия, нито някога съм твърдяла, че не го е направила... :mf_surrender:

Но пък смело твърдя, че Камелия НЕ Е първата, която прави и реализира текстове с Мариета Ангелова! "Мен ще виждаш" и "Чужди" в първите два албума на Ивана са преди пилотната песен в "Нещо горещо". Поредното ти твърдение, че Кама е първа в нещо, е оборено! Казах ти да не зачекваш темата "Ивана", защото и аз разполагам със стари албуми, хронологии и т.н.

Сподели в други сайтове

Аз не съм задавала въпрос защо Ивана си е сложила силикон преди Камелия, нито някога съм твърдяла, че не го е направила... :mf_surrender:

Но пък смело твърдя, че Камелия НЕ Е първата, която прави и реализира текстове с Мариета Ангелова! "Мен ще виждаш" и "Чужди" в първите два албума на Ивана са преди пилотната песен в "Нещо горещо". Поредното ти твърдение, че Кама е първа в нещо, е оборено! Казах ти да не зачекваш темата "Ивана", защото и аз разполагам със стари албуми, хронологии и т.н.

И аз не съм твърдял, че Мариета е правила песни за Кама в детската градина, но убедено твърдя, че тя я докара в Пайнер. Това първо и второ, текстовете на Мариета за Камелия са един път и стават здрави хитове, а въпросните песни на Ивана сега разбирам, че съществуват. Разговорът ни е на тази страница, не е нужно дори да се рови, за да се схване кой какво казва. Трето, явно в главата ти са едни неща, които искаш да напишеш, но нещо те спира, когато отсреща съм аз и бързаш да си пишеш актив, който не притежаваш. Просто си разгледай постовете, моите също. Знам, че се изненада много сериозно, като преди малко разбра, че Мариета Ангелова е от Чипровци. Успокой се, няма драма....

Сподели в други сайтове

И аз не съм твърдял, че Мариета е правила песни за Кама в детската градина, но убедено твърдя, че тя я докара в Пайнер. Това първо и второ, текстовете на Мариета за Камелия са един път и стават здрави хитове, а въпросните песни на Ивана сега разбирам, че съществуват. Разговорът ни е на тази страница, не е нужно дори да се рови, за да се схване кой какво казва. Трето, явно в главата ти са едни неща, които искаш да напишеш, но нещо те спира, когато отсреща съм аз и бързаш да си пишеш актив, който не притежаваш. Просто си разгледай постовете, моите също. Знам, че се изненада много сериозно, като преди малко разбра, че Мариета Ангелова е от Чипровци. Успокой се, няма драма....
Мариета Ангелова казва, че е от Чипровци още през 2002 година, пред интервю за вестника на Маргарита "Нов фолк експрес". Там и споменава, че първия текст в музиката, с който се пробва е за Йорданка Варджийска, следван от тези на Ивана. В Пайнер я докарва господин Тодор Яйцаров, по думи на самата Мариета. Не знам защо си мислиш, че МЕН можеш да ме научиш на нещо за чалгата...

Въпросните песни на Ивана сега разбираш, че съществуват - ок, но аз пък никъде не съм казвала, че са огромни хитове. Сашо беше написал, че Теньо и Мариета са направили първите си песни във фолка за Камелия, а аз качих линкове с двете песни на Ивана, писани от Ангелова, появили се много преди песента на Камелия 'Редно или нередно". Може ли да видим кои са тези песни на Кама, направени от Мариета и станали "здрави хитове"? :1000 (19): Защото в същата година, в която излиза въпросната "Редно или нередно" (единствения хит на Кама от Мариета, при това не чак толкова голям), се появява "От извора" - подарък от Ангелова за Ивана - и нея ли сега чуваш? :1000 (20):

Мен нищо не ме спира, когато пишеш неверни неща, целящи единствено смачкване на други големи имена, с цел издигане на Камелия за тяхна сметка, се намесвам, пишейки онова, което знам с убеденост! И никога не бих тръгнала да си пиша някакви неща в "актив", първо, защото аз не работя за Ивана, не ходя с нея в пицарии и не слушам разкази по картинки!

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...