Blueberry Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Хмм съмнява ме да я подгрява, щеше да се чуе. Но пък много странно, защо го е качила Защото Сашка Ангелчето организира участията на Папаризу в Гърция. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Защото Сашка Ангелчето организира участията на Папаризу в Гърция. Може и това да е , да. Иначе Янева, права си. Объркал съм се. Само с Теньо е първа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Може и това да е , да. Иначе Янева, права си. Объркал съм се. Само с Теньо е първа. Шегувах се Елена е много яка, Камелия винаги е имала вкус Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Иначе Янева, права си. Объркал съм се. Само с Теньо е първа. Затова те харесвам толкова - може да не ти се нрави, но не вадиш от девет дола вода, а признаваш! Иначе днес ме мързи да тръгна да ровя за Теньо по касетки и дискове, но като нищо мога да намеря някоя друга негова песен преди "Залезът"... :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Шегувах се Елена е много яка, Камелия винаги е имала вкус Е то това е ясно, да видим какво ще излезе... странна е цялата работа, странно е че я рекламира на стената си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Затова те харесвам толкова - може да не ти се нрави, но не вадиш от девет дола вода, а признаваш! Иначе днес ме мързи да тръгна да ровя за Теньо по касетки и дискове, но като нищо мога да намеря някоя друга негова песен преди "Залезът"... :1000 (29): Няма нужда. На предната страница, или на по-предната съм дал едно негово интервю с Джина и Ивена, където казва, че първия му текст за чалгата е Залеза. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Камелия, Цветин, Ивайло Колев, Ники Пашев и жена му, подпийнали в Гърция https://www.instagram.com/p/BhMo6J1F1tt/ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Камелия, Цветин, Ивайло Колев, Ники Пашев и жена му, подпийнали в Гърция https://www.instagram.com/p/BhMo6J1F1tt/ Леле, тоя Пашев изглежда като детенце, много е готин. Цветин както винаги ме дразни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Леле, тоя Пашев изглежда като детенце, много е готин. Цветин както винаги ме дразни. Е той май 86 или 85 набор е . Мен пък Цветин ми е много луд, винаги е неадекватен Камелия голяма приятелка с Пашев...постоянно са по сбирки. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Е той май 86 или 85 набор е . Мен пък Цветин ми е много луд, винаги е неадекватен Камелия голяма приятелка с Пашев...постоянно са по сбирки. Ами хайде да й направи една яка тупалка като на Джулия песента де. Големи приятели, а пък й пробутва "Куклите". Не съм доволен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Аз пък винаги съм харесвала как изглежда Цвятко... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Ами хайде да й направи една яка тупалка като на Джулия песента де. Големи приятели, а пък й пробутва "Куклите". Не съм доволен. Е "Дразни ме" не съм й я дал аз За "Куклите " в един лайф, Камелия каза, че е искала такъв тип песен в репертоара си, но си и каза,че нещо не се получи както трябва. На мен и трите му песни за нея ми харесват много и са мега различни една от друга. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Аз пък винаги съм харесвала как изглежда Цвятко... Оо, на визия и аз го харесвам. Дразни ме като държание и характер. Сега не знам как е, но преди като беше по-малък като някаква орлица бдеше над нея, сакън да не му я откраднем! И си падаше малко "все недоволен от нещо". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Оо, на визия и аз го харесвам. Дразни ме като държание и характер. Сега не знам как е, но преди като беше по-малък като някаква орлица бдеше над нея, сакън да не му я откраднем! И си падаше малко "все недоволен от нещо". Много е чаровен, не мога да отрека. Даже и с много брада, пак е секси. И за него имаше пикантерии от Крумчо... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Е "Дразни ме" не съм й я дал аз За "Куклите " в един лайф, Камелия каза, че е искала такъв тип песен в репертоара си, но си и каза,че нещо не се получи както трябва. На мен и трите му песни за нея ми харесват много и са мега различни една от друга. Всяка песен трябва да хит като "Дразни ме", че й по-голям. Нищо по-слабо не трябва да ни задоволява. Щом го направи веднъж на 46 години, значи може да го прави всеки път. От нея изисквам максимума. Не знам що така, сигурно щото ми е първата любов в чалгата и тя ме "покръсти" в тази музика. Ако ще е гарга, да е рошава. Не ти ли е по-яко, като прави хитачки, дето гърмят по 2-3 пъти на вечер и правят 9-10 млн? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Аз пък винаги съм харесвала как изглежда Цвятко... Неможем да им го отречем, че са мега яка двойка. Да не говорим, че и двамата са с ебати гена - той е на 40, тя на 47... Е сори ама.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Неможем да им го отречем, че са мега яка двойка. Да не говорим, че и двамата са с ебати гена - той е на 40, тя на 47... Е сори ама.... Така си е, само за плякане са. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Всяка песен трябва да хит като "Дразни ме", че й по-голям. Нищо по-слабо не трябва да ни задоволява. Щом го направи веднъж на 46 години, значи може да го прави всеки път. От нея изисквам максимума. Не знам що така, сигурно щото ми е първата любов в чалгата и тя ме "покръсти" в тази музика. Ако ще е гарга, да е рошава. Не ти ли е по-яко, като прави хитачки, дето гърмят по 2-3 пъти на вечер и правят 9-10 млн? :1000 (29): Ама личи си, че ти е сантимент. Винаги си и бил верен фен ти За мен е по-важното песните да ми харесват, да кефя ся когато песента е мега успешна, но някой път не зависи от нея. Куклите мен ме кефи на макс, типично в актуалната вълна, но явно от Камелия се очаква друго. Минута живот излезе, когато канала й беше слаб, но пак доцре си се развива... продължава да прави гледания - 2млн. Ако я беше пуснала сега, сигурно щеше да е още по гледана. Ами Неповторим? Като се замисля след Пайнер, много добри неща вади, въобще не мога да кажа че го кара през просото. Примерно Ванча и Гло, последните години пускат големи бози...Въобще не ги ебе какво ще се хареса. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Може да е снимала клип в Гърция. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Царица! С един такъв клип пак ще си направи по-голям PR от всички изкуствени опити на Галена (примерно де)... Утре 100% всички сайтове ще гърмят как тъпкача на Камелия целува фризьора й и той очевидно се подмокря от този факт... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Царица! С един такъв клип пак ще си направи по-голям PR от всички изкуствени опити на Галена (примерно де)... Утре 100% всички сайтове ще гърмят как тъпкача на Камелия целува фризьора й и той очевидно се подмокря от този факт... Почна от рано сутринта. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Ами хайде да й направи една яка тупалка като на Джулия песента де. Големи приятели, а пък й пробутва "Куклите". Не съм доволен. По-добре не - Куклите пък е толкова по-яка от набедената за нещо особено малка Джулка, че повече няма накъде. Нищо, че няма гледанията. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 значи Пашев и жена му, Цветин и жена му, и Камелия са празнували Рождения ден :1000 (29): Тия истории за Цветин ги слушаме от 15 години. Ако беше вярно, все щеше да се чуе и види нещо. може би идва момента в който Камелия ще го жертва за двете минути слава Аз го казах преди няколко години, но ме обявихте в лъжа :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 :mf_surrender: https://www.instagram.com/p/BhMo6J1F1tt/?ta...-by=ivailokolev Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Аз го казах преди няколко години, но ме обявихте в лъжа :1000 (19): Аз също съм го чувала от няколко места. Даже с Крум си говориха в женски род... И бях го написала преди теб във форума! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.