niksyn4o Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Планета Пайнер клуб - Габрово. Само не разбирам, защо в Варна не я канят ?!?! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Всъщност Камелия имаше хит преди Дразни ме: Жалко,че са изтрили клипа с 1+ милиона. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Всъщност Камелия имаше хит преди Дразни ме: Жалко,че са изтрили клипа с 1+ милиона. Не са, изтриха тоя от канала на планета с 6 млн. за 7-8 месеца, сигурно щеше да е с 15 млн. до сега. Иначе ета този клип трупа бая гледания : 1.4 млн. Иначе, големите звезди имат договор с националните тв, не в треторазрядните, като Планета Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Не са, изтриха тоя от канала на планета с 6 млн. за 7-8 месеца, сигурно щеше да е с 15 млн. до сега. Иначе ета този клип трупа бая гледания : 1.4 млн. Иначе, големите звезди имат договор с националните тв, не в треторазрядните, като Планета Е,не знам,на мен не ми излезе,но знаех,че има такъв с почти милион и половина извън канала на Планета и си помислих,че са го изтрили. Между другото песента им май беше една от първите или първата в канала на Планета,която имаше над 100к за първите 24 часа? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Ооо.. песента с Галин ми е мега любима, брутални са Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Всъщност Камелия имаше хит преди Дразни ме: Жалко,че са изтрили клипа с 1+ милиона. Добре, че бе Галин и Гъмзата да чуем за нея.Сама хит няма от 10г. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Добре, че бе Галин и Гъмзата да чуем за нея.Сама хит няма от 10г. Е,недей така.Неповторим също се забеляза доста. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Е,не знам,на мен не ми излезе,но знаех,че има такъв с почти милион и половина извън канала на Планета и си помислих,че са го изтрили. Между другото песента им май беше една от първите или първата в канала на Планета,която имаше над 100к за първите 24 часа? Към 140к , бяха навъртяли. И за половин година, бяха с близо 6 милиона. Заеби това, самата песен наистина е мното яка, много различна и наистина клип и песен много добре си ходят. Оцко надмина себе си в това парче, Камелия тогава е дала на Алек Сандър да работи и по аранжимента, за това парчето се води и на Оцко и на Алек Сандър. Така процедира и с Неповторим, но Оцко беше с договор в Пайнер, а Камелия, като я е правила още беше в Пайнер. За това следн напускането са се разбрали да не обявяват Оцко. Добре, че не си изгърмя патроните и не я издаде до, като беше с тях, нямаше да може да има права после над нея. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Към 140к , бяха навъртяли. И за половин година, бяха с близо 6 милиона. Заеби това, самата песен наистина е мното яка, много различна и наистина клип и песен много добре си ходят. Оцко надмина себе си в това парче, Камелия тогава е дала на Алек Сандър да работи и по аранжимента, за това парчето се води и на Оцко и на Алек Сандър. Така процедира и с Неповторим, но Оцко беше с договор в Пайнер, а Камелия, като я е правила още беше в Пайнер. За това следн напускането са се разбрали да не обявяват Оцко. Добре, че не си изгърмя патроните и не я издаде до, като беше с тях, нямаше да може да има права после над нея. Неповторим наистина е много яка песен,една от любимите ми на Кама.Ако беше записала "Диамант" вместо онази Цветина с нея също щеше да смаже! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Истината е, че Кама не харесва Оцко за това и не си пусна песента, а я върна. След това имаха планове, но тя си е Пашева ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 В олкс и базар продават диск на "Къде си ти". Тоя албум колко тиража имаше и как да разбера, дали ако си го купя, ще е матричен? Как изглежда най-най-първият тираж? Гледам, че отгоре покритието е леко прозрачно. Много рядък албум е и ми трябва, макар че е максисингъл. На касета не е излизал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 В олкс и базар продават диск на "Къде си ти". Тоя албум колко тиража имаше и как да разбера, дали ако си го купя, ще е матричен? Как изглежда най-най-първият тираж? Гледам, че отгоре покритието е леко прозрачно. Много рядък албум е и ми трябва, макар че е максисингъл. На касета не е излизал. Няма го на касета, има го само на диск. Това е първия тираж: Току що го снимах Онзи ден хвърлих всички касети и дискове и оставих само тея на Камелия от сантимент, не че ги слушам. Но ако ти е важно, мога да ти го дам. Колко кинти даваш?? Лично от Камелия ми е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Пакет ли виждам на тези снимки... Какво ли не бих дала да съм диск на Кама! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Какво ли не бих дала да съм диск на Кама! [/b] :roll1: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Няма го на касета, има го само на диск. Това е първия тираж: Току що го снимах Онзи ден хвърлих всички касети и дискове и оставих само тея на Камелия от сантимент, не че ги слушам. Но ако ти е важно, мога да ти го дам. Колко кинти даваш?? Лично от Камелия ми е. Мерси, че снима. Аз самия диск исках да видя, и то от обратната му страна - там по едни черти познавам дали е матричен, но сигурно е. Хубаво беше и обложката да видя, че тя май хиляда пъти е сменяна. Какъв беше случаят с тоя албум, Камелия пазеше някакви обложки, нещо с Пайнера имаше - Фокси знае... Щом ти е от Камелия, не го хвърляй или давай, че наистина е рядко издание. Просто си набавям някакви неща във фонотеката, а и предпочитам да ги търся, докато не ги намеря от някой склад неразопаковани. Ще имам предвид, ако се реша. Чудя се още, щото то като е и една песен в различни варианти... Дискове и касети си хвърлял... Що поне не каза тук на кого и какви. Тук има хора, дето щяхме да проявим интерес. Аз някои неща едвам ги намирам, но то трябва и да спра по някое време, щото нямам място да се задръствам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 "Колко пари даваш?", майна! :1000 (29): :1000 (29): Стефимире, аз ако си го намеря диска, ще ти го подаря. Утре ще питам майка ми дали ги пазим в нас. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 ]Пакет ли виждам на тези снимки... Какво ли не бих дала да съм диск на Кама! Хахахах, майко, ти нали беше от патриархално семейство :* Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Мерси, че снима. Аз самия диск исках да видя, и то от обратната му страна - там по едни черти познавам дали е матричен, но сигурно е. Хубаво беше и обложката да видя, че тя май хиляда пъти е сменяна. Какъв беше случаят с тоя албум, Камелия пазеше някакви обложки, нещо с Пайнера имаше - Фокси знае... Щом ти е от Камелия, не го хвърляй или давай, че наистина е рядко издание. Просто си набавям някакви неща във фонотеката, а и предпочитам да ги търся, докато не ги намеря от някой склад неразопаковани. Ще имам предвид, ако се реша. Чудя се още, щото то като е и една песен в различни варианти... Дискове и касети си хвърлял... Що поне не каза тук на кого и какви. Тук има хора, дето щяхме да проявим интерес. Аз някои неща едвам ги намирам, но то трябва и да спра по някое време, щото нямам място да се задръствам. Мерси, че снима. Аз самия диск исках да видя, и то от обратната му страна - там по едни черти познавам дали е матричен, но сигурно е. Хубаво беше и обложката да видя, че тя май хиляда пъти е сменяна. Какъв беше случаят с тоя албум, Камелия пазеше някакви обложки, нещо с Пайнера имаше - Фокси знае... Щом ти е от Камелия, не го хвърляй или давай, че наистина е рядко издание. Просто си набавям някакви неща във фонотеката, а и предпочитам да ги търся, докато не ги намеря от някой склад неразопаковани. Ще имам предвид, ако се реша. Чудя се още, щото то като е и една песен в различни варианти... Дискове и касети си хвърлял... Що поне не каза тук на кого и какви. Тук има хора, дето щяхме да проявим интерес. Аз някои неща едвам ги намирам, но то трябва и да спра по някое време, щото нямам място да се задръствам. Ами всеки тираж беше с различна обложка, мисля че е правила 3-4 тиража на тоя албум. Аз наистина не ги ползвам от години, имат някаква стойност сантиментална, но вече съм на мнение,че неща които не ползвам и хващат прах някъде си, не ми трябват....Само ми затлачват енергията... Хвърлих 1 кашон с дискове и касети, много бяха; на хочти всички певици и компилаци. Някой мангал е набарал постата хаха. Оставих си 5 диска на Камелия, но ако съм чесетен, не ми трябват вечее.. за това бих ти го дал. Бъзиках се за парите... каква стойност да има 1 диск от 2001 ... Иначе ето тоя ми е най-любим: Пак ми е подарък с доста плакати и картички.. така да съм се кефил... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Планета Пайнер клуб - Габрово. Ох, горката, как сега ще ходи в Габрово и няма да е на 5 минутки от вкъщи, за да си води здравословният начин на живот. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Какъв беше случаят с тоя албум, Камелия пазеше някакви обложки, нещо с Пайнера имаше - Фокси знае... Случаят е следният: Пайнера казал, че ако Камелия продаде еди колко си бройки на този албум, той ще вдигне банкет. Камелия ги продава за отрицателно време и поръчва на печатница "Жанет..." отпечатването на нов тираж обложки, печатането изисква технологично време, но Пайнера си ги пуска с техен вариант, за да не може Камчатка да разбере колко точно е продала от този албум. Оригиналната обложка е жълтата, Пайнерската е зелената. Понастоящем вторият тираж жълти обложки обитава таванската стая на Камелиевата къща и се очаква да бъдат включени във вече историческата й предстояща книга. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Хахахах, майко, ти нали беше от патриархално семейство :* Тя и Кама е от такова, пък виж колко е разкрепостена! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Тя и Кама е от такова, пък виж колко е разкрепостена! Лудааа си Обожавам това парче Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Лудааа си Обожавам това парче Направо ме убиваш с предпочитанията си към тази песен, Сашо... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Направо ме убиваш с предпочитанията си към тази песен, Сашо... Защо? Има много зарибена музичка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Защо? Има много зарибена музичка. Тук Камелия ми звучи като запила се поне от 3 дни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.