asylum Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 За първи път чувам, че Деса е искала да издава троен албум. Екстра Нина беше на косъм да го направи с беста си през 2005 г, когато двата диска не побраха песните, които беше селектирала. Кой какви идеи е имал и дали продуцент или други обстоятелства са го ограничили - няма значение. Камелия си е първата! Тони Стораро не го ли направи и той преди няколко години? Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 С повече от два диска никой не беше имал в Бг по онова време. Нали това съм написал- повече от 1-2 диска. Защо не може да се казва истината в този форум? Защото си вманиачен !! Никога не съм, чувал за идеята на Деса, камо ли някой пък да се е съобразявал с това. Факт ли е, че Кама е първа - факт е! При нея са 4 диска и това е прецедент, бутиков албум. Нещо, което към днешна дата само тя има! Факт. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Защото си вманиачен !! Никога не съм, чувал за идеята на Деса, камо ли някой пък да се е съобразявал с това. Факт ли е, че Кама е първа - факт е! При нея са 4 диска и това е прецедент, бутиков албум. Нещо, което към днешна дата само тя има! Факт. Не съм аз вманиачения, а тези, които го отричат само и само да не излезе, че оригиналната идея на Камелия не е на Камелия. Това, че някои не сте чували не значи, че този идея не е била факт, много хора, които я помнят могат да го потвърдят. Иначе вече и Фики има такъв албум. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Камелия беше посочена като новатор за нещо, което първо е било обявено от друг. Да се защити истината ли е ненужно бутане? Плюс това аз много добре помня какъв интерес предизвика идеята на Десислава за тройния албум през 2008. Не помня тук или в Планета, но масово се говореше каква е новаторка. 10 години по-късно друга е издала първи подобен албум и се води, че идеята едва ли не е била нейна и тя е новаторката. Ъ? Иначе браво на нея, че поне е била сериозна, за разлика от Десислава. Нейното име ще бъде запомнено с първия такъв албум. Е как 10? Нали Деса го мислила през 2008 :1000 (29): Я дай скан , нещо да видим, че май само ти помниш. Случайно Деса да не би и макси-сингъл да е искала да пуска преди Камелия ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Не съм аз вманиачения, а тези, които го отричат само и само да не излезе, че оригиналната идея на Камелия не е на Камелия. Това, че някои не сте чували не значи, че този идея не е била факт, много хора, които я помнят могат да го потвърдят. Иначе вече и Фики има такъв албум. Чакаме факти!!!! Камелия има ташаци да поеме риска и да е първа, макар да знае, колко пари ще й костват.продукти, като - Къде си ти, Презареждане, Проект 13. Т.е. рискови продукти в които влагаш и не знаеш, колко ще изкараш, но го.правиш, защото не ти пука! Да, Камелия е новатора с 4-ния албум, тя е първата и до момента единствено с такъв лимитиран, скъп, продукт. Сори. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Е как 10? Нали Деса го мислила през 2008 :1000 (29): Я дай скан , нещо да видим, че май само ти помниш. Случайно Деса да не би и макси-сингъл да е искала да пуска преди Камелия ? 10 години по-късно друга вече е издала такъв албум. http://m.19min.bg/news/8/2758.html Само това успях да намеря, към края на статията го пише. Иначе официалното интервю, в които обявява албума е от един вестник, не помня кой. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 10 години по-късно друга вече е издала такъв албум. http://m.19min.bg/news/8/2758.html Само това успях да намеря, към края на статията го пише. Иначе официалното интервю, в които обявява албума е от един вестник, не помня кой. Глория е с двоен , Деса е ИСКАЛА троен, Кама им дава четворен. Значи по твоята логика, Деса е окрала идеята на Гло?? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Глория е с двоен , Деса е ИСКАЛА троен, Кама им дава четворен. Значи по твоята логика, Деса е окрала идеята на Гло?? Няма да се разправям повече, просто казах че не на Камелия е медийно наложената идея за албум с повече дискове от обичайните 1-2- факт! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 10 години по-късно друга вече е издала такъв албум. http://m.19min.bg/news/8/2758.html Само това успях да намеря, към края на статията го пише. Иначе официалното интервю, в които обявява албума е от един вестник, не помня кой. Ама че неграмотна статия! Грешна още в заглавието, уличен изказ в първото изречение - не ми издържаха нервите да дочета. Намери друг източник, моля. Но наистина явно е окрала идеята на Гло! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Няма да се разправям повече, просто казах че не на Камелия е медийно наложената идея за албум с повече дискове от обичайните 1-2- факт! Не само медийно я е наложила Кама, а и пазарно я е реализирала! Другото са лаладжийски истории, както би заключил колосът на мисълта Анелия! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Няма да се разправям повече, просто казах че не на Камелия е медийно наложената идея за албум с повече дискове от обичайните 1-2- факт! Боже-Боже! Фрази като "медийно наложена идея", "обичайните 1-2", само и само Деса да се изкара новаторка! :1000 (29): :1000 (29): Каква медийно наложена идея, какви 5 лева. Аз пък съм говорил с Камелия през 2003-4 година и лично ми каза, че има идея да издаде четворен албум в далечно бъдеще. Ето, тя е имала идеята първа и я е НАЛОЖИЛА сред феновете си. Даже с още няколко фенчета го помним. И какво значи с повече от обичайните 1-2 диска? Обичайно в България 1 албум = 1 диск. ОБИЧАЙНО. Издаде ли някой с повече, значи вече е първи и е нарушил статуквото. Ама Деса искала с повече от 2. Ми хубаво. Камелия пък издаде с повече от 3. Значи ничия идея не е окрала. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 На Кама много по-яко и седи Няма спор, щото има дълги крака. Иначе и . Тука е топ, имаше една фотосесия със същата коса и мъжка риза, ама не я намирам. Много е хипи, бунтарка. Даже бих казал, че русото я прави много евтина. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 https://www.instagram.com/p/Bh17t2UFTlI/ Камелия и Джулия Ангелова Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
korabnia Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Камелия ще избухва скоро.... https://www.instagram.com/p/Bh1mA95F3Pp/ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Няма да се разправям повече, просто казах че не на Камелия е медийно наложената идея за албум с повече дискове от обичайните 1-2- факт! Гло е издала двоен, следователно Деса я краде с идеята за повече от.1.диск. Камелия, като най-луда пуска четворен, на най-висока цена. Едно е да искаш, друго е да го направиш. Факт е, че Камелия и Глора са си пуснали това, което са имали за идея. На Кама е най-мащабно, няма какво да се лъжем. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Гло е издала двоен, следователно Деса я краде с идеята за повече от.1.диск. Камелия, като най-луда пуска четворен, на най-висока цена. Едно е да искаш, друго е да го направиш. Факт е, че Камелия и Глора са си пуснали това, което са имали за идея. На Кама е най-мащабно, няма какво да се лъжем. Да, но Деси Слава е първа с медийно наложената идея за такъв продукт. Панимаеш? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Камелия ще избухва скоро.... https://www.instagram.com/p/Bh1mA95F3Pp/ Леле, страшна е тука! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Добре, да се съгласим, че всички са копирали от Глория, ако това ще спре спора. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Добре, да се съгласим, че всички са копирали от Глория, ако това ще спре спора. Според мен никой от никого не е копирал. Практиката да се издават албуми с повече от един диск я има отдавна в световен мащаб. Не може идеята на някого да я приложи при нас да се счита едва ли не за някакъв гениален творчески пробив. Просто еди-кой си изпълнител го е направил първи за нашия пазар. И колкото по-рисков е проектът (като макси сингъл или четворен албум на бясна цена), толкова по-големи адмирации заслужава въпросния творец. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Ако говорим за самостоятелни албуми, през 2004 Глория и Рени издават своите двойни бестове. През 2009 Глория издава тройния Бест "15 години златни хитове" - 3 диска, Камелия издава през 2010 "Проект 13" - 3 диска и 1 двд, и това са двата най-скъпи албума. Бутикови са, защото първо, че съдържат много материал. Бутикови са и като изработка и твърда опаковка. Обложките и фотосесиите са супер светски. А и Бестове тогава бяха вече лукс да се издават заради подновяването на права - и на кавърите, и на авторските песни, тъй като при повечето песни бяха минали 10 години. Така че не знам защо Десислава пак трябва да бъде спрягана с някакви активи и в това... Достатъчно други заслуги има. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Да, но Деси Слава е първа с медийно наложената идея за такъв продукт. Панимаеш? Ох, голям смях. Това сг-то, много често се изцепва с такива бисери. Някой да му вкара коментарите в темата за бисери. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Ако говорим за самостоятелни албуми, през 2004 Глория и Рени издават своите двойни бестове. През 2009 Глория издава тройния Бест "15 години златни хитове" - 3 диска, Камелия издава през 2010 "Проект 13" - 3 диска и 1 двд, и това са двата най-скъпи албума. Бутикови са, защото първо, че съдържат много материал. Бутикови са и като изработка и твърда опаковка. Обложките и фотосесиите са супер светски. А и Бестове тогава бяха вече лукс да се издават заради подновяването на права - и на кавърите, и на авторските песни, тъй като при повечето песни бяха минали 10 години. Така че не знам защо Десислава пак трябва да бъде спрягана с някакви активи и в това... Достатъчно други заслуги има. Много точен пост! Няма какво да добавя повече. Да не говарим, че Камелия още 2001 си позволи да пусне макси-сингъл, на носител само диск. Тогава хората купуваха само, касети и рядко си позволяваха дискове. Да не говорим, че за песен в 4 варианта и 1 клип в диска, цената беше 8 лв. И пак пръсна от продажби тогава и преиздаде няколко тиража. Абсолютна лидерка, без да й пука от риска.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Много точен пост! Няма какво да добавя повече. Да не говарим, че Камелия още 2001 си позволи да пусне макси-сингъл, на носител само диск. Тогава хората купуваха само, касети и рядко си позволяваха дискове. Да не говорим, че за песен в 4 варианта и 1 клип в диска, цената беше 8 лв. И пак пръсна от продажби тогава и преиздаде няколко тиража. Абсолютна лидерка, без да й пука от риска.. Аз бях на морето тогава и дни наред, след като излезе, не можех да се сдобия с копие, всичко се пласираше за минути. Продавачът вече ме беше научил, че всеки ден ходя да питам за максисингъла. Купих го на цена 13 лв. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Явно не схващате разликата между това да издадеш албум в обичаен вид (1 диск) или в срещания само отвреме-навреме вид (2 диска) и между това пръв да се насочиш към идеята за нещо, което дори и в световен мащаб не се прави никак често (3 или повече диска). Но както и да е, съгласих се, че Глория е първата, която е правила нещо по-различно, ако това ще успокои страстите. Поста на adorable пък ме подсети, че Камелия със сигурност не е била дори и първата с повече от 2 диска, а пак си е била Глория. До 15 години на сцена си е била новаторка, евала. Но това е по-скоро за нейната тема. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Явно не схващате разликата между това да издадеш албум в обичаен вид (1 диск) или в срещания само отвреме-навреме вид (2 диска) и между това пръв да се насочиш към идеята за нещо, което дори и в световен мащаб не се прави никак често (3 или повече диска). Но както и да е, съгласих се, че Глория е първата, която е правила нещо по-различно, ако това ще успокои страстите. Поста на adorable пък ме подсети, че Камелия със сигурност не е била дори и първата с повече от 2 диска, а пак си е била Глория. До 15 години на сцена си е била новаторка, евала. Но това е по-скоро за нейната тема. Мнооооо си смешен брат! Камелия е първата и единствена в чалгата с макси-сингъл (2 на брой) и единствената с четворен, ЧЕТВОРЕН. Кво ми спориш, Деса и двоен няма... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.