dj_delmundo Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Мисля, че Милен знае по-добре от мен. Аз знам някакви бая сериозни цифри за "Илюзия", ама не знам дали са дискове или общо касети с дискове. По-добре да не пиша така на вятъра. 2001-ва бих добавил и "Влюбих се опасно", "Грях ли е", "С половин сърце", "Първа луна", "Весело момиче", някакви неща на Валя... Абе, имаше си, но 2000-та беше по-популярна, прав си. 2001-ва Илюзия е с общо над 90 000 продадени бройки. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Не, това специално са снимки от семинара на Джулия Ангелова- гримьорката в хотел Маринела. Камелия й беше модел на курса. Входа е бил 150 лв и е било фраш. Иначе някой наскоро си позволи да се усъмни в участията на Камелия. Ето от 2 последователни дни: Още чакаме песента, това "скоро" много се проточи вече.. :1000 (29): А това за участията, че няма никой е пълна глупост и може да го каже само някой, който не е ходил, или нарочно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Аз тогава се бях уплашил, че чалгата умира. Много се дразнех на Шамара, Конса, Спенс, Дребен Джи и тем подобни джигити, въпреки че приятелите ми главно тях слушаха. Мисля, че "Мой" беше продал 90К или 100К (може би?). "Къде си ти?" пуснаха трети тираж с 3000 бройки, четвърти нямаше. За "Илюзия" ти ще кажеш. За мен 2001 беше по-слаба от предната, когато по разни детски събирания се чудехме кой хит първо да пуснем. Това, което на мен ми е останало в съзнанието от 2001 като най-вървежно са: "300 нощи, 300 дни", "Гасне пламък", "И ловец съм, и рибар съм", "Бяла роза", "Къде си ти", "Илюзия", "Завинаги", "Омайна, лунна нощ е" и в края й Ивана удари с "Грешна нощ". Останалото мина по-вяло. Адски яките графики на Камелия. :1000 (30): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Още чакаме песента, това "скоро" много се проточи вече.. :1000 (29): А това за участията, че няма никой е пълна глупост и може да го каже само някой, който не е ходил, или нарочно. Еми така е при нея..... Queen Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Еми така е при нея..... Queen Много як грим са й направили Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 https://www.instagram.com/p/BiABwNHAyZ1/ Мачкаааа !!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 https://www.instagram.com/p/BhqlBEpHhwq/ Станал е като джихадист.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Време е за такъв хит! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Време е за такъв хит! Помете ги тогава и с хит и с клип!! Великан. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Почти 2 млн. за тази чудесна песен. Искам нещо такова от Кама. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Кралицата Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Помним ли този скандален проект ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Помним ли този симпатичен проект? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Помним ли този симпатичен проект? И още как Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 51 страници.. Камелия мачка в този форум определено. Тази песен е уникална! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Малко я пипнах в корените, запазената марка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Мачка да.Чаршафите у тях само. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerbera Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Помете ги тогава и с хит и с клип!! Великан. Няма да забравя тогава какви драми имаше по форумите, тъкмо Фокси беше настъпил във форумите, а аз и Сашо (май) се бяхме пръкнали по едно и също време, и после ни беше нарекал "верните добермани/стръвни питбули", защитаващи Камелия до откат. Тогава чак Нов фолк бяха писали статия, допитаха се до Камелия, за разприте ни кой бил режисьора и какво било посланието на клипа. За мен си остава най-добрия не само в кариерата на Камелия, но и изобщо за фолк гилдията. Да замесиш политиката и религията дни, преди да започнат първите избори за европейски парламент, е не само риск, но и явно много силен успех. Ето това е новаторство и смелост... И то проект, който не парадира със световни марки, не струва милиони - нито като песен, нито като клип, камо ли да се осланя на някакви вътрешноведомствени задколисни взаимоотношения между политикар и певачица. Е на тогава, Камелия ме спечели като верен фен, и какъвто боклук да пусне утре, си остава ненадмината. То диалози, картини, визии, всичко е една концепция. Концепция която принципно за попфолка концептуално липсва. Евалата! Дано скоро избухне с такъв проект - без тийзърчета, излишни думи по интервюта, превюта, и т.н. Без да сме подготвени - да стреля право в целта. Умее го и през годините това се е доказало многократно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Мачка да.Чаршафите у тях само. Да, факт.. и тях мачка в тях с мъжа й. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Няма да забравя тогава какви драми имаше по форумите, тъкмо Фокси беше настъпил във форумите, а аз и Сашо (май) се бяхме пръкнали по едно и също време, и после ни беше нарекал "верните добермани/стръвни питбули", защитаващи Камелия до откат. Тогава чак Нов фолк бяха писали статия, допитаха се до Камелия, за разприте ни кой бил режисьора и какво било посланието на клипа. За мен си остава най-добрия не само в кариерата на Камелия, но и изобщо за фолк гилдията. Да замесиш политиката и религията дни, преди да започнат първите избори за европейски парламент, е не само риск, но и явно много силен успех. Ето това е новаторство и смелост... И то проект, който не парадира със световни марки, не струва милиони - нито като песен, нито като клип, камо ли да се осланя на някакви вътрешноведомствени задколисни взаимоотношения между политикар и певачица. Е на тогава, Камелия ме спечели като верен фен, и какъвто боклук да пусне утре, си остава ненадмината. То диалози, картини, визии, всичко е една концепция. Концепция която принципно за попфолка концептуално липсва. Евалата! Дано скоро избухне с такъв проект - без тийзърчета, излишни думи по интервюта, превюта, и т.н. Без да сме подготвени - да стреля право в целта. Умее го и през годините това се е доказало многократно. Уникален проект, наистина. И до ден днешен стои супер актуално на екран, въобще като визия, монтаж и всичко. Камелия от този клип нататък надмина времето с всеки следващ и към днешна дата е една от малкото чалгарки с толкова силна видео продукция. Но и акъл се иска. Повечето чакат на режисьора без да дават нищо от себе си. При Камелия успеха се дължи именно на това, че винаги влага от себе си и през своя мироглед - я за клипове, я за песни. Страшно умна, прецизна и находчива е ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Много любима! Защо така остана малко неоценена? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Едно от любимите ми представяния: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 51 страници.. Камелия мачка в този форум определено. Тази песен е уникална! Уникално е Цветин да ти разправя как са снимали клипа със Скерлев някъде около Приморско. Горкият манекен, не му е било лесно покрай тази.... по банските. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gotiniq Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Нещо наистина добро и различно от Камелия Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.