xroflx9 Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Най-гледаната телевизия е Нова,а не БТВ. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Най-гледаната телевизия е Нова,а не БТВ. И за двете пишат еднакви статии, че са най-гледани. Какво разваваш белите си килоти. Ясно е, че цяла БГ ги гледа, добре ме разбра какво съм имал в предвид. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Охооо, гледала е в трендинга. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 И за двете пишат еднакви статии, че са най-гледани. Какво разваваш белите си килоти. Ясно е, че цяла БГ ги гледа, добре ме разбра какво съм имал в предвид. Аз не отричам,че са двете най-гледани телевизии,но Нова има по-млада аудитория заради българските си предавания,докато БТВ се гледа само от разни лелички и бабички заради турските си глупости. Неслучайно БТВ постоянно измисля клонинги на нещата по Нова. Например: Фермата-Биг брадър и тн. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 От 2000-та година, когато тръгна БТВ, само в 2 години Нова ТВ е била по-гледана от БТВ и това са 2014 и 2015 години. През всичкото останало време БТВ е тотален лидер. Откакто е тръгнала "Фермата", няма сезон, в който ВИП Брадър да не е бил пометен от нея. В голяма заблуда са някои хора, че младите в България формират рейтинг. Младите не гледат телевизия... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Най-вероятно тези 2 години са били, когато Камелия водеше "Голямата уста"? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Най-вероятно тези 2 години са били, когато Камелия водеше "Голямата уста"? Не, бяха годините, когато Нова ТВ изкупи знаковите водещи на БТВ като Ани Салич, Анна Цолова, Виктор Ангелоев и т.н. със средно 3 пъти по-големи възнаграждения. БТВ пък наложиха ново поколение водещи и от 2016-та са категоричен лидер. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerbera Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Хора, помощ... Нали Нели Рангелова и Камелия бяха някакви братовчедки? Моля за доказателство - статия, интервю, спомням си, че някога някъде беше се разшумяло за това. Вярно е нали? Сканче, линкче, нещо. Мерсиии... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Хора, помощ... Нали Нели Рангелова и Камелия бяха някакви братовчедки? Моля за доказателство - статия, интервю, спомням си, че някога някъде беше се разшумяло за това. Вярно е нали? Сканче, линкче, нещо. Мерсиии... Няма ли в специалния брой на НФ за Камче? Рангелова е била и гост на нейни рождени дни, може там да има инфо по тоя въпрос. "На прага на сърцето ми" ще я чуем ли някога? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Да кажа колко ми харесва песента на Оливия. Радвам се, че Камче помага поне на този талант, крайно време беше. Нейната собствена песен я чакам с интерес, не знам защо това заглавие ми звучи като за балада. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Хора, помощ... Нали Нели Рангелова и Камелия бяха някакви братовчедки? Моля за доказателство - статия, интервю, спомням си, че някога някъде беше се разшумяло за това. Вярно е нали? Сканче, линкче, нещо. Мерсиии... Да, беше се разшумяло през 2006 година, на 35-ят и рожден ден, а Драго Чая и Нели Рангелова го организираха. Но в някакво интервю при Карбовски години след това Кама каза, че не е вярно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
niksyn4o Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Кама и Рангелова са от Монтански край.Но нямат никакви роднински връзки. Съпруга на Рангелова е помагал на Камелия в далечните години с превоз,евентуално до някое учстие или телевизия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Току-що видях по ФЕН ТВ да и рекламират участие във Варна на 13 септември... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Хора, помощ... Нали Нели Рангелова и Камелия бяха някакви братовчедки? Моля за доказателство - статия, интервю, спомням си, че някога някъде беше се разшумяло за това. Вярно е нали? Сканче, линкче, нещо. Мерсиии... И аз така знам, че имат роднинска връзка. Пишеше го някъде. Няма ли в специалния брой на НФ за Камче? Рангелова е била и гост на нейни рождени дни, може там да има инфо по тоя въпрос. "На прага на сърцето ми" ще я чуем ли някога? Да - 100% Да кажа колко ми харесва песента на Оливия. Радвам се, че Камче помага поне на този талант, крайно време беше. Нейната собствена песен я чакам с интерес, не знам защо това заглавие ми звучи като за балада. Не е балада. Каза, че ще е умерена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Току-що видях по ФЕН ТВ да и рекламират участие във Варна на 13 септември... Дааа в Авеню... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Септември 11 Author Report Share Публикувано Септември 11 На кой ли композитор е заложила този път? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Не е балада. Каза, че ще е умерена. И така става. Но дано наистина пусне и баладата по някое време. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Да и аз съм потресен от това, че толкова години я бави. Въобще не е в нейн стил да пуска само комерси. А тя от Неповторим - насам пуска само такъв тип песни. Не, че са лоши или пък с тъпи тексторе, но и е време за нещо по-грандиозно. Престъпно е, беше топ проект. Трябва да се гордее с него. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Очаквам нещо от Ганев в стил "Ако можеш". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Престъпно е, беше топ проект. Трябва да се гордее с него. Да, но времето, мястото, конюнктурата и видната непоносимост с Пайнер прецакаха нещата. А клипът, той бе щипката сол, която направи Рамания най-щастливия форум на света. Явно много им бе дошло от фурорите на Кама по концерти и епохалните клипове, довели до депресия цялата чалга. Радваха се преди 5 години тролчетата, че са се отървали от Кама, ама днес никак не им е до смях. Тогава мрънкаха, че говорела глупости за платен трафик. Иронизираха интервюто и за "Сигнал+", пускаха дебелашки шеги като сега за хонорара, но след време хуморът им някак неусетно изчезва. Абе тоя филм стана сериал... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Престъпно щеше да е брутална песен с по-добър текст и една идея по-добро изпълнение. Мелодията и аранжимента са брутални, клипът като винаги на ниво, но този текст винаги ми прецаква опитите да ми стане тази песен любима. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Незнам, аз го отчитам като бижу в кариерата й. Текста ми харесва на мен. Според мен тогава беше баш Оцко вълната и такова парче нямаше шанс в оная година. Сега да я беше пуснала, щеше да е друг резултата с гледанията на песента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Незнам, аз го отчитам като бижу в кариерата й. Текста ми харесва на мен. Според мен тогава беше баш Оцко вълната и такова парче нямаше шанс в оная година. Сега да я беше пуснала, щеше да е друг резултата с гледанията на песента. Текстът е лишен от всякакъв смисъл, мелодията и саундът са чудесни, изпълнението е колебливо, а клипът е слабичък като за нея. Чак пък бижу... Една "Още те обичам" остана сякаш недооценена и наистина е като бижу, защото там пее по-намахано, а и текстът е доста силен. Клипът е с уникални визии и настроение. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Текстът е лишен от всякакъв смисъл, мелодията и саундът са чудесни, изпълнението е колебливо, а клипът е слабичък като за нея. Чак пък бижу... Една "Още те обичам" остана сякаш недооценена и наистина е като бижу, защото там пее по-намахано, а и текстът е доста силен. Клипът е с уникални визии и настроение. Значиииии...... Текста може да е неразбираем, но е супер различен от всичко останало. Да не говорим след нейната песен, че излязоха и други с подобни заглавия. Музиката е брутална, просто това трябва да го забие на някой от концертите в Гласът. А клипа за мен си е топ. Да, имала е много по-впечатляващи, но точно такъв е нямала. Близките кадри, където е с воала са супер внушителни, картинката и уникална, а Камелия пълни кадъра само с 1 воал. Още те обичам я затапи месец и нещо след Някой ден. Иначе и аз много я харесвам и като клип и като песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Значиииии...... Текста може да е неразбираем, но е супер различен от всичко останало. Да не говорим след нейната песен, че излязоха и други с подобни заглавия. Музиката е брутална, просто това трябва да го забие на някой от концертите в Гласът. А клипа за мен си е топ. Да, имала е много по-впечатляващи, но точно такъв е нямала. Близките кадри, където е с воала са супер внушителни, картинката и уникална, а Камелия пълни кадъра само с 1 воал. Още те обичам я затапи месец и нещо след Някой ден. Иначе и аз много я харесвам и като клип и като песен. От кое по-точно е различен текстът? "Хапи, престъпно е, плътта ми, не спирай и за миг"... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.