Dominatora Публикувано Септември 21 Author Report Share Публикувано Септември 21 На 24 май излизаше парчето? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 На 24 май излизаше парчето? На 23 са писали в ютуб. Тази неделя. А утре май е в Cool.T. Фоксе - Неповторим е от 2015. Иначе и Куклите пак е негов текст. Добре си е момчето, сега знам че са се постарали много - всички! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Очаквам Кама да изгърми Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 На 23 са писали в ютуб. Тази неделя. А утре май е в Cool.T. Фоксе - Неповторим е от 2015. Иначе и Куклите пак е негов текст. Добре си е момчето, сега знам че са се постарали много - всички! "Куклите" е същински шедьовър на мерената реч! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Дано доживеем да пусне албума и “На прага на сърцето ми” докрая на годината. Ех, мечти. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 "Куклите" е същински шедьовър на мерената реч! На тази музика какъв текст трябваше да има? Няма лошо да опитва. Не винаги на хората им се слушат тежки песни и текстове. Камелия неможе да се оплаче от кофти текстове за тея 20 години. Дори и комерсите й са с хубави текстове, без простотия за разлика от на други нейни колежки. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 На тази музика какъв текст трябваше да има? Няма лошо да опитва. Не винаги на хората им се слушат тежки песни и текстове. Камелия неможе да се оплаче от кофти текстове за тея 20 години. Дори и комерсите й са с хубави текстове, без простотия за разлика от на други нейни колежки. Абе доста са блудкавички нейните неща като цяло. Да вади "На прага на сърцето ми", че е на Гогов, който е единственият, успял да напише няколко читави неща за вечната госпожица от Чипровци. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Госпожицата от Чипровци няма в кариерата си: 1. Нито един цигански текст за кючек 2. Нито един селяндурско-тротоарен текст 3. Нито един нихилистичен спрямо мъжете текст 4. Нито един текст третиращ проблемите на менопаузата 5. Нито един кръчмарско-механджийски текст 6. Нито един политически-коленичил текст 7. Нито един текст в който... "Един е попфолкът и Пайнер е негов пророк" .... и още и още. Най-големите хитове на Кама имат прекрасни текстове. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Госпожицата от Чипровци няма в кариерата си: 1. Нито един цигански текст за кючек 2. Нито един селяндурско-тротоарен текст 3. Нито един нихилистичен спрямо мъжете текст 4. Нито един текст третиращ проблемите на менопаузата 5. Нито един кръчмарско-механджийски текст 6. Нито един политически-коленичил текст 7. Нито един текст в който... "Един е попфолкът и Пайнер е негов пророк" .... и още и още. Най-големите хитове на Кама имат прекрасни текстове. Именно - никакво разнообразие, все едно и също при нея. Иначе, примерно един много голям хит, какъвто е "Къде си ти", е с доста банални рими, "Някой ден" - също. От нейните харесвам "Залезът и зората", "Приказен сън", "Още те обичам", "Фалшива кожа", "Стрелките спират" и "Ти загуби". Всъщност, на кого са текстовете на "Ти загуби" и "Страх ме е" - доста са читави, а тя така и не заложи на тези яки песни? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 https://www.btv.bg/video/shows/cool-t/video...a-spokojno.html Малееееи бруталана е в клипааааа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 https://www.btv.bg/video/shows/cool-t/video...a-spokojno.html Малееееи бруталана е в клипааааа Мелодията е страхотна точно такива песни харесвам , дано е добро парчето! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 https://www.btv.bg/video/shows/cool-t/video...a-spokojno.html Малееееи бруталана е в клипааааа Страхотно умни неща казва в интервюто, хората могат доста да научат от нея. Началните акорди на песента ми харесват, но това, дето чувам за фон след това ми звучи неособено грабващо, дано да греша. Това, което със сигурност мога да кажа от позицията си на виден аналитик и прогностик ( ) е, че "Името ти" ще има по-голям успех от "Куклите". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Страхотно умни неща казва в интервюто, хората могат доста да научат от нея. Началните акорди на песента ми харесват, но това, дето чувам за фон след това ми звучи неособено грабващо, дано да греша. Това, което със сигурност мога да кажа от позицията си на виден аналитик и прогностик ( ) е, че "Името ти" ще има по-голям успех от "Куклите". Уникална е. Една от малкото които си заслужава да ги слушаш. Уникалницата ми :* Очаквай хит Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Страхотно умни неща казва в интервюто, хората могат доста да научат от нея. Началните акорди на песента ми харесват, но това, дето чувам за фон след това ми звучи неособено грабващо, дано да греша. Това, което със сигурност мога да кажа от позицията си на виден аналитик и прогностик ( ) е, че "Името ти" ще има по-голям успех от "Куклите". Да, наистина. То и по българското море има хубави и проверени места за хранене, стига да знаеш къде са. Не знам защо всички полудяха по тая Гърция това лято. Но е хубаво, че си носи неща, които тя си консумира. Доколкото съм наблюдавал, тя харесва тоя тип, по екофрендли живот. И наистина, никога, ама никога не съм я видял да ходи да харчи пари по екскурзии като ненормална и после да ходи по предаванията да говори за тях. Не е от тия хора, които си задръстват инстаграмите с подобни неща. Е, верно - прекалява да се снима дибидюс, ама щом я кефи... пък и добре изглежда. На интервюта обаче не е кифла, а говори неща, които имат смисъл. Клипът ми изглежда да е готин. За песента не знам, а и Сашо Роман... нямаше нужда, ама това е трик. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Да, наистина. То и по българското море има хубави и проверени места за хранене, стига да знаеш къде са. Не знам защо всички полудяха по тая Гърция това лято. Но е хубаво, че си носи неща, които тя си консумира. Доколкото съм наблюдавал, тя харесва тоя тип, по екофрендли живот. И наистина, никога, ама никога не съм я видял да ходи да харчи пари по екскурзии като ненормална и после да ходи по предаванията да говори за тях. Не е от тия хора, които си задръстват инстаграмите с подобни неща. Е, верно - прекалява да се снима дибидюс, ама щом я кефи... пък и добре изглежда. На интервюта обаче не е кифла, а говори неща, които имат смисъл. Клипът ми изглежда да е готин. За песента не знам, а и Сашо Роман... нямаше нужда, ама това е трик. Естествено, че е трик - за да грабне ретро фолк феновете, дето са 35+. Ще му изтапанчи името в заглавието, немалко хора от любопитство ще цъкнат, за да чуят парчето. Ако им хареса, ще си го пускат пак, а алкохоликът реално дори няма да има някакъв текст в песента, за да ни отвращава, само вокали ще са. Винаги е била хитруша Камчатка. Това за ходенето по екскурзии и перченето в интервюта наистина е доста банално, добре, че не го прави, но в почивките по българското черноморие според мен има и елемент на пестеливост. Знаем си я, че е пинтия по принцип. Харесва ми устремът й да се самоусъвършенства, да учи нови неща и природосъобразния й начин на живот. По едно време преди няколко години с Цветин тотално бяха спрели всякакво месо. За щастие осъзна, че това е грешка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Коментирайте! Едно леко кадърче от клипа... Припева кърти !!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
korabnia Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Някой не знае ли кой е гръцкия оригинал на песента ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Кадрите от клипа са яки. Напомнят ми на "В сърцето си ми ти". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Много, много по-як е от В сърцето си ми ти. Пияяяя и не помагаааааа...... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Много, много по-як е от В сърцето си ми ти. Пияяяя и не помагаааааа...... Ако имаш песента, предлагам да я ъплоуднеш някъде и да ми я пратиш на ЛС. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Каква огромна разлика в интервютата за БТВ и магазинните предавания на ТВ Планета! Човек като ги сравнява, все едно по Планета гледа нещо за детската градина или за бавно развиващи се. Огромен шанс е за Камелия, че се закрепи в БТВ и стана дори част от екипа им. На банкетите я канят, на преден план я бутат, градят си кампаниите върху нея, а когато дойде ден като днешният празничен и забиват ударно интервю точно когато хората са си у дома, в което се говорят такива неща, е и жълтите са обезкуражени да хейтят. От нея зависи само да не пресолява манджата с присъствие в други медии, защото трибуната БТВ върши всичко останало. Късметлийка може би? Той късмета са знае къде, кога и при кого да иде... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 На национални празници канят само звезди като Кама и Луна, защото винаги е наслада да ги слушаш. Кама е супер в предаването, току-що гледах, песента също звучи обещаващо. От година на година изглежда по-щастлива тя, няма го онова сърдито излъчване отпреди години. Успешните хора са така. А по Планета останаха ли предавания? Не свалиха ли всичко вече? Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Ако имаш песента, предлагам да я ъплоуднеш някъде и да ми я пратиш на ЛС. Немога. Обещал съм, че няма да я пратя на никого. Иначе имам и клипа и песента Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Еее, защо тогава само дразниииш, трай сиии, не се прави тъйййй Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.