Guest Kondomcho Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Той късмета са знае къде, кога и при кого да иде... Това поговорка ли е? Довърши я, защото не я знам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Немога. Обещал съм, че няма да я пратя на никого. Иначе имам и клипа и песента Е, това е скандално.. Аз не съм никого Направи се тук, че няма да ми я пратиш и ми я ъплоудни в някой сайт. Моля те. Тук ще се правя, че не си ми я пратил. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Утре ли излизаше? В колко часа? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Е, това е скандално.. Аз не съм никого Направи се тук, че няма да ми я пратиш и ми я ъплоудни в някой сайт. Моля те. Тук ще се правя, че не си ми я пратил. Не си никой. Даниел си Точно след 24 часа ще изпаднете в духовен оргазъм от яката песен..... Като текст и емоция я определям в стил Манастир. Мисля, че всички ще са доволни от богинята <3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Утре ли излизаше? В колко часа? Утре, в 8 вечерта. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Утре ли излизаше? В колко часа? 20:00 часа ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Утре, в 8 вечерта. Много време... Щом е готово всичко да я пуска. Само дразни с кадри. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Много време... Щом е готово всичко да я пуска. Само дразни с кадри. Тя нека дразни, за да има вълнение и очакване в хората, но само да няма разочарования след премиерата... На Сашо не може много да му се вярва, той харесва почти всичките й песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Да, не съм критерий. Но все пак още съм на мнение, че ще се хареса и оцени - всичко Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Тя нека дразни, за да има вълнение и очакване в хората, но само да няма разочарования след премиерата... На Сашо не може много да му се вярва, той харесва почти всичките й песни. Аз не вярвам преди да чуя, но наистина ми се иска да изкара добра песен. След "Минута живот" не съм харесвала друга нейна песен. Ще видим с тази. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Да, не съм критерий. Но все пак още съм на мнение, че ще се хареса и оцени - всичко Нещо не получавам ЛС. Камелия или аз - кой е по-важен? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
korabnia Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Каква огромна разлика в интервютата за БТВ и магазинните предавания на ТВ Планета! Човек като ги сравнява, все едно по Планета гледа нещо за детската градина или за бавно развиващи се. Огромен шанс е за Камелия, че се закрепи в БТВ и стана дори част от екипа им. На банкетите я канят, на преден план я бутат, градят си кампаниите върху нея, а когато дойде ден като днешният празничен и забиват ударно интервю точно когато хората са си у дома, в което се говорят такива неща, е и жълтите са обезкуражени да хейтят. От нея зависи само да не пресолява манджата с присъствие в други медии, защото трибуната БТВ върши всичко останало. Късметлийка може би? Той късмета са знае къде, кога и при кого да иде... А на 25 септември е гост и в Шоуто на Слави. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Очаквам голям хит и клип на годината. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 А на 25 септември е гост и в Шоуто на Слави. Ще мачка с налагане ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
niksyn4o Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Ще мачка с налагане ! в канал-3 и по-BIt тв. ще я дават. Определено ще мачка... Явно много и допада песента за да я промотират така силно екипа и Обаче се светнах каква е изненадата която каза в интервюто Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 в канал-3 и по-BIt тв. ще я дават. Определено ще мачка... Явно много и допада песента за да я промотират така силно екипа и Обаче се светнах каква е изненадата която каза в интервюто Аз не разбрах за каква изненада говори. Нещо с Мартин Биолчев спомена... Ready ...? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
niksyn4o Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Аз не разбрах за каква изненада говори. Нещо с Мартин Биолчев спомена... Ready ...? След като песента е умерена, може би Биолчев ще я ремиксира. Както направиха и с "Престъпно е ". Така си мисля... пък ще видим!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 След като песента е умерена, може би Биолчев ще я ремиксира. Както направиха и с "Престъпно е ". Така си мисля... пък ще видим!!! Според мен Биолчев и е приготвил нещо друго. Тя тая песен е умерена, но спокойно може да влезе в дискотеките. Има бийт, ударна е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Нови рокади в "Гласът на България"! Поли Генова е аут, а на нейно място... "Шоуто на Слави": 25 септември 2018г. - Камелия Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Новата на Кама е супер , ама какво търси по дяволите там Сашо Роман , разваля цялата песен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Новата на Кама е супер , ама какво търси по дяволите там Сашо Роман , разваля цялата песен! Всъщност идеята за включването на Сашо Роман е почти перфектна, но още снощи казах, че не е намерена подходящата форма, за неговата партия. Циганските извивки в неговата част някак развалят добрата идея. Като гледам крайният резултат, ако бе заложено на един латино беквокал в стил Nicolás Reyes от "Gipsy Kings", цена нямаше да има. Но няма пълно щастие..... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Щом клубове които рядко канят чалгари си я качват и пишат.... "Полудявам"... значи... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Да се знае ! 1 ден - 87к 2 ден - 50к 3 ден - 120к 4 ден - 125к Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Да, добре, знае се! Отдавна се очаква така да стане! Всички разбраха, ако някой не е, няма избор - ще разбере! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.