lucas Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Хубава песен ама не се ротира никъде.Ще замине и тя.Без Пайнер не се забелязва.Факт. Снощи Преслава 3 пъти.Кама 0. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Според мен топ 5 на чалгата евър изглежда така: 1. Камелия "Луда по тебе" 2. Камелия "Ти си..." 3. Ивана "Шампанско и сълзи" 4. Анелия "Погледни ме в очите" 5. Преслава "Лъжа е" И "Нещо нетипично" заслужава място там, ама местата са само 5. Реално "Ти си..." беше по-голям хит от "Луда по тебе" през 2000 година. Обаче Камелия я спука от налагане втората песен и в съзнанието на хората се наби, че тя е по-останала във времето. Много ще е интересно, ако се направи една крупна анкета сред всички възрастови групи в България с въпрос "Кои са най-големите хитове в историята на попфолка?". Реално да. Ти си беше тоталния хит в албума тогава. Макар, че наистина е трудно да се определят към тогавашна дата, коя от 3те резачки и е най. Няма шега и беше пилотен сингъл, тотален хит. Иначе можем да напаривм една тема, като определим ТОП 20 на най-големите хитове в чалгата - евър. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Хубава песен ама не се ротира никъде.Ще замине и тя.Без Пайнер не се забелязва.Факт. Снощи Преслава 3 пъти.Кама 0. Снощи я пуснаха 2 пъти в Палаза. Като гледам и другите пишат, чепя пускат и се приема добре. А и цифрите под клипа друго говорят Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Реално да. Ти си беше тоталния хит в албума тогава. Макар, че наистина е трудно да се определят към тогавашна дата, коя от 3те резачки и е най. Няма шега и беше пилотен сингъл, тотален хит. Иначе можем да напаривм една тема, като определим ТОП 20 на най-големите хитове в чалгата - евър. Сметни колко гледания горе-долу имат "Ти си" и "Луда по тебе" от всички по-популярни клипчета включително и изтритите. Знам, че ги помниш. Интересно ми е дали това са двата най-гледани ретро хита към днешна дата. За темата - може, но тук сме има няма 70-100 човека. И Пресовите ботове ще надделеят, знаеш.. Друго си е да се обхванат хиляди хора от всякакви възрасти, там щяхме да мачкаме. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Луда по тебе - 3.8 млн - 507 хил. https://youtu.be/qKNGYbf-AB0 - 452 хил. - 25 хил. - 13 хил. - 16 хил. + изтриха клип с 2.5 млн ( преди 3 години) + още 1 клип с над милион. До тук - 8.313 хил. Но нали се сещаш, че и изтритите клипове щяха да трупат гледания, над 10 млн. със сигурност! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Ти си: - 1 млн. - 155 хил. - 16 хил. + изтрит клип с над 3 млн. и още един от концерта на площада пред Невски, който беше направил почти милион в канала на Планета... Залеза и зората и изтриха клип с над 3 милиона... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Луда по тебе - 3.8 млн - 507 хил. https://youtu.be/qKNGYbf-AB0 - 452 хил. - 25 хил. - 13 хил. - 16 хил. + изтриха клип с 2.5 млн ( преди 3 години) + още 1 клип с над милион. До тук - 8.313 хил. Но нали се сещаш, че и изтритите клипове щяха да трупат гледания, над 10 млн. със сигурност! Мерси за справката. 8.3 млн - това ще го запомня. Утре ще видя дали някой ретро хит има повече. Те, като си ги изтрили, Саше, хората, искащи да чуят песента, просто я слушат от наличните клипчета. Не сме изгубили гледания. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Значи "Ти си" към 5 млн. клони - ето, че налагането на "Луда по тебе" си е казало думата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Някой песни се показват повече от други... Утре ще има още един нов милион за любимката ти. А предвещаваше провал. Чуй тая версия на Ти си! Топ е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Утре ще има още един нов милион за любимката ти. Ами айде да вземеш да почерпиш вече. Откога чакам... Чуй тая версия на Ти си! Топ е. Оле, страшна е!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Хубава песен ама не се ротира никъде.Ще замине и тя.Без Пайнер не се забелязва.Факт. Снощи Преслава 3 пъти.Кама 0. Глупости, ротира се и още как. Раманянските напеви този път не вървят. И съм ви казал да не пишете за въртене на песен повече от 2 пъти на вечер, защото не е истина. Няма как да стане това с 50% поп музика в сета на DJ-ите. Годината е 2018, а не 2008.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Глупости, ротира се и още как. Раманянските напеви този път не вървят. И съм ви казал да не пишете за въртене на песен повече от 2 пъти на вечер, защото не е истина. Няма как да стане това с 50% поп музика в сета на DJ-ите. Годината е 2018, а не 2008.... Наистина поне във Варна мнооого рядко пускат песни по 2 пъти, да не говорим за повече. Но и поп не пускат особено - оная вечер в Плаза завъртяха "Искаш да бъдеш с мен", "Дали това любов е", "Гледай как се прави", "Направо ги убивам" и май тва бяха. Кама за съжаление не я пуснаха, поне докато аз бях там (3 и нещо). Плейлистът основно беше от всички песни в последната година. Скъсаха се да въртят и старите песни на Азис. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 1 милион! 15 дена Дразни ме ги направи за 14... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Напротив, вие излизате ли? Песента гърми навсякъде, а и DJ-те като цяло спряха да повтарят песните, не е като преди определени хитове да се въртят по 5 пъти на вечер. Дори на участията си изпълнителите не си го позволяват, защото усетиха, че трябва да налагат по-стари парчета, за да не се забравят толкова лесно. И между другото евала на Камелия, че успя да намери нишата си, в началото си личеше колко й е трудно да намеи точно къде и как да презентира, на какво да заложи, но опитът си казва думата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Наистина поне във Варна мнооого рядко пускат песни по 2 пъти, да не говорим за повече. Но и поп не пускат особено - оная вечер в Плаза завъртяха "Искаш да бъдеш с мен", "Дали това любов е", "Гледай как се прави", "Направо ги убивам" и май тва бяха. Кама за съжаление не я пуснаха, поне докато аз бях там (3 и нещо). Плейлистът основно беше от всички песни в последната година. Скъсаха се да въртят и старите песни на Азис. Точно така - предимно песни от последната година и максимум по 2 пъти най-актуалните парчета. Стари неща чак след 03:00... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Октомври 9 Report Share Публикувано Октомври 9 Кама на толкова много песни имаше над 1 млн гледания тогава, че чак се изненадвам как пак са натрупали някои от тях... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Октомври 9 Report Share Публикувано Октомври 9 Кама на толкова много песни имаше над 1 млн гледания тогава, че чак се изненадвам как пак са натрупали някои от тях... Чисто и просто - хита си е хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 И Емилия Стоянова претопиха ей, безобразни са.... :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 https://www.instagram.com/p/Bo3xFh1Fx0G/?ut...id=f2vtzfltpfb3 Пияяя - не помагаааа.... Мачкай кралице <3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 https://m.vbox7.com/play:e2286829 Когато Камелия беше във вихъра си... Това видео е урок по скандал... Камелия и Василка ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
niksyn4o Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Кой е Камелия-фен??? Гледам е качил е всичко което аз качвсм в групата. Не че, нещо но ми се щеше да се качват в канала на Камелия, за да се обогати и разнообрази а и да се привлекат още абонати. Другия вариянт е Камелия-фен да започне яко да рекламира канала, за да може да генерира гледамоест. Трябва да правим всичко в името на кралицата. ... (Последното се шегувам Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Кой е Камелия-фен??? Един пич от София. Митко май се казваше. Мотаеше се едно време във форума на Планета. Трябва да е към 30-годишен вече.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Изтриха още 1 клип на Защо повярвах.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 Изтриха още 1 клип на Защо повярвах.... Четат редовно Рамания и следят за авторските си права над нещо, което не могат да ползват, но го мразят и ненавиждат.... :1000 (6): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.