THE IIconic Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Сузанита е пуснала хита на стори в Инста и избухва на нея... ХиТтт !!!! И то 3 клипа - 2 от тях я е надула в тях си и следващия от дискотека... Имам приятели, който работя по дискотеки и всеки ден във сторитата им Кама.Ама хората направо полудяват на нея ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gentleman. Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Имам приятели, който работя по дискотеки и всеки ден във сторитата им Кама.Ама хората направо полудяват на нея ! +1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Гледам, че от фен канала на Деси Слава са направили Music Evolution и на Камелия. Желязна! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Да видиш ти, имало живот и без Пайнер.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 Само за 8 дена, Луда по тебе от сръбски клипове е генерирала : 220 хил. 56 хил. 20 хил. 5 хил. 3 хил. Общо - 304 хил. за малко повече от седмица. Като прибавим и тея клипове: 4.2 mln. 802 хил. 460 хил. https://youtu.be/qKNGYbf-AB0 32 хил. 17 хил. 16 хил. 13 хил. 5 хил. Total: 5.849 000 Ако сметнем и двата клипа които изтриха - единия с 2 млн. длугия с милион - стават близо 9 млн. И с това темпо гледанията ще нарастват - което ще я напарви може би най-гледаната ретро чалга. Триха, триха - ама кралицата пак им го начуква в Пайнер. Пореден успех за Камелия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 Ако сметнем и двата клипа които изтриха - единия с 2 млн. длугия с милион - стават близо 9 млн. И с това темпо гледанията ще нарастват - което ще я напарви може би най-гледаната ретро чалга. Триха, триха - ама кралицата пак им го начуква в Пайнер. Пореден успех за Камелия. Спокойно, до 1 юли 2020 година останаха по-малко от 2 години. След това ще забравят упражнението да си представят авторските права над каквато и да е продукция на Камелия. Меденото им 10-летие с "Проект 13" свършва и най-видната жителка на "Банишора" може само да им помаха за поздрав, а те да зяпат тъпо и глупаво, като дете, на което са му взели играчката. Защото, преди 7 години е написано какво ще стане с техните глупости и как всъщност изглежда чалгата..... :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 Спокойно, до 1 юли 2020 година останаха по-малко от 2 години. След това ще забравят упражнението да си представят авторските права над каквато и да е продукция на Камелия. Меденото им 10-летие с "Проект 13" свършва и най-видната жителка на "Банишора" може само да им помаха за поздрав, а те да зяпат тъпо и глупаво, като дете, на което са му взели играчката. Защото, преди 7 години е написано какво ще стане с техните глупости и как всъщност изглежда чалгата..... :1000 (19): И кой го е харесал? Можеше да го заличиш! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 И кой го е харесал? Можеше да го заличиш! И така е добре.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 Спокойно, до 1 юли 2020 година останаха по-малко от 2 години. След това ще забравят упражнението да си представят авторските права над каквато и да е продукция на Камелия. Меденото им 10-летие с "Проект 13" свършва и най-видната жителка на "Банишора" може само да им помаха за поздрав, а те да зяпат тъпо и глупаво, като дете, на което са му взели играчката. Защото, преди 7 години е написано какво ще стане с техните глупости и как всъщност изглежда чалгата..... :1000 (19): Коментирай, че Луда по теб прави по близо 100 хил. гледания от Сърбия. Вчера в 2 вечерта ги засякох. До момента са 71 хил. До 2 часа ще навъртят 100% още 30к. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 И кой го е харесал? Можеше да го заличиш! Джигаааа, Иванов предател такъв! Веднага пускам скрийншот на Ванче! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 Коментирай, че Луда по теб прави по близо 100 хил. гледания от Сърбия. Вчера в 2 вечерта ги засякох. До момента са 71 хил. До 2 часа ще навъртят 100% още 30к. Аз когато е трябвало съм коментирал. Сега ще стоя и ще гледам трафика долу на банера, защото коментари не очаквам... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 Аз когато е трябвало съм коментирал. Сега ще стоя и ще гледам трафика долу на банера, защото коментари не очаквам... Фокси, аз одъртях, а ти си направо вековен... Още ли се вълнуваш от подобни глупости? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 Фокси, аз одъртях, а ти си направо вековен... Още ли се вълнуваш от подобни глупости? Разбира се, всичко е нормално, точно, коректно... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 Разбира се, всичко е нормално, точно, коректно... Ако го правиш на майтап - да, но ако наистина ти е толкова важно... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 Джигаааа, Иванов предател такъв! Веднага пускам скрийншот на Ванче! Ела ма хвани,ме поразкарай Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 Когато фактите говорят, и боговете мълчат! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 Ако го правиш на майтап - да, но ако наистина ти е толкова важно... Разбира се, че си леко депресирана от поста от стената на Кама, но пък какво да правя сега, като съм такъв пророк? Кога Ивана примерно ще влезе тук и ще вземе твой пост и ще си го сложи най-официално на стената у фейса? Това са невъзможни неща, които пък ни дават ясни сигнали, че Камелия и нейният екип следят внимателно мнението на масовката и вероятно заради това тя е така адекватна на пазарната конюнктура. Иначе, виж как още през 2011 година съм извадил Кама от Пайнер и съм я поставил правилно на мястото и като еманация на попфолка, а със завидна доза увереност съм бил сигурен, че останалите 4 изпълнители, си остават просто легенди на Пайнер и до там. И понеже наближава прословутият концерт в "Арена армеец", да видим дали съм бил прав и за тези изяви. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 Ела ма хвани,ме поразкарай Ти правиш като вятъра, Джиги - неуловим си... Разбира се, че си леко депресирана от поста от стената на Кама, но пък какво да правя сега, като съм такъв пророк? Кога Ивана примерно ще влезе тук и ще вземе твой пост и ще си го сложи най-официално на стената у фейса? Това са невъзможни неща, които пък ни дават ясни сигнали, че Камелия и нейният екип следят внимателно мнението на масовката и вероятно заради това тя е така адекватна на пазарната конюнктура. Иначе, виж как още през 2011 година съм извадил Кама от Пайнер и съм я поставил правилно на мястото и като еманация на попфолка, а със завидна доза увереност съм бил сигурен, че останалите 4 изпълнители, си остават просто легенди на Пайнер и до там. И понеже наближава прословутият концерт в "Арена армеец", да видим дали съм бил прав и за тези изяви. Ивана я боли шундата, а аз съм в тежка депресия! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PayneraDimitrov Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 Неразбирам защо трябва да се наместват други имена в постовете . Не е колегиално не го одобрявам ,но иначе за прокетите на Камелия в "Пайнер" да все още засъжаление няма как да пусне клиповете си в нейният официален канал . Камелия е страхотна певица не я плюя просто не ми харесва това ,че се опитва да подчертае дадените й колеги от "Пайнер" да те са в музикалната компания няма лошо всеки сам преценява нещата кои са по-добри за него , всеки има публика и почитатели няма лошо в това и така трябва да бъде , но изведнъж да напишеш такъв пост които ми звучи леко хаплив към колегите й не е достойно , да за "Пайнер" това ,което е казвала по интервютата в последно време ми харесва , но не и това ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 Неразбирам защо трябва да се наместват други имена в постовете . Не е колегиално не го одобрявам ,но иначе за прокетите на Камелия в "Пайнер" да все още засъжаление няма как да пусне клиповете си в нейният официален канал . Камелия е страхотна певица не я плюя просто не ми харесва това ,че се опитва да подчертае дадените й колеги от "Пайнер" да те са в музикалната компания няма лошо всеки сам преценява нещата кои са по-добри за него , всеки има публика и почитатели няма лошо в това и така трябва да бъде , но изведнъж да напишеш такъв пост които ми звучи леко хаплив към колегите й не е достойно , да за "Пайнер" това ,което е казвала по интервютата в последно време ми харесва , но не и това ! Този пост е на Фокса. Админ от страницата на Камелия го е сложил на стената й, преди бая години. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 Този пост е на Фокса. Админ от страницата на Камелия го е сложил на стената й, преди бая години. Само админ ще да е... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Само за 8 дена, Луда по тебе от сръбски клипове е генерирала : 220 хил. 56 хил. 20 хил. 5 хил. 3 хил. Общо - 304 хил. за малко повече от седмица. Като прибавим и тея клипове: 4.2 mln. 802 хил. 460 хил. https://youtu.be/qKNGYbf-AB0 32 хил. 17 хил. 16 хил. 13 хил. 5 хил. Total: 5.849 000 Ако сметнем и двата клипа които изтриха - единия с 2 млн. длугия с милион - стават близо 9 млн. И с това темпо гледанията ще нарастват - което ще я напарви може би най-гледаната ретро чалга. Триха, триха - ама кралицата пак им го начуква в Пайнер. Пореден успех за Камелия. След 24 часа : 252 хил. 98 хил. 23 хил. 5 хил. 4 хил. Общо - 382 хил. от сръбски клипчета - или с 80 хил. повече от вчера. От бг клипове: 4.2 млн. 859 хил. 460 хил. https://youtu.be/qKNGYbf-AB0 33 хил. 17 хил. 16 хил. 13 хил. 5 хил. Тотал - 5.985 000 Вчера бяха - 5.849 000 5.985 000 - 5.849 000 = 136 000 Луда по теб, прави повече гледания от хитовете на лятото Мачкай кралице :* Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 "Луда по тебе" прави повече гледания и от хитовете на есента, но вместо това е употребена думата "лятото". Някой се опитва да дразни ли? :1000 (30): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 След 24 часа : 252 хил. 98 хил. 23 хил. 5 хил. 4 хил. Общо - 382 хил. от сръбски клипчета - или с 80 хил. повече от вчера. От бг клипове: 4.2 млн. 859 хил. 460 хил. https://youtu.be/qKNGYbf-AB0 33 хил. 17 хил. 16 хил. 13 хил. 5 хил. Тотал - 5.985 000 Вчера бяха - 5.849 000 5.985 000 - 5.849 000 = 136 000 Луда по теб, прави повече гледания от хитовете на лятото Мачкай кралице :* За новото денонощие: 306 хил. 104 хил. (Вече изтрит) 34 хил. 7 хил. 7 хил. 2 хил. https://youtu.be/FdNVS-qrObk 3 хил. -До тук само от Сръбски клипчета. 4.220 000 933 хил. 460 хил. https://youtu.be/qKNGYbf-AB0 35 хил. 18 хил. 16 хил. 13 хил. 5 хил. 4 хил. Тотал: 6.117 000 - 5.985 000 = 132 000к Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 За новото денонощие: 306 хил. 104 хил. (Вече изтрит) 34 хил. 7 хил. 7 хил. 2 хил. https://youtu.be/FdNVS-qrObk 3 хил. -До тук само от Сръбски клипчета. 4.220 000 933 хил. 460 хил. https://youtu.be/qKNGYbf-AB0 35 хил. 18 хил. 16 хил. 13 хил. 5 хил. 4 хил. Тотал: 6.117 000 - 5.985 000 = 132 000к Да видим за новото денонощие, колко гледания е регистрирал този гигантски хит на 18 години. 363 хил. 104 хил. 45 хил. 8 хил. 9 хил 4 хил. 4. 238 000 1. 029 000 460 хил. https://youtu.be/qKNGYbf-AB0 37 хил. 18 хил. 16 хил. 14 хил. 5 хил. 4 хил. Тотал: 6.354 000 Вчера бяха - 6. 117 000 6.354 000 - 6.117 000 = 237 000к За едно денонощие. Камелия смазва в Сърбия Само от 1 клипче е направила 100к Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.