Само_мене_нямаш Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Фокси, идвай в Петък на Монтана, кака Камче си идва у дома :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Фокси, идвай в Петък на Монтана, кака Камче си идва у дома :1000 (19): Знам, знам, за днес и пияниците от Козлодуй ме каниха при тях, че е там, ама с този Трифон Зарезан няма как. :1000 (29): Кама на обложка на албум издаван от Пайнер през 2019-та? С песни от преди 20 години? :1000 (1): А тези звъняха ли и да питат може ли да преиздават песни с нейно участие, след като имат права за тях само за 10 години? Звъняха лииииии...? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Фокси, идвай в Петък на Монтана, кака Камче си идва у дома :1000 (19): Един приятел беше звънял да запазва места на 6-ти и нямало. Ще е мега участие Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Гергана, Камелия и Райна на обложка през 2019 Откъде е инфото? Нищо не пише в сайтовете на Пайнер и Планета. А най-големия смях е как уж акцента е в/у преиздаването на първия албум на Преса, но нея я няма на картинката .... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dj_delmundo Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 А най-големия смях е как уж акцента е в/у преиздаването на първия албум на Преса, но нея я няма на картинката .... А Камелия е само на обложката май, вътре няма нейна песен, което пак е безумно. Етоо Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 А Камелия е само на обложката май, вътре няма нейна песен, което пак е безумно. Етоо Това е единствената компилация пайнерска, която по някаква слочаенос притежавам, така че довечера може да проверя, но мисля, че беше пяла Ти си виновен и Няма да ти кажа не. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Illyria Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Интересни са мотивите на това преиздаване. Със сигурност не е случайност. Явно искат да превземат правата на песните за още 10 години. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Интересни са мотивите на това преиздаване. Със сигурност не е случайност. Явно искат да превземат правата на песните за още 10 години. Те песните вътре не бяха целите, а вървяха като микс, леко накъсани в началото и края. Всъщност НЯМА песен на Камелия вътре. Има на доста напуснали фирмата: Диск 1 DJ Jеrry intrо Гpупa 88 - Чуждите мъже Рaйнa - Плaче небетo Екcтpa Нинa - Oтминaл cпoмен (rеmix) Taтянa - Cтpacт в oчите Мapиянa и Bиктopия - Мaния Мapия - Не ме лъжи Глopия - Зaблудa Глopия - Лaбиpинт Емилия - Caмo ти, caмo aз Емилия - Легендa зa любoвтa Геpгaнa - Губя те бaвнo (rеmix) Нaдя - Tи cи въpxa Милкo Кaлaйджиев - Еднa pъкa ни дели Мaлинa - Caмo ме oбичaй Мaлинa - Леден cвят Мapия fеаt. DJ Jеrry - Oбичaй ме тaкa Диск 2 Ecил Дюрaн - Лудa cъм, че те oбичaм Mирa - Дoкocвaш Гaля - Moжеш ли Групa 88 - Пaлaви и игриви Maгaпaca - Moмичетo (remiх) Верoникa - Иcкaм те зaвинaги Toни Дaчевa и Haйден Mилкoв - Зaщo Гергaнa - Гacнa пo теб Анелия - Иcкaм те Преcлaвa - Taзи нoщ безумнa Eмилия и Hидaл Кaйcaр - Безумнa любoв (remiх) Дуле и Кoки - Maрaмa Pейxaн - Аxмед Амет - Белгийcки вечери Амет - Гъци, гъци Диск 3 Eмилия - Hямa дa тъгувaм Глоpия - He зacлужaвaш Ивaнa - Tи и той Ивaнa - Cтapa иcтоpия Aнeлия - Двe тeлa Heлинa - B aдa и в paя Мaя - Aз нe вяpвaм Ecил Дюpaн - Eлмaз Paйнa - Tи мe лъжeш нaй-добpe (rеmiх by DJ Jеrry) Люcи и Peйхaн - Обичaм тe Мaгдa - Бог нa любовтa Мaгдa - Bзeми мe Cилвия - Зaбpaви мe Дaниeлa - Cтpaх мe e caмa Дaниeлa - Дpугa cъм Aнeлия и Гepгaнa - Зa тeб, любов Коментирайте, че Силвия и Даниела са закривали! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Интересни са мотивите на това преиздаване. Със сигурност не е случайност. Явно искат да превземат правата на песните за още 10 години. Не съм убеден, че преиздаването ще удължи правата на каквото и да било. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Не съм убеден, че преиздаването ще удължи правата на каквото и да било. Не могат да преиздават без да подпишат нов договор за изпълнителските права с нея. А опитат ще се срещнат веднага с една неприятна адвокатска кантора. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 "Името ти" е тотал хит, снощи се доказа... 6 пъти я пя /на живо/, като последния беше с 5 минутен БИС. Размаза ни тая жена, не, че ще ви изненадам. Много яко заби и Кукавица и Ти си мой грех Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Изпълнява ли "Три години" по участия? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 "Името ти" е тотал хит, снощи се доказа... 6 пъти я пя /на живо/, като последния беше с 5 минутен БИС. Размаза ни тая жена, не, че ще ви изненадам. Много яко заби и Кукавица и Ти си мой грех Изненадани може да са, само броячите в Рамания. Тези, които ходят по дискотеки не са. Но това е друг въпрос, наш си тук в Рамания. Иначе, не я знам какво толкова се е разработила Камелия през февруари, но 10 участия за 15 дена не е имала от 15 години. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Изненадани може да са, само броячите в Рамания. Тези, които ходят по дискотеки не са. Но това е друг въпрос, наш си тук в Рамания. Иначе, не я знам какво толкова се е разработила Камелия през февруари, но 10 участия за 15 дена не е имала от 15 години. имаше Видинска компания и явно ги познаваше, не знам дали се е разработила, но доста се раздаде. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 "Луда по тебе" звучи и в риалити Задруга. 00:40-та секунда Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 4 млн. :Vishenka_05: :Vishenka_05: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 4 млн. :Vishenka_05: :Vishenka_05: Малко са за такава здрава песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Малко са за такава здрава песен. Ако го нямаше онзи гнусар щеше да е още по-хубава, Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
korabnia Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 След три сезона най после поп фолк изпълнител в отбора на Камелия . Браво, момчето е много талантливо. Интересно какво я разплаква в следващия епизод. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Фокси, идвай в Петък на Монтана, кака Камче си идва у дома :1000 (19): Може да намина на 3-ти май, че пак ще е при вас, на същото място. :1000 (29): Иначе, да дерзаят душманите... :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Аз я посетих в Биад, направила си е бретон и беше страхотна. Пя точно срещу нашата маса и по едно време се раздавам и тя ме вижда и ми прави сърце, и аз я виждам и не се усетих как съм започнал да викам "кралице"... И така се засмя. :1000 (29): Малко и алкохолът дойде отгоре. :1000 (29): Като цяло отдавна не бях ходил на такова участие, върна ме в тийн годините ми. Пя повече стари неща, завърши със "Залеза и зората" и хората едва я пуснаха да си ходи. "Името ми" я заби няколко пъти, много се гордее с нея и с право, но не пя други песни извън Пайнерския период с изключение на "Дразни ме", разбирам я за което... Не че е нямала добри попадения, но смятам, че хората наистина нямаше да ги знаят. Единствено тук липсва налагането дори от една телевизия Планета или канала им в Youtube. Това е друга тема обаче... "Луда по тебе" изживява поредния си живот, моите приятели не са кой знае какви фенове, но бяха гледали сръбския филм и много я чакаха. Също искам да я поздравя за това, че държи хората с балади и даже на тях ставаше най-големия купон. За живото й пеене никаква забележка, бетон, звучеше си като на запис. Може да няма таланта на някои, но пък нейните си песни си ги е научила от-до и радва хората както си трябва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Аз я посетих в Биад, направила си е бретон и беше страхотна. Пя точно срещу нашата маса и по едно време се раздавам и тя ме вижда и ми прави сърце, и аз я виждам и не се усетих как съм започнал да викам "кралице"... И така се засмя. :1000 (29): Малко и алкохолът дойде отгоре. :1000 (29): Като цяло отдавна не бях ходил на такова участие, върна ме в тийн годините ми. Пя повече стари неща, завърши със "Залеза и зората" и хората едва я пуснаха да си ходи. "Името ми" я заби няколко пъти, много се гордее с нея и с право, но не пя други песни извън Пайнерския период с изключение на "Дразни ме", разбирам я за което... Не че е нямала добри попадения, но смятам, че хората наистина нямаше да ги знаят. Единствено тук липсва налагането дори от една телевизия Планета или канала им в Youtube. Това е друга тема обаче... "Луда по тебе" изживява поредния си живот, моите приятели не са кой знае какви фенове, но бяха гледали сръбския филм и много я чакаха. Също искам да я поздравя за това, че държи хората с балади и даже на тях ставаше най-големия купон. За живото й пеене никаква забележка, бетон, звучеше си като на запис. Може да няма таланта на някои, но пък нейните си песни си ги е научила от-до и радва хората както си трябва. По Фен ТВ я поръчват всяка вечер, гвоздей е в програмата. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Явно тази година ще трябва да поръчваме по-голяма сцена за "Луда по тебе", на панаира тук при нас. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Явно тази година ще трябва да поръчваме по-голяма сцена за "Луда по тебе", на панаира тук при нас. Пък ако пуснете и някви реклами из сръбско ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Гледах я в някакъв сутрешен блок. Гостуваха цялото жури. Прави някакви тикове с устните и се зъби излишно много, в смисъл буквално си показва зъбите. Бобър. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.