Сашо Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Абсолютен ТОП ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 От два часа не спирам "Минута живот", а сега си пуснах и ремикса на "Престъпно е". Слуша ми се само Камелия. После ще пусна "Куклите" , миналата седмица пак имаше един ден, къде от сутрин до вечер само нея слушах. Не мога да си го обясня. В колата пък имам диска "Еротика", там пък само "Еротика" и "Всичко си ти" със Сакис Кукос. Напоследък все по-често слушам Камелия. И колкото повече я слушам, толкова и преоткривам песните. Тази "Всичко си ти" даже и е доста неизвестна, а е страхотна песен. Слушайте: Много е готина, като си караш нощем и запалиш цигара, караш си спокойно... Напоследък това ми е релакса вечер с колата, с тази песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 После някой да дойде да каже, че Камелия нямала балади и не била топ в баладите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 "Нежна тишина" е брилянтна песен. Когато я бях сложила в "Нереализираните" да представя Кама, ме обвиниха разбирачи тук, че съм избрала слаба песен, защото си имам друга фаворитка. А тази балада винаги ми е харесвала най-много от нейните! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Поздрав за Фенка на Галка Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 "Нежна тишана" е толкова нереализирана, че чак да ме е яд и до ден днешен! Страхотна песен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 "Нежна тишана" е толкова нереализирана, че чак да ме е яд и до ден днешен! Страхотна песен! Толкова ефирна балада, с хубав текст на Надежда Захариева. Класика! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Слушам тези песни, тези мелодии, тези текстове и изпитвам страхотна носталгия по онзи фолк. Жалко за старанието и стремежа към по-добро през първите 10 години! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 А това колко е класно! Пак Захариева го е писала, ако не се лъжа. Просто златна! :1000 (33): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 А това колко е класно! Пак Захариева го е писала, ако не се лъжа. Просто златна! :1000 (33): Уникална! Милион пъти по-любима от оригинала! Просто Камелия я е изпяла уникално! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Много чувство е вложила в "Няма те", така е. Аз и това съм харесвала едно време, всъщност тази жена май е клипирала по-слаби песни, а силни е захвърляла в коша! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 На тази май до последно се чудеше дали да й снима клип. но накрая ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 "Нежна тишина" е брилянтна песен. Когато я бях сложила в "Нереализираните" да представя Кама, ме обвиниха разбирачи тук, че съм избрала слаба песен, защото си имам друга фаворитка. А тази балада винаги ми е харесвала най-много от нейните! Има някаква магия в тая песен. Затваряш очи и те отнася някъде.... в космоса. Божествена е <3 Баладите на Камелия са, като поезия. Не са просто любовни драми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 На мен ми става уютно, слушайки "Нежна тишина"! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 А това колко е класно! Пак Захариева го е писала, ако не се лъжа. Просто златна! :1000 (33): Обожавам я тая песен. Толкова силна е тежка и наистина Камелия у изляла душата си в нея. Като се замисля тя през годините никога не е правила компрамис с баладите, дори и напоследък да не прави, поне ако пусне знаем , че ще е нещо класно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 “Няма те” ми е най-любимата песен на Камелия. Уникална наистина. Да пуска баладата вече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Оф...замириса на обор. Да не би някоя крава да се е изходила? Янева - а за това какво ще кажеш? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Оф...замириса на обор. Да не би някоя крава да се е изходила? Плача :roll1: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Сега чух "Нежна тишина". Наистина страхотна песен, уникална! Попа пасти да яде пред такава "чалга". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 https://www.vbox7.com/play:fa7a736b Обожавам тази песен в изпълнение на Камс Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Продължава да мирише обаче, чух че имало една - Ненка Кравата, някой знае ли коя е? За един прЕател питам Нежна тишина е топ, наистина Камелия трябваше навремето да й направи някаква реализяция. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Много ми харесва лицемерното зяпане в чуждата паничка. Иначе като е толкоз зле положението, някой да отвори врата, прозорец нещо ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 На тази май до последно се чудеше дали да й снима клип. но накрая ... Това "Винаги" и е най-добрата песен в кариерата. Няма смисъл от клип, защото колкото и невероятно да звучи, в онази коледна програма за 2005-та Пайнер като по чудо направиха перфектна тв версия. Напил съм се с брат ми на нова година и пуснаха песента към 03:00. А тя една такава с размазан фокус, че докато фокусираме песента свърши. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Камелия утре сутринта по бтв - Тази събота и неделя. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.