asylum Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Боли я подката. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gentleman. Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 “Луда по тебе” мина по гледания песничката на Лепа Брена.. 😀😀 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Кама бие Брена с около 5 милиона гледания - страхотна! Ето най-гледаните 2 клипа на всяка от двете песни: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gentleman. Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 “Името ти” вече официално с 10 млн. гледания. 😎 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gentleman. Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Няма ли да пуска нещо вече, бе? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 От 9.05.2020 г. от 22:43, Gerganafen каза: Кама бие Брена с около 5 милиона гледания - страхотна! Ето най-гледаните 2 клипа на всяка от двете песни: С 25 милиона я бие. Има още няколко клипа на Луда по теб, които сумарно правят 52 и 3 милиона. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Бяха златни времена, хит след хит времето летеше.... Днес ПРОЕКТ 13 става на 10 години. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gentleman. Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 К’во стана с нашата певачка? 😀 Ще пуска ли или няма да пуска ‘new song? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Абе кво стана с "На прага на сърцето ми" ?? Смята ли някога да я пусне тая песен?!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 преди 3 минути, alisali1234 каза: Абе кво стана с "На прага на сърцето ми" ?? Смята ли някога да я пусне тая песен?!! Не мисля, че някога ще я пусне. Затова не бива да говорят предварително, понеже плановете се менят, звученето също. Тя спомена за тая песен сигурно преди 8 години. Едва ли вече би звучала актуално. Макар че това може да се промени с един хубав аранжимент + сега ретрото е на мода. Не знам, има материал очевидно. Нека качва лирикс видеа в канала си и да го развива с неиздавани песни, на които очевидно не залага! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Дали има намерение да си качва старите неща в канала след като (ако) придобие правата им след 10-те години от издаването на "Проект 13"? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 От 14.07.2020 г. от 14:44, asylum каза: Не мисля, че някога ще я пусне. Затова не бива да говорят предварително, понеже плановете се менят, звученето също. Тя спомена за тая песен сигурно преди 8 години. Едва ли вече би звучала актуално. Макар че това може да се промени с един хубав аранжимент + сега ретрото е на мода. Не знам, има материал очевидно. Нека качва лирикс видеа в канала си и да го развива с неиздавани песни, на които очевидно не залага! Аз мисля че "На прага на сърцето ми" е "Името ти". Нали песента е стар гърцки кавър от периода на "Стрелките спират", само че текста е променен. Не знам... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 преди 1 минута, Alter Ego каза: Аз мисля че "На прага на сърцето ми" е "Името ти". Нали песента е стар гърцки кавър от периода на "Стрелките спират", само че текста е променен. Не знам... Не, текста на "На прага на сърцето ми" е на Теньо Гогов. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 преди 3 минути, stereoto_ каза: Не, текста на "На прага на сърцето ми" е на Теньо Гогов. Знам, но това имах предвид че текста е променен. т.е мелодията от "На прага на сърцето ми" да е в "Името ти" - нали е стар гърцки кавър доколко си спомням.. Това е само мое мнение, не значи че е така. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Митко Пайнера за Камелия - 9 април 2015 "Голяма грешка от моя страна, че не я пуснах да си тръгне още преди четири години - щях да си спестя много нерви и разочарования!" https://blitz.bg/article/41298 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Митко Пайнера за Камелия - 25 август 2020 "Камелия, ти си чудесен изпълнител и вече 6 години след напускането на фирмата се справяш чудесно, но..." https://signal.bg/позиция-на-пайнер-идва-момент-когато/ Това е раздвоение на личността... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Illyria Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 "обикновено се въздържаме от публични коментари"... Така започват всичките им над 50 публични коментара от последно време. Та те друго не са правили последните 15 години освен да коментират вряло некипяло, а после се правят на чукнати, че едва ли не били над нещата. Какво въздържане, какви трънки... искат да задържат фасада, а тя рухва ден след ден. 2 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gentleman. Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 https://www.facebook.com/groups/434936347305436/?ref=share Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Illyria Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Дали Камелия знае, че вече е направила песен "Иди си" преди 22 години? 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gentleman. Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 2 минути, Illyria каза: Дали Камелия знае, че вече е направила песен "Иди си" преди 22 години? Знае,знае.. 😁 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 От 28.08.2020 г. от 9:37, foxy_vd каза: Митко Пайнера за Камелия - 9 април 2015 "Голяма грешка от моя страна, че не я пуснах да си тръгне още преди четири години - щях да си спестя много нерви и разочарования!" https://blitz.bg/article/41298 От 28.08.2020 г. от 9:56, foxy_vd каза: Митко Пайнера за Камелия - 25 август 2020 "Камелия, ти си чудесен изпълнител и вече 6 години след напускането на фирмата се справяш чудесно, но..." https://signal.bg/позиция-на-пайнер-идва-момент-когато/ Това е раздвоение на личността... Eдното не изключва другото. Тя е наистина чудесен изпълнител, но на него като продуцент му се е налагало да работи с Камелия Васкова - като човек. А там според мен, въпреки многото й качества, има много трески и комплекси. Та сигурно му е скъсала нервите, както и той на нея. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Illyria Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 От 22.11.2020 г. от 20:45, Gentleman. каза: Знае,знае.. 😁 А защо прави нова със същото заглавие? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 ....ама пък щом Лепа Брена още не го е изпяла, значи не се брои.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 От 24.11.2020 г. от 14:00, WindWalkerMonk каза: Eдното не изключва другото. Тя е наистина чудесен изпълнител, но на него като продуцент му се е налагало да работи с Камелия Васкова - като човек. А там според мен, въпреки многото й качества, има много трески и комплекси. Та сигурно му е скъсала нервите, както и той на нея. Всичко е ясно и най-добре е описано тук в Рамания. Другото място, където това ще бъде направено е в бъдещата книга на Камелия и то няма да се различава и с 1% от това, което е казала тя през годините и каквото е коментирано тук. Драмата между тях не е никаква особена, само и единствено за пари. Важното обаче накрая е кой излиза с последно 10. А Камелия излезе с 200. Обра всички позитиви и постави г-н продуцентът точно на мястото, на което заслужава. Затова е толкова тихо откъм Димитровград в последните вече 15-20 години, когато трябва да се коментира Камелия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Illyria Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 И какво е станало последните 15-20 години, че така затихна Димитровград за Камелия? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.