Gadinata Публикувано на Ноември 26 Report Share Публикувано на Ноември 26 Вашите коментари спрямо Теди Александрова. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Последната й песен е най-добрата й от Чалга пеперудки насам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Ноември 26 Author Report Share Публикувано Ноември 26 Последната й песен е най-добрата й от Чалга пеперудки насам. Яд ме е,че я секнаха с ограничението. Песничката е бутална! Скоро щяла да пуска нещо ново, дано я видим в по-различна светлина. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Яд ме е,че я секнаха с ограничението. Песничката е бутална! Скоро щяла да пуска нещо ново, дано я видим в по-различна светлина. Доколкото знам подготвя 2 песни, едната май ще е балада. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Чалга пеперудки ми харесва най-много. Единствената песен, която съм слушал нейна. Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Чалга пеперудки ми харесва най-много. Единствената песен, която съм слушал нейна. В сърцето ми е фаворита на мен. Харесвам също Пълна програма, Няма кой да ме спре да те обичам, Кво става тука, Дай ми свобода, Много ми е луд, ЧП и ЗНКП... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Ноември 26 Author Report Share Публикувано Ноември 26 Аз пък всичко й харесвам, мацка е Тедка Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Декември 3 Author Report Share Публикувано Декември 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Преди правеше много хубави смислени песни и беше естествена. Сега много си е повярвала и надула, и прави само боклуци, и се мисли за най-великата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Декември 4 Author Report Share Публикувано Декември 4 Преди правеше много хубави смислени песни и беше естествена. Сега много си е повярвала и надула, и прави само боклуци, и се мисли за най-великата. Преди песните й никой не ги е**ваше, а сега прави съвместни проекти с Азис. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Преди песните й никой не ги е**ваше, а сега прави съвместни проекти с Азис. Аз ги харесвах първите й песни, не и сегашните й. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Декември 4 Author Report Share Публикувано Декември 4 Аз ги харесвах първите й песни, не и сегашните й. Въпрос на личен избор. Преди правеше класически поп-фолк, сега мина на друга вълна, различавайки се от останалите. Аз точно това й харесвам, че е различна и реално има много акъл. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Декември 6 Author Report Share Публикувано Декември 6 Теди Александрова, Adnan Beats, Game Over и Гери-Никол в съвместен проект СКОРО Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Теди Александрова, Adnan Beats, Game Over и Гери-Никол в съвместен проект СКОРО Ще ги смачкаааааат !!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Теди Александрова, Adnan Beats, Game Over и Гери-Никол в съвместен проект СКОРО А от къде е тази информация от страницата на Теда или... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 не вярвам Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Декември 6 Author Report Share Публикувано Декември 6 А от къде е тази информация от страницата на Теда или... Фризьорът им май беше, не помня, постна селфи с тримата, на което има #soon Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Песента ще бъде само с Adnan Beats, Game Over и Наси, Гери просто е била там и са се снимали. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Декември 6 Author Report Share Публикувано Декември 6 Песента ще бъде само с Adnan Beats, Game Over и Наси, Гери просто е била там и са се снимали. От къде е тази информация? Гера къв к.. ще търси на снимачната площадка, ако няма да е в проекта? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 От къде е тази информация? Гера къв к.. ще търси на снимачната площадка, ако няма да е в проекта? 12:20 Гери никога няма да направи песен с Теди. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 От къде е тази информация? Гера къв к.. ще търси на снимачната площадка, ако няма да е в проекта? Самата Теди го каза в "Автограф". Това не мисля, че е снимачната площадка, сигурно е фризьорския салон на Цеци и Ивайло. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Декември 6 Author Report Share Публикувано Декември 6 12:20 Гери никога няма да направи песен с Теди. И все пак, направи песен с Азис, а е на сцената от едва 8 години. Постижение си е, защото самият той я призна, който в момента е на върха на всякакви класации. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 И все пак, направи песен с Азис, а е на сцената от едва 8 години. Постижение си е, защото самият той я призна, който в момента е на върха на всякакви класации. :1000 (29): :1000 (29): Радвам ти се какъв разпален фен си й. За мен Теда има талант, но откакто почна да пее песни тип "Аз съм най-вървежна из школото, всички други яко да го духат" (или подобни), бая хора почнаха да не я взимат насериозно. По-възрастните слушатели на жанра имам предвид. На нея таргетът очевидно са по-малките, е, в това й се получава. Ама ми се ще да прави по-разнобразни песни откъм музика и текстове. Иначе във фейса на последната снимка, дето са с Аднан, е уникално красива. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Декември 7 Author Report Share Публикувано Декември 7 :1000 (29): :1000 (29): Радвам ти се какъв разпален фен си й. За мен Теда има талант, но откакто почна да пее песни тип "Аз съм най-вървежна из школото, всички други яко да го духат" (или подобни), бая хора почнаха да не я взимат насериозно. По-възрастните слушатели на жанра имам предвид. На нея таргетът очевидно са по-малките, е, в това й се получава. Ама ми се ще да прави по-разнобразни песни откъм музика и текстове. Иначе във фейса на последната снимка, дето са с Аднан, е уникално красива. И Азис едно време пееше простотии като "Сен тропе" , "Автомонтьор" и други подобни шедьоври, с които да добие лесно популярност и в момента прави песни като "Хабиби" и "Мотел". Теда всичко това го прави, защото днес изглежда само със глас не може да се изпъкне и пробие на музикалната сцена. Убеден съм, че след известно време очакванията ми за нея ще се оправдаят. А й се кефя толкова, защото в песните си го играе проста чалгатка с цел ПР, а хората без дори да се замислят й се връзват. Не може един толкова прост човек, за колкото я изкарват сам да си пише музиката и текстовете на всички песни, измежду които има много смислени. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Самата Теди го каза в "Автограф". Това не мисля, че е снимачната площадка, сигурно е фризьорския салон на Цеци и Ивайло. Студиото на Пайнер е, Гери Никол е отишла само да я гримира Цецо за участието й в Плаза. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.