Gadinata Публикувано Април 25 Author Report Share Публикувано Април 25 Чалга пеперудки версия 10 Поздрав с хита на зима 2017/18 :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Май 2 Author Report Share Публикувано Май 2 Нека коментираме новия хит на Тедка! Лично аз съм страшно доволен и оправда очакванията ми, уникална е! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Нека коментираме новия хит на Тедка! Лично аз съм страшно доволен и оправда очакванията ми, уникална е! Аз съм против прокламирането на използване на тежки синтетични наркотици, които са доказани, че съсипват психики и животи. Също така това "чертане", "материал" и "линийки" бяха вече възпяти от Гергана-Никол. Намирам в това опит за копиране. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Май 2 Author Report Share Публикувано Май 2 Аз съм против прокламирането на използване на тежки синтетични наркотици, които са доказани, че съсипват психики и животи. Също така това "чертане", "материал" и "линийки" бяха вече възпяти от Гергана-Никол. Намирам в това опит за копиране. И аз не съм особено ЗА, но се кефя на музиката и емоцията, която носи песента. Подобни неща не ми влияят по никакъв начин, знам кое трябва и кое не трябва да се прави. Дори да е опит да копира от Гери смея да твърдя,че й се е получило доста добре, песничката си е айляк, клипът също е на доста добро ниво за Теди. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 И аз не съм особено ЗА, но се кефя на музиката и емоцията, която носи песента. Подобни неща не ми влияят по никакъв начин, знам кое трябва и кое не трябва да се прави. Дори да е опит да копира от Гери смея да твърдя,че й се е получило доста добре, песничката си е айляк, клипът също е на доста добро ниво за Теди. Има ли песен на Теди от последните 2-3 години, която не харесваш? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Май 2 Author Report Share Публикувано Май 2 Има ли песен на Теди от последните 2-3 години, която не харесваш? Ами.... като се замисля няма :1000 (29): След "Чалга пеперудки" й станах голямо фенче, страшно ме зариби. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Аз съм против прокламирането на използване на тежки синтетични наркотици, които са доказани, че съсипват психики и животи. Също така това "чертане", "материал" и "линийки" бяха вече възпяти от Гергана-Никол. Намирам в това опит за копиране. Не мисля, че копира Гера. Отделно че по визия Гера прилича на Теда, а дебютира много след нея. Колкото до възпяването на наркотици, Теда го прави още от "Кис ми, бейби", където с Джами обявиха, че са заредили "брашно". Темата е тъпа, не я подкрепям, но Гера не е открила топлата вода. Нито пък Теда. Самата тя стана по-категорична, след като Адриана пя за марихуани и бели бучки в "А ти си марка" - доста по-късно се появи "От София до Банско". Досадно, че тая тема навлезе и в чалгата. Според мен си превеждат западни текстове и вкарват вървежни нашенски лафчета. Който има акъл, не би се поддал на текста, а само би тресял гъзягата. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Анааа бобаанаа, дък трей наа, сикиш вартоломей баксанааа Около 170К за първия ден. Публиката каза своето твърдо НЕ на проекта! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Май 4 Author Report Share Публикувано Май 4 Анааа бобаанаа, дък трей наа, сикиш вартоломей баксанааа Около 170К за първия ден. Публиката каза своето твърдо НЕ на проекта! Песента ще гърми във всички дискотеки, а и аз съм доволен. От Теда сме виждали немалко хитове, изпитал съм го това чувство всички да пеят песните й с мен отдавна. :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Май 7 Author Report Share Публикувано Май 7 Милионът за седмица е в кърпа вързан! А дано и по-добре да върви, песничката е брутална, няма омръзване Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Май 19 Author Report Share Публикувано Май 19 Пука парашути! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Юли 27 Author Report Share Публикувано Юли 27 Кралицата избухва! Много лятно и неангажиращо парче, какви са вашите мнения относно проекта? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 много слаб проект ! трагични гледания А Теда пропинцип си е Youtube терминаторка ! 25 млн Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Юли 28 Author Report Share Публикувано Юли 28 много слаб проект ! трагични гледания А Теда пропинцип си е Youtube терминаторка ! 25 млн Сравнително слабо е, да, но лично на мен много ми харесва, разтоварваща е. Теди винаги пуска такъв тип песни - неангажиращи, които ти вдъхват самоувереност и те карат да забравиш за всякакви проблеми. Точно затова я харесвам! Силно се надявам да пусне нещо хитово за есента, есенно-зимния сезон винаги й е бил най-силен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 От няколко дни си пея Цяло лято, а съм я слушал точно два пъти - кралица на набиващия се в тиквата хит! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 с една дума: К Р А Л И Ц А !!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Декември 8 Author Report Share Публикувано Декември 8 с една дума: К Р А Л И Ц А !!! Уби!!!! Цялата публика се дереше на "Топ" и "От София до Банско" !! Единствено "Котка" й беше на плейбек, а и тя беше единствената излишна песен в програмата, но важен е крайният резултат. :Vishenka_05: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Терминаторка. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 И тази година ще е една от топ приемите със сигурност. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.