Fast Публикувано на Декември 1 Report Share Публикувано на Декември 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Харесва ми! Свежа и модерна! Мислех, че се е отказала. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Става! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Започва обещаващо, после става еднаква. Доста добре е като за Ани! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Опит за избухване с песен и клип. Ама нито песента, нито клипа.... Как па не му писна тоя жълт филтър на Люси, аман. Опитали са нещо различно, ама не е станало. Песента въобще не е добра, бийта е интересен но до там, текста куца изцяло. Ще си остане на лекарството за мъж и "Имам новина" ми се струва... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
IvanGatsev Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Master? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Пфф, много мръсно парче! Много и лежат на Ани Хоанг подобен стил песни. Кефи ме! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Master ще има ли? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.