Fast Публикувано на Декември 3 Report Share Публикувано на Декември 3 Без обиди. Забранени са двойното постване и натрапването на теми, безинтересни за останалите потребители (пр. Рики Мартин). Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Рольодорафен и неползващиятакиваприложения Герой на Тифауто. :roll1: Добро утро! 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 :roll1: Добро утро! А добро утро. Аре не продължаваме с тия двамата измислени герои и неска, те и бездруго ша дофтасат да досаждат със себе си съвсем самички и без някой да ги иска. Зайке, ко праи Рикито, че съм се затъжил. Скоро не си писала дали се е наспал и е срал добре, да не му е станало нещо? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Зайке, ко праи Рикито, че съм се затъжил. Скоро не си писала дали се е наспал и е срал добре, да не му е станало нещо? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 А добро утро. Аре не продължаваме с тия двамата измислени герои и неска, те и бездруго ша дофтасат да досаждат със себе си съвсем самички и без някой да ги иска. Зайке, ко праи Рикито, че съм се затъжил. Скоро не си писала дали се е наспал и е срал добре, да не му е станало нещо? Като никой не ни иска защо продължаваш да ме споневаш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 А добро утро. Аре не продължаваме с тия двамата измислени герои и неска, те и бездруго ша дофтасат да досаждат със себе си съвсем самички и без някой да ги иска. Зайке, ко праи Рикито, че съм се затъжил. Скоро не си писала дали се е наспал и е срал добре, да не му е станало нещо? :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Пфф, я връщайте сенужа, че тука някои хора прекалено са си повярвали, особено почитателите на гриндр досадата на годината Рольодорафен и неползващиятакиваприложения Герой на Тифауто. Отгоре на сичко колкото повече киснат наоколо, толкоз повече се обясняват как не било така и набеждават благоволилите помеждудругото да им обърнат внимание за хора без живот и сексуална активност. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 То има много клипове, но аз се отличавам от останалите.Много съм грозен, повярвай ми. :1000 (29): Много си добре дори! Рольо.... Изгряваща звезда! :1000 (29): 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Като никой не ни иска защо продължаваш да ме споневаш? Щото си ебаси и мерудията. И наблегни на правописа, че се излагам да цитирам неграмотностите ти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Абе какво стана с прословутата песен на Сузанита гледам че са я изтрили в youtube не можах да чуя тоя шедьовър Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Щото си ебаси и мерудията. И наблегни на правописа, че се излагам да цитирам неграмотностите ти. 😂😂😂 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Щото си ебаси и мерудията. И наблегни на правописа, че се излагам да цитирам неграмотностите ти. Грешката ми е от бързане,а не от незнание.Точно ти за правопис недей ми говори. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Не започвайте пак, моля ви ... нека прекараме една спокойна неделя Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Не започвайте пак, моля ви ... нека прекараме една спокойна неделя Нека да е весело Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Нека да е весело Още ми се спи и нямам нагласа за тези неща хаха Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Не започвайте пак, моля ви ... нека прекараме една спокойна неделя Ти ще кажеш, че у вас някой се кара. :1000 (29): Тази година защо така нулев интерес към Рама наградите? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Ти ще кажеш, че у вас някой се кара. :1000 (29): Тази година защо така нулев интерес към Рама наградите? Не, просто ми е неделно и ми се иска да цари мир и любов :1000 (29): За наградите и аз се питам същото.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Не, просто ми е неделно и ми се иска да цари мир и любов :1000 (29): За наградите и аз се питам същото.. Граница между любов и омраза в този форум няма. Доказано! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Граница между любов и омраза в този форум няма. Доказано! Факт! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Ти ще кажеш, че у вас някой се кара. :1000 (29): Тази година защо така нулев интерес към Рама наградите? Защото всяка година се дават между едни и същи хора. Всеки номинира най близките си, в което няма лошо и всичко е около няколко потребителя Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Защото всяка година се дават между едни и същи хора. Всеки номинира най близките си, в което няма лошо и всичко е около няколко потребителя И при нас е като наградите на Планета :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Защото всяка година се дават между едни и същи хора. Всеки номинира най близките си, в което няма лошо и всичко е около няколко потребителя Ами аз за това миналата година бях направил страхотни предложения за наградите (които предложения вече не помня много де, ама бяха супер ) Щеше да е по-разчупено и интересно и нямаше до последно да се знае кой за кого и как е гласувал. Все тая де, но сега се подсетих. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Много си добре дори! Благодарско. Оф, как не ми се ходи на работа в това мрачно и дъждовно време, идеално за прекарване в леглото и гледане на филми.Направо е грях човек да работи в неделя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Ти ще кажеш, че у вас някой се кара. :1000 (29): Тази година защо така нулев интерес към Рама наградите? Защото много потребители няма да гласуват тази година. Едни казваха, че наградите били решени предварително и приятелите се подкрепяли. Пак останаха с отворена уста. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Някой от тия, които са живели в Англия може ли да обясни какво точно е carriage lanes... става въпрос за пътна безопасност и да се направят допълнителни carriage lanes, нещо не мога да зацепя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари