Guest Kondomcho Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Много неудобни часове за концерта на Планета- едни ще гледат турски сериал, друг ще гледа "Откраднат живот", трети ще гледа Новини, четвърти някой филм, пети "София- Ден и Нощ и Биг Брадър. Аз къде да се вредя на двата телевизора? :S Не е лесно в един апартамент да живеят шест човека. Сутрин сигурно се образува опашка пред тоалетната да се изчаквате. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Не е лесно в един апартамент да живеят шест човека. Сутрин сигурно се образува опашка пред тоалетната да се изчаквате. :roll1: 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Не е лесно в един апартамент да живеят шест човека. Сутрин сигурно се образува опашка пред тоалетната да се изчаквате. Не е тъй- 4-ма сме, няма опашка. Просто в тези часове, в които ще дават концерта майка ми в хола ще гледа турския сериал, баща ми ще е при мен и брат ми и ще гледа сигурно "Откраднат живот:, после е Брадъра и след това "София- Ден и Нощ". И концертът къде отива. Като отидеш в музикалния магазин и питаш продавача за Камила и дебютният й албум, оня изобщо няма да знае за този албум и певица както винаги. Затова от kupicd.com е най-добре. Хем ще е оригинален. Няма как да се образува опашка, никога не е било като всеки става различно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Принципно срамна работа няма и тези които работят миячки, чистачки и т.н. също са хора... и много по-добре да го работиш, пред това да си седиш във вас. И Руже къде ти повече пари? Може би сравняваш с твоето заплащане, не знам. Но аз като работих и в ДАИ и в БДЖ, дето държавна работа и я водят уж за най-сладка, вземах горе-долу толкова... пък какво остава за миячка в заведение..... ти като 1 приятелка сега работи крупие и е свикнала на 1200, че и нагоре, но и идва вече в повече и търси другаде, но където и да ходи по интервюта, 600-650макс! Като чуят, че иска мин 700 и се смеят. Но тя сега свикнала е на повече пари и другото и се вижда малко. Ама не всеки го работи вашето... Моята заплата я направиха вече твърда без бонуси от този месец, ама ми е много по-добре де. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Принципно срамна работа няма и тези които работят миячки, чистачки и т.н. също са хора... и много по-добре да го работиш, пред това да си седиш във вас. И Руже къде ти повече пари? Може би сравняваш с твоето заплащане, не знам. Но аз като работих и в ДАИ и в БДЖ, дето държавна работа и я водят уж за най-сладка, вземах горе-долу толкова... пък какво остава за миячка в заведение..... ти като 1 приятелка сега работи крупие и е свикнала на 1200, че и нагоре, но и идва вече в повече и търси другаде, но където и да ходи по интервюта, 600-650макс! Като чуят, че иска мин 700 и се смеят. Но тя сега свикнала е на повече пари и другото и се вижда малко. Ама не всеки го работи вашето... Моята заплата я направиха вече твърда без бонуси от този месец, ама ми е много по-добре де. Което означава, че са я увеличили? Защо ти е по-добре без бонуси? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Страшна! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Страшна! Тъкмо я слушам на работата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Обида, къде е сега Христина и Стела, които раздават бан за доста по-тъпи неща. Бан на момента. По това време на денонощието аз лично спя :1000 (29): Ти едва ли не 500 лв не ги смяташ за пари. За мен са пари и са ми добре дошли. Като седиш в къщи и толкова няма. В днешно време това е ниска заплата, но за миячка повече няма шанс да си намериш. Ти си млада още, не искаш ли да учиш? Търси си по нормална работа, не се примирявай да стоиш в тези кухни. Жестока! Имаш вкус Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 На днешния ден преди 1 година беше сниман клипа на Despacito и колко бързо го е пуснал после на 12 януари, ама то това на именния ми ден го е пуснал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Ама и нея в момента я слушам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Принципно срамна работа няма и тези които работят миячки, чистачки и т.н. също са хора... и много по-добре да го работиш, пред това да си седиш във вас. И Руже къде ти повече пари? Може би сравняваш с твоето заплащане, не знам. Но аз като работих и в ДАИ и в БДЖ, дето държавна работа и я водят уж за най-сладка, вземах горе-долу толкова... пък какво остава за миячка в заведение..... ти като 1 приятелка сега работи крупие и е свикнала на 1200, че и нагоре, но и идва вече в повече и търси другаде, но където и да ходи по интервюта, 600-650макс! Като чуят, че иска мин 700 и се смеят. Но тя сега свикнала е на повече пари и другото и се вижда малко. Ама не всеки го работи вашето... Моята заплата я направиха вече твърда без бонуси от този месец, ама ми е много по-добре де. Напротив, аз изобщо не взимам много повече, нали съм ти казвала Въпросът е, че се стремя и се опитвам да направя нещо. Търся друго, уча пак УЖ за по-добре да става и т.н. Сега се захванах и с испанския. Взех си ваучер за онлайн обучение като начало за някаква основа, после мисля да ходя на курс и да се явя на А1. Не съм загубила надежда и се старая да си променя положението. И като ме питат каква заплата очаквам не казвам 500 Те работодателите само това чакат, някой шаран да иска да работи без пари, добре дошло им е. За Таня специално то е ясно, че на тая позиция толкова, ама поне да си направи устата да каже повече, а може и някой да е на зор и да стане, знаеш ли. Иначе съм на мнение, че тя трябва да си търси работа в друга сфера. Не може цял живот това. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Очакваме утре нови снимки на Рики с Ева Лонгория от Маями на Global Gift Gala, която ще се състои тази вечер да събират пари за Пуерто Рико. Ева Лонгория сега: Тази вечер е вечерта. Толкова съм развълнувана да споделя тази прекрасна вечер с моя скъп приятел Рики Мартин. Ще се видим всички там. Всички за Пуерто Рико. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 http://bnr.bg/shumen/post/100906011/vodata...skapva-dogodina Само в нашият град водата е златна и скъпа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Което означава, че са я увеличили? Защо ти е по-добре без бонуси? Ми щото за бонусите много зависише от потока хора, имало е месеци много слабо... а сега има няма, ще си вземам парите и то със сигурност повече от сегашното положение с бонусите, а работя все пак само 10 дни. Напротив, аз изобщо не взимам много повече, нали съм ти казвала Въпросът е, че се стремя и се опитвам да направя нещо. Търся друго, уча пак УЖ за по-добре да става и т.н. Сега се захванах и с испанския. Взех си ваучер за онлайн обучение като начало за някаква основа, после мисля да ходя на курс и да се явя на А1. Не съм загубила надежда и се старая да си променя положението. И като ме питат каква заплата очаквам не казвам 500 Те работодателите само това чакат, някой шаран да иска да работи без пари, добре дошло им е. За Таня специално то е ясно, че на тая позиция толкова, ама поне да си направи устата да каже повече, а може и някой да е на зор и да стане, знаеш ли. Иначе съм на мнение, че тя трябва да си търси работа в друга сфера. Не може цял живот това. За това съм напълно съгласна. Че човек трябва да търси някакво развитие. Аз също мисля догодина да почна курсове и да запиша магистратура, че още нямам. Нали се чудих какво да запиша :1000 (29): Но просто човек трябва да прави сметка за положението в страната. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Ама и нея в момента я слушам Чета ти мислите тогава. Ми щото за бонусите много зависише от потока хора, имало е месеци много слабо... а сега има няма, ще си вземам парите и то със сигурност повече от сегашното положение с бонусите, а работя все пак само 10 дни. За това съм напълно съгласна. Че човек трябва да търси някакво развитие. Аз също мисля догодина да почна курсове и да запиша магистратура, че още нямам. Нали се чудих какво да запиша :1000 (29): Но просто човек трябва да прави сметка за положението в страната. Айляк си тогава. 10 дни работа, 20 дни почивка. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Много сте скучни тази вечер... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Няма ли да качат брадъра, че му изтървах началото Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Няма ли да качат брадъра, че му изтървах началото https://gledaiseriali.net тука би трябвало да го качат Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 https://gledaiseriali.net тука би трябвало да го качат Гледах го вече в вбокс, мерси иначе Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Ама Танче, тая заплата е несериозна. Аз тук на плаващо работно време вземам около 400 - 450 с 3 почивни дни в седмицата. Но вярно и хигиенистките при нас са на минимална и смените им са по 10 часа, а са 8 по договор. И са циганки. Ужасно много ги товарят, чак ми е жал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Шушан да се яви в изповедалнята веднага! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Шушан да се яви в изповедалнята веднага! Ако Шушана е сама, тогава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари