lucas Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Ти ли ще и казваш какво да прави? По-спокойно, превръщате форума във фикс идея, има живот и извън него. Да аз ще ви казвам като не сте обективни.Проблем?? Аз не и казвам ,тя сама си го каза.Чети . Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Ми пиши му.Няма да сгрешиш. Ще ви се да и махнат правата! Вие сте луди! И да след Фаст, Христина най много ме е наказвала и НИКОГА не е толерирала поведението ми, винаги съм си получавал наказанието и никога не ми е прощавала. Строга, но справедлива Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Ще ви се да и махнат правата! Вие сте луди! И да след Фаст, Христина най много ме е наказвала и НИКОГА не е толерирала поведението ми, винаги съм си получавал наказанието и никога не ми е прощавала. Строга, но справедлива Тихо Дойо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Само аз не ги харесвам явно. И аз не ги харесвам изобщо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Къде ще празнувате студентския празник? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Да аз ще ви казвам като не сте обективни.Проблем?? Аз не и казвам ,тя сама си го каза.Чети . Кога не съм била обективна? Тя го каза но ти я съветваш да го направи след това. Можем да сме над нещата, живота е пълен с несправедливости. Дойчо го е наказвала много пъти и не само тя. И аз и всички модератори сме му слагали бан. Какво несправедливо видя? Аз виждам всяко едно наказание, ако искаш мога да ги преброя колко пъти му е слагала. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Тихо Дойо. Не ми викай тихо бе! На кой не му изнася, да изчезва от темата, тихо ще викаш на някой друг, разбра ли Лухче Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Не ми викай тихо бе! На кой не му изнася, да изчезва от темата, тихо ще викаш на някой друг, разбра ли Лухче Тихичко казах.Укроти злобата ,която те изяжда отвътре Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Кога не съм била обективна? Тя го каза но ти я съветваш да го направи след това. Можем да сме над нещата, живота е пълен с несправедливости. Дойчо го е наказвала много пъти и не само тя. И аз и всички модератори сме му слагали бан. Какво несправедливо видя? Аз виждам всяко едно наказание, ако искаш мога да ги преброя колко пъти му е слагала. Много пъти не сте били ,но на мен не ми се заниманаше.Сега просто го споделих.Чашата преля. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Много пъти не сте били ,но на мен не ми се заниманаше.Сега просто го споделих.Чашата преля. Споделяй, твое право е. Тук сме всеки да си каже какво иска. Но имате прекалени очаквания към нас, никой не стои 24/7 във форума за да види всичко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 На 06.12 се пълни шаран,а на 08.12 студентка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Много пъти не сте били ,но на мен не ми се заниманаше.Сега просто го споделих.Чашата преля. Последният ти бан си беше заслужен. Ти и Сашо прекалихте тогава. Докето нямаше вина. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Последният ти бан си беше заслужен. Ти и Сашо прекалихте тогава. Докето нямаше вина. Сега ще обвинят и теб, че ме защитаваш! Остави, с малко прасе ,човек не може да се надбягва Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 И аз това питам.И Христина да бъде обективна и да не раздава банове на едни ,а на други за същото няма.Че и не отговаря като и кажеш.Ало не си бог..слез на земята Дою ако ти беше любовник та да го толерираш,ама то на него му го слагат..така че файда йок.... :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Сега ще обвинят и теб, че ме защитаваш! Остави, с малко прасе ,човек не може да се надбягва Хайде за прасе бан.Къде сте Стела и Христина. За крава ми дадохте такъв.Да ви видим сега за прасе Дойо ходи ти се надбягвай. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Много смешно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 На 06.12 се пълни шаран,а на 08.12 студентка! Сега е модерно да е студент! :1000 (29): 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Много смешно Много, да :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Сега е модерно да е студент! :1000 (29): Е,сега,подробности.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Хайде за прасе бан.Къде сте Стела и Христина. За крава ми дадохте такъв.Да ви видим сега за прасе Дойо ходи ти се надбягвай. Прасенцето е малко, сладко, диво и щастливо! Как може да се обиждаш от такова невинно създание? 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Ами крава е сладко и с цици като Дою.Що се обижда незнам... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Хайде за прасе бан.Къде сте Стела и Христина. За крава ми дадохте такъв.Да ви видим сега за прасе Дойо ходи ти се надбягвай. Никъде не съм казал, че ти си Прасе! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Никъде не съм казал, че ти си Прасе! Дойо не се праи на луд за да избегнеш бана и живота ти да свърши без форума. Ало модератори....къде сте Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Ами крава е сладко и с цици като Дою.Що се обижда незнам... Градския Козар да пасе козите и да мълчи там Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Градския Козар да пасе козите и да мълчи там Козар..прасе...давай давай Чакам ви модчета мили мои. Няма да го оставя Дою така . Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари