Jump to content

Чат мания

Препоръчани коментари

Ти ли ще и казваш какво да прави? По-спокойно, превръщате форума във фикс идея, има живот и извън него.

Да аз ще ви казвам като не сте обективни.Проблем??

Аз не и казвам ,тя сама си го каза.Чети .

Сподели в други сайтове

• Отговори 3,3k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Ми пиши му.Няма да сгрешиш.

Ще ви се да и махнат правата! Вие сте луди!

И да след Фаст, Христина най много ме е наказвала и НИКОГА не е толерирала поведението ми, винаги съм си получавал наказанието и никога не ми е прощавала. Строга, но справедлива

Сподели в други сайтове

Ще ви се да и махнат правата! Вие сте луди!

И да след Фаст, Христина най много ме е наказвала и НИКОГА не е толерирала поведението ми, винаги съм си получавал наказанието и никога не ми е прощавала. Строга, но справедлива

Тихо Дойо.

Сподели в други сайтове

Да аз ще ви казвам като не сте обективни.Проблем??

Аз не и казвам ,тя сама си го каза.Чети .

Кога не съм била обективна? Тя го каза но ти я съветваш да го направи след това. Можем да сме над нещата, живота е пълен с несправедливости. Дойчо го е наказвала много пъти и не само тя. И аз и всички модератори сме му слагали бан. Какво несправедливо видя? Аз виждам всяко едно наказание, ако искаш мога да ги преброя колко пъти му е слагала.

Сподели в други сайтове

Не ми викай тихо бе! На кой не му изнася, да изчезва от темата, тихо ще викаш на някой друг, разбра ли Лухче

Тихичко казах.Укроти злобата ,която те изяжда отвътре ;)

Сподели в други сайтове

Кога не съм била обективна? Тя го каза но ти я съветваш да го направи след това. Можем да сме над нещата, живота е пълен с несправедливости. Дойчо го е наказвала много пъти и не само тя. И аз и всички модератори сме му слагали бан. Какво несправедливо видя? Аз виждам всяко едно наказание, ако искаш мога да ги преброя колко пъти му е слагала.

Много пъти не сте били ,но на мен не ми се заниманаше.Сега просто го споделих.Чашата преля.

Сподели в други сайтове

Много пъти не сте били ,но на мен не ми се заниманаше.Сега просто го споделих.Чашата преля.

Споделяй, твое право е. Тук сме всеки да си каже какво иска. Но имате прекалени очаквания към нас, никой не стои 24/7 във форума за да види всичко.

Сподели в други сайтове

Последният ти бан си беше заслужен. Ти и Сашо прекалихте тогава. Докето нямаше вина. :mf_surrender:

1.jpg.eda91276c67ca3e3f1ee0d7b9af93698.jpg
3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3
R.I.P.

Сподели в други сайтове

Последният ти бан си беше заслужен. Ти и Сашо прекалихте тогава. Докето нямаше вина. :mf_surrender:

Сега ще обвинят и теб, че ме защитаваш! Остави, с малко прасе ,човек не може да се надбягва

Сподели в други сайтове

И аз това питам.И Христина да бъде обективна и да не раздава банове на едни ,а на други за същото няма.Че и не отговаря като и кажеш.Ало не си бог..слез на земята

Дою ако ти беше любовник та да го толерираш,ама то на него му го слагат..така че файда йок....

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Сега ще обвинят и теб, че ме защитаваш! Остави, с малко прасе ,човек не може да се надбягва

Хайде за прасе бан.Къде сте Стела и Христина.

За крава ми дадохте такъв.Да ви видим сега за прасе

Дойо ходи ти се надбягвай.

Сподели в други сайтове

Прасенцето е малко, сладко, диво и щастливо! :D Как може да се обиждаш от такова невинно създание?

1.jpg.eda91276c67ca3e3f1ee0d7b9af93698.jpg
3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3
R.I.P.

Сподели в други сайтове

Никъде не съм казал, че ти си Прасе!

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...