Willy Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 #TheBo$$ каза: Лисицо, няма да се разкарвам до Македония за едно кафе :1000 (29): Златен ник! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Willy каза: Златен ник! Всички те наричаме така, време е и във форума да се смениш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 #TheBo$$ каза: Всички те наричаме така, време е и във форума да се смениш Ма си и многословен бе. Нямаш пост с над едно изречение. Истински възпитаник на елитна гимназия. :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Kondomcho каза: Ма си и многословен бе. Нямаш пост с над едно изречение. Истински възпитаник на елитна гимназия. :1000 (19): Напротив. Имам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 #TheBo$$ каза: Напротив. Имам. Да де, от 100 поста, има 2 с по две изречения. Есеист! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Kondomcho каза: Да де, от 100 поста, има 2 с по две изречения. Есеист! Да почна като Зайка с по 100 изречения в един пост ли Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 #TheBo$$ каза: Да почна като Зайка с по 100 изречения в един пост ли Ти не можеш, нямаш дар слово просто. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Kondomcho каза: Ти не можеш, нямаш дар слово просто. Като цяло не знам как ще си напиша съчинението на матурата сега Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 #TheBo$$ каза: Като цяло не знам как ще си напиша съчинението на матурата сега С микрослушалка, а зайка ще ти диктува Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Arwity каза: С микрослушалка, а зайка ще ти диктува Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Arwity каза: С микрослушалка, а зайка ще ти диктува Зайка ме ядосва супер много, коментира ми снимките с Преслава, Яница, Анелия и др. и ги плюе и умирам от срам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Мачкай, Зайкиньо! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Помниш ли, като излъгах някаква чужденка - твоя приятелка, че Галена не е бременна в Моро му, а просто е дебела? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 #TheBo$$ каза: Зайка ме ядосва супер много, коментира ми снимките с Преслава, Яница, Анелия и др. и ги плюе и умирам от срам :roll1: ти в приятели ли я имаш?? Нормално да умираш от срам...... :1000 (29): само си представям... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 #TheBo$$ каза: Зайка ме ядосва супер много, коментира ми снимките с Преслава, Яница, Анелия и др. и ги плюе и умирам от срам Пак добре, че Кити не ти ги коментира Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Kondomcho каза: Помниш ли, като излъгах някаква чужденка - твоя приятелка, че Галена не е бременна в Моро му, а просто е дебела? Беатрис ли, да Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 #TheBo$$ каза: Беатрис ли, да Тя горката все още е в търсене на чалгарчета по света, с групата си от пет човека. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Willy каза: Тя горката все още е в търсене на чалгарчета по света, с групата си от пет човека. Филип как я псуваше на български :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 #TheBo$$ каза: Филип как я псуваше на български :1000 (29): Тя ппц си е много наивна и дори когато и казаха мислеше че я лъжем за да се скарат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Willy каза: Тя ппц си е много наивна и дори когато и казаха мислеше че я лъжем за да се скарат. Искам Кави и Нио във форума Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 #TheBo$$ каза: Искам Кави и Нио във форума ДА! ДА! ДА! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 #TheBo$$ каза: Искам Кави и Нио във форума Нио има рег май. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plein Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Willy каза: Нио има рег май. Тука съм 💣 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 plein каза: Тука съм 💣 Добър вечер! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plein Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Ми добър вечер. Добре съм Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари