Willy Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Лисицо, няма да се разкарвам до Македония за едно кафе :1000 (29): Златен ник! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Златен ник! Всички те наричаме така, време е и във форума да се смениш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Всички те наричаме така, време е и във форума да се смениш Ма си и многословен бе. Нямаш пост с над едно изречение. Истински възпитаник на елитна гимназия. :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Ма си и многословен бе. Нямаш пост с над едно изречение. Истински възпитаник на елитна гимназия. :1000 (19): Напротив. Имам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Напротив. Имам. Да де, от 100 поста, има 2 с по две изречения. Есеист! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Да де, от 100 поста, има 2 с по две изречения. Есеист! Да почна като Зайка с по 100 изречения в един пост ли Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Да почна като Зайка с по 100 изречения в един пост ли Ти не можеш, нямаш дар слово просто. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Ти не можеш, нямаш дар слово просто. Като цяло не знам как ще си напиша съчинението на матурата сега Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Като цяло не знам как ще си напиша съчинението на матурата сега С микрослушалка, а зайка ще ти диктува Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 С микрослушалка, а зайка ще ти диктува Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 С микрослушалка, а зайка ще ти диктува Зайка ме ядосва супер много, коментира ми снимките с Преслава, Яница, Анелия и др. и ги плюе и умирам от срам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Мачкай, Зайкиньо! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Помниш ли, като излъгах някаква чужденка - твоя приятелка, че Галена не е бременна в Моро му, а просто е дебела? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Зайка ме ядосва супер много, коментира ми снимките с Преслава, Яница, Анелия и др. и ги плюе и умирам от срам :roll1: ти в приятели ли я имаш?? Нормално да умираш от срам...... :1000 (29): само си представям... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Зайка ме ядосва супер много, коментира ми снимките с Преслава, Яница, Анелия и др. и ги плюе и умирам от срам Пак добре, че Кити не ти ги коментира Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Помниш ли, като излъгах някаква чужденка - твоя приятелка, че Галена не е бременна в Моро му, а просто е дебела? Беатрис ли, да Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Беатрис ли, да Тя горката все още е в търсене на чалгарчета по света, с групата си от пет човека. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Тя горката все още е в търсене на чалгарчета по света, с групата си от пет човека. Филип как я псуваше на български :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Филип как я псуваше на български :1000 (29): Тя ппц си е много наивна и дори когато и казаха мислеше че я лъжем за да се скарат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Тя ппц си е много наивна и дори когато и казаха мислеше че я лъжем за да се скарат. Искам Кави и Нио във форума Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Искам Кави и Нио във форума ДА! ДА! ДА! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Искам Кави и Нио във форума Нио има рег май. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plein Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Нио има рег май. Тука съм 💣 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Тука съм 💣 Добър вечер! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plein Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Ми добър вечер. Добре съм Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари