lakibebe Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Слушаме ли този брутален трак? И аз това писах в темата за новия и клип. Тази за мене остава най-добрата и песен до сега. Брутална Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Добър ден! Аз съм твоята кучка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Аз съм твоята кучка! Поне си признаваш, че си кучка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Направете наградите да се гласува до края на седмицата бре. Нямам комп временно, а от тела нямам тези нерви :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Направете наградите да се гласува до края на седмицата бре. Нямам комп временно, а от тела нямам тези нерви :1000 (29): Аз се чудя, защо не си, гласувала Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Мимчу разчисти си пощата! 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Ама това яко ме зариби. Цял ден в главата ми е "сссс-сссс, аааа-аа". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Песента на Кама е доста зарибяваща, особено това "Бентли ментли" много ме кефи как го пее. Както в "Лошо действаш ми" като натъртва на "успокоителни", слушала съм тоя момент 100 пъти Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Ама това яко ме зариби. Цял ден в главата ми е "сссс-сссс, аааа-аа". А тука прическата кърти Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Това ми е любимата балада евър. Може би щото съм я преживял. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Направете наградите да се гласува до края на седмицата бре. Нямам комп временно, а от тела нямам тези нерви :1000 (29): Ще говоря със Смит да променим срока 😘 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Божеее... Светлана вървяла към добро.... Накъде отива този свят само... лиглата хваща чичко-паричко, повярва си малко повече от нужното и вирва нос и това е яървене към добро... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Божеее... Светлана вървяла към добро.... Накъде отива този свят само... лиглата хваща чичко-паричко, повярва си малко повече от нужното и вирва нос и това е яървене към добро... Най-безличният финалист. Който твърди, че заслужавала победата или я познава лично или нещо няма нормални представи за победител. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Браян, разбрахме се да ми пратиш снимки, като решиш, и аз да ти върна, а не да ми пращаш покана във фейса от фейк профил. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Моля, довършете изречението, като отговора напишете с дума: Студена супа от кисело мляко, краставици и вода е:: ?? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Най-безличният финалист. Който твърди, че заслужавала победата или я познава лично или нещо няма нормални представи за победител. То тя ще си литне първа... Браян, разбрахме се да ми пратиш снимки, като решиш, и аз да ти върна, а не да ми пращаш покана във фейса от фейк профил. Ама на кой е верно тая рег? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Моля, довършете изречението, като отговора напишете с дума: Студена супа от кисело мляко, краставици и вода е:: ?? Шкембе чорба без застройка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Браян, разбрахме се да ми пратиш снимки, като решиш, и аз да ти върна, а не да ми пращаш покана във фейса от фейк профил. Нямал снимки! Не бил фотогеничен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Моля, довършете изречението, като отговора напишете с дума: Студена супа от кисело мляко, краставици и вода е:: ?? Таратор Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Браян, разбрахме се да ми пратиш снимки, като решиш, и аз да ти върна, а не да ми пращаш покана във фейса от фейк профил. Ама това Рамания чат мания Браян ли е? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Нямал снимки! Не бил фотогеничен Падам! Но иначе иска да види всеки във форума. То и аз изщраквам 20 кадара, докато харесам един. Да подбере подходящ ъгъл, светлина и така. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Ама това Рамания чат мания Браян ли е? Да, така ми казаха. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Падам! Но иначе иска да види всеки във форума. То и аз изщраквам 20 кадара, докато харесам един. Да подбере подходящ ъгъл, светлина и така. +1 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари