Stela Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Виждаш го, че с мене е тука - и си мислиш: "много ми пука". А аз си мисля - егати боклука! Колкото повече мръсно ми правиш - да се радвам повод ми даваш. Никакви изгледи да го направиш твой! Колкото повече му се предлагаш се излагаш - бягай да лягаш! Никакви изгледи да го направиш твой! Абсолютният потоп, ти си топ, топ, топ, топ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Абсолютният потоп, ти си топ, топ, топ, топ Да ти пръсна дисплея,панела.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Да ти пръсна дисплея,панела.. Като казах бенг бенг, ти се амбицира, като казах късай ти скъса синджира Тита е кралица! :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Като казах бенг бенг, ти се амбицира, като казах късай ти скъса синджира Тита е кралица! :1000 (6): Банг банг късай,к-к-к-късай Някой знае ли какво стана с Денис? Отвсякъде изчезна,феновете на Андреа съвсем намаляхме. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Алексчо, слушаме ли хитове на Фатме? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Алексчо, слушаме ли хитове на Фатме? Естествено. А ти разбива ли се на тази песен през лято 2015? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Искам нещо строго забранено да ми причини.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Естествено. А ти разбива ли се на тази песен през лято 2015? Аз и до сега се разбивам на нея, особено на индийската част. Още ми е странно защо не стана хит, при положение, че имаше всички предпоставки. Искам нещо строго забранено да ми причини.. Ауууууууу, много любима. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Искам нещо строго забранено да ми причини.. Мръсни поръчки с мен да изпълнява. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Аз и до сега се разбивам на нея, особено на индийската част. Още ми е странно защо не стана хит, при положение, че имаше всички предпоставки. Ауууууууу, много любима. Всички слушаха "В твоите очи" и никой не обърна внимание на самостоятелните им песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Всички слушаха "В твоите очи" и никой не обърна внимание на самостоятелните им песни. "Стара каравана" стана хит, да не кажа един от най-големите за 2015-та.Фатме си остана само с наденичките в устата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 "Стара каравана" стана хит, да не кажа един от най-големите за 2015-та.Фатме си остана само с наденичките в устата. На мен така и не ми хареса,а я слушах минимум 10 пъти. Тя стана хит,да,ама мисля,че след края на лятото умря бързо май. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Помним ли този хит? Исках да си направя кръст на гърба като момчето от клипа,но още не съм се навил напълно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Днес изпълнител с 3 хита е Малума сега по City TV. Значи после в 14:00 и в 19:00 пак ще го пускат с 3 песни и сигурно ще пуснат и Рики с Vente Paca. Бащата на Рики Мартин се развежда след дванадесетгодишен брак. Доколкото си спомням май му беше втори или трети брак, тъй като с майката на Рики се развеждат още докато е бил на 2 годинки, а и майка му на Рики се казва Ирайда. Дон Енрике Мартин Негрони постави ограничителна заповед срещу сегашната си бивша съпруга Сара де ла Фуенте. Какво нещо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Забранени са двойното постване и натрапването на теми, безинтересни за останалите потребители (пр. Рики Мартин). Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Ауууууууу, много любима. И на мен Мръсни поръчки с мен да изпълнява. Верният, виж го срока му изтече, писна ми от добриии веечеее :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 И на мен Верният, виж го срока му изтече, писна ми от добриии веечеее :1000 (6): Стелче благодаря за услугата и на Момо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Бахти времето. 30 ГРАДУСА Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Бахти времето. 30 ГРАДУСА Радвай се че за Коледа го дават яко сняг Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Колкото пъти дойде шефката ми, толкова пъти и ръфам мазна баничка насреща..... голям срам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Колкото пъти дойде шефката ми, толкова пъти и ръфам мазна баничка насреща..... голям срам Тя една баница бах я баницата по скъпа от салама Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Колкото пъти дойде шефката ми, толкова пъти и ръфам мазна баничка насреща..... голям срам Никога не е късно да се изложиш! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Колкото пъти дойде шефката ми, толкова пъти и ръфам мазна баничка насреща..... голям срам Хвърли я в коша! Спри да се излагаш. :1000 (29): 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Тя една баница бах я баницата по скъпа от салама Салама не е това, което трябва да бъде заради това. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 12 часа без да ям трудно... тя идва веднъж на няколко седмици, ама когато и да дойде все ям :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари