THE IIconic Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Добре си е "Воевода", аз го гледах на кино като излезе и си ми хареса. Тоя новият, "Възвишение", обаче е просто убийствен. 150 минути е и ме заболя задника в киното толкова време да седя, но определено е много добър. Топ е. Една приятелка случайно е попаднала на "Дъвка за балончета" и ми го изхвали. Той е с Теодора Духовникова и Иван Юруков (ако ви говорят нещо тези имена). Прилични филми правим, пък и като се има предвид какви американски бози гледаме и не се оплакваме, нищо не пречи и родното кино да уважаваме и подкрепяме от време на време. Алек как му сипаха всички... - заслужи си го. Яни ще спечели, още от театъра с Владо Николов беше ясно. Аз бях за Станислав и вече ми е все тая, не харесвам никого от тези, които останаха в играта. Като разбрах, че Елена отпада искам Яни или Калоян да спечели Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Аз съм фен на българското кино, но тоя филм не можах да го изтърпя. Дразни ме начина, по който е режисиран, или заснемането не знам...просто ми беше дразнещо да гледам. Иначе като идея добре, ама не е реализирана като хората. "Дъвка за балончета" много искам да го гледам, но едва ли ще мога. Тоя месец ни затрупват с работа и не ми е до нищо. Не си ли фенка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Като разбрах, че Елена отпада искам Яни или Калоян да спечели Точно тия двамата педала най не ги понасям. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Точно тия двамата педала най не ги понасям. Аз пък Псевдо футболиста и горския Бях за Марина и Елена ама... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Не си ли фенка Думата "фенка" ми звучи тъпо. :1000 (29): А и не знам доколко е правилно да се ползва в женски род всъщност. Сетих се за Емилия и гювечетата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Като разбрах, че Елена отпада искам Яни или Калоян да спечели Къде разбра, че Елена отпада? 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Думата "фенка" ми звучи тъпо. :1000 (29): А и не знам доколко е правилно да се ползва в женски род всъщност. Сетих се за Емилия и гювечетата Какво е това за Емилия, аз не го знам :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Къде разбра, че Елена отпада? Някъде четох, че я видяли Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Какво е това за Емилия, аз не го знам :1000 (29): Не мога да намеря клипа. Като беше при Слави вика, че обичала да прави купички, той я пита да не е гювечета и тя каза, че и звучало селски думата и затова не я използвала. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Не мога да намеря клипа. Като беше при Слави вика, че обичала да прави купички, той я пита да не е гювечета и тя каза, че и звучало селски думата и затова не я използвала. :1000 (29): Верно е, че звучи селски, ама тя пък да не би да е от Манхатън, че да се срами да я употреби. Last time I checked в Гълъбово дори нямаха градски транспорт. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Верно е, че звучи селски, ама тя пък да не би да е от Манхатън, че да се срами да я употреби. Last time I checked в Гълъбово дори нямаха градски транспорт. Не знам, на мен не ми звучи селски :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Не мога да намеря клипа. Като беше при Слави вика, че обичала да прави купички, той я пита да не е гювечета и тя каза, че и звучало селски думата и затова не я използвала. :1000 (29): Купички Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Не знам, на мен не ми звучи селски :1000 (29): Ти правиш ли гювече на мъжа ти? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Кити пак се обяснява в темата "Как ще разпределите концерта на Планета?". И като каже "Съжавалям ви вас дечурлигата!". ще си помисли човек, че тук пишат главно 13-15 годишни лапета. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Кити пак се обяснява в темата "Как ще разпределите концерта на Планета?". И като каже "Съжавалям ви вас дечурлигата!". ще си помисли човек, че тук пишат главно 13-15 годишни лапета. Дадох и проценти отново.. тя не се спря. На нас вика деца, пък акъла и е като на 10 годишна и изказванията. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Ти правиш ли гювече на мъжа ти? Не, не знам как се прави. Никога не съм правила купички. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Лудите, Господ ги събира Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Дадох и проценти отново.. тя не се спря. На нас вика деца, пък акъла и е като на 10 годишна и изказванията. Убежденията й са потрес. Обаче е грамотна и се изразява доста начетено, борави с думи и изрази чак увлекателно, което ме навежда на мисълта, че е чела книги и в даскало по БЕЛ е била добра. Та как може такъв човек да не е способен да смята елементарни суми от типа 20 лв. минус 15 = 5 лв. Също - това, дето не можела да се къпе сама...!?!? Щяло да й влезе вода в очите, или да се подхлъзне. :1000 (29): Ами оная уж имитаторката й в другия форум, дето и тя пише в червено и е от Берковица като нея? Много неща ми звучат съмнителни. Чудя се кое е истина и кое не. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Не, не знам как се прави. Никога не съм правила купички. Айдее, много станахте от Манхатън. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Убежденията й са потрес. Обаче е грамотна и се изразява доста начетено, борави с думи и изрази чак увлекателно, което ме навежда на мисълта, че е чела книги и в даскало по БЕЛ е била добра. Та как може такъв човек да не е способен да смята елементарни суми от типа 20 лв. минус 15 = 5 лв. Също това, дето не можела да се къпе сама...!?!? Щяло да й влезе вода в очите, или да се подхлъзне. :1000 (29): Ами оная уж имитаторката й в другия форум, дето и тя пише в червено и е от Берковица като нея? Много неща ми звучат съмнителни. Чудя се кое е истина и кое не. Забрави и това, че не може да пипне бойлера. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Забрави и това, че не може да пипне бойлера. Щото ще се опари ли? Или да не я хване ток? Не-не, няма такъв образ. Тази е за някое ТВ предаване. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Убежденията й са потрес. Обаче е грамотна и се изразява доста начетено, борави с думи и изрази чак увлекателно, което ме навежда на мисълта, че е чела книги и в даскало по БЕЛ е била добра. Та как може такъв човек да не е способен да смята елементарни суми от типа 20 лв. минус 15 = 5 лв. Също - това, дето не можела да се къпе сама...!?!? Щяло да й влезе вода в очите, или да се подхлъзне. :1000 (29): Ами оная уж имитаторката й в другия форум, дето и тя пише в червено и е от Берковица като нея? Много неща ми звучат съмнителни. Чудя се кое е истина и кое не. Страх я е да пипа бойлера и от вряща вода също. И аз се замислих, че пише доста грамотно, а сметките не моге да си направи. Няма много логика, но според мен проблема и е в главата и не е добре психически. Как на 30 години майка и ще я къпе... тя хляб не може да си нареже сама. Ако това е истина нямам думи. Иначе е устата и кълне наред. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Изключително малоумно е да се подигравате на хора с проблеми. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Аз се къпех с майка ми, докато бях на 4-5 някъде. И като питах как се нарича това между краката й, тя ми отговаряше, че са казва "буба". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Лудите, Господ ги събира С принца на белия кон ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари