Jump to content

Чат мания

Препоръчани коментари

Аз се къпех с майка ми, докато бях на 4-5 някъде. И като питах как се нарича това между краката й, тя ми отговаряше, че са казва "буба". :roll1:

Мойта майка казваше на същото нещо "муна" :roll1: :roll1:

Сподели в други сайтове

• Отговори 3,3k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Изключително малоумно е да се подигравате на хора с проблеми.

Тя е луда. И според мен лъже за много от нещата. А за проблемите, които има, ние не можем да й помогнем. Тя трябва сама да си помогне, а не изпитва желание да го направи.

Сподели в други сайтове

Тя е луда. И според мен лъже за много от нещата. А за проблемите, които има, ние не можем да й помогнем. Тя трябва сама да си помогне, а не изпитва желание да го направи.

Луда,нормална,това е положението.Тя е просто един озлобен от несподелената любов човек,който е в депресия.

Сподели в други сайтове

Луда,нормална,това е положението.Тя е просто един озлобен от несподелената любов човек,който е в депресия.

Аз не и се подигравам че е болна, никога не бих го направила. Но тя нито иска да се бори, нито нищо. Хора без крака и ръце се борят и се оправят, а тя не иска да се изкъпе сама.

Сподели в други сайтове

Аз не и се подигравам че е болна, никога не бих го направила. Но тя нито иска да се бори, нито нищо. Хора без крака и ръце се борят и се оправят, а тя не иска да се изкъпе сама.

Не й обръщайте внимание и толкова.Сама виждаш,че всеки един пост е еднакъв.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...