Gadinata Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Топ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Има ли газелки за ловене днес? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Отивам и на двете места и повече няма да го видя колегата Ники. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Топ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Ела да се огледаш имам огледало в спалнята. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Кой си ти бе пишлигар задръстен, че даже повтаряш от "много време"? Кога влезе, кога се регистрира, кога стаж направи и кога на мен акъл взе да даваш и да ми обсъждаш тезите? Та ти самият не си на "много време" бре овчар, че да вземаш каквото и де е отношение по неща, за които нямаш абер от понятие. Ше ви смеря у чикиджиите "преслини", дето оспамихте форума да ревете какви хитове има, а накрая гледаме едно нищо в Пловдив? Вие никога един концерт със света на тая пропаднала фирма не сте гледали, че да давате мнение. Знаеш ли кога бяха последните такива, които тия смотаняци в Димитровград правеха? - през 2008 година. На колко си бил тогава бре келеме нещастно, че днес ти менторски тон ще ми държиш тука? А бе ей задръстен чичка , маняк,психар,булдог аз да те набарам на живо и ще видиш тогава кой е келеме. Ясно ми ,че вече си пенсионер , но не си набивай болните филми тук. Изчезни от тоя форум , ти не си на нашите години , да си ми на живо повярвай няма да говориш така , знам ги такива като теб където само пред монитора са силни , да ти е*а и задръстения живот. Когато стигнеш моя живот и когато имаш мойте възможности тогава ще ме убиждаш така психар такъв , тук не ти е дебелариум , хипопотам омръзна ми от теб тук ти са се правиш на вижте ме кой съм великия фокси , аре умирай мишка такава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Това беше.Ходих в пицарията да си взема парите, защото шефът уж ми каза днес по обяд да дойда. Отивам при него той ми каза, че счетоводителката не му дала трудовата ми книжка и парите, а трябвало да ги донесе и ми вика ела към 17:00:18:00 часа пак. Няма да се разкарвам за тоя дето духа по 1.30 лв ей така за билети. Ще му звънна, за да е сигурно. После отидох в Инканто в офиса при Ники, даде ми парите, които имах да вземам и каза ми: "Съжалявам, че не можах да те върна, ама управителят вика абсурд". Прегърнахме се, не ми се искаше да го пускам, пожела ми късмет и успех и че ако има нещо ще се чуваме. Моят Ники пък като му казах иска да ходим в Приморско. Аз му викам, че всичко ме боли и ми трябва един масаж, той пък ми каза, че и него го боляло всичко ама от седене, а при мен е от работа. Казах му,че няма да ходим. Ако намери пари може, ама тъй- надали. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Тия мангалчета в тоя форум много отворени.Трябва някой да ги затвори май май. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Да,нали се скарах с гаджето и сега ми се реваншира така. Уредил си се Очаквам снимки и клипове.Ако се снимаш до нея може и ти да намажеш с фотошопа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Уредил си се Очаквам снимки и клипове.Ако се снимаш до нея може и ти да намажеш с фотошопа Има една приказка " Магаре се снимало, магаре излезнало" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Има една приказка " Магаре се снимало, магаре излезнало" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Уредил си се Очаквам снимки и клипове.Ако се снимаш до нея може и ти да намажеш с фотошопа Аз съм достатъчно красив и без фотошоп. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Аз съм достатъчно ГРОЗЕН и без фотошоп. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Моля,комплексирани магарета да не ме цитират. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Моля,злобни лелки да не ме цитират. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Моля,комплексирани магарета да не ме цитират. Падни на колене ГРЕШНИКООО Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Аман вече от незадоволени хора. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Падни на колене ГРЕШНИКООО Муци,те на мен ми падат на колене,а не аз на тях Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Муци,те на мен ми падат на колене,а не аз на тях Не аз правя дудуци на оня с червения панталон Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Не аз правя дудуци на оня с червения панталон Знам,че завиждаш,но спокойно,той също ми прави. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Не аз правя дудуци на оня с червения панталон Оф писна ми от тебе вече и тъпите ти провокации.Не си интересен и престани да се месиш в на другите хора разговорите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Оф писна ми от тебе вече и тъпите ти провокации.Не си интересен и престани да се месиш в на другите хора разговорите. Какъв разговор, като вие се подкрепяте в плюене по него? Я слез на земята, да не те приземя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 :1000 (29): Denis, трябва завръщането ти да е от положителната страна. Не се карай на хората Мале откакто съм станала цял ден само пека.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Не аз правя дудуци на оня с червения панталон А ти правиш на оня с черния хаха Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Какъв разговор, като вие се подкрепяте в плюене по него? Я слез на земята, да не те приземя. Точно този път не сме казали нищо за него.Той сам се обажда като черна станция Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари