Denis Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 :1000 (29): Denis, трябва завръщането ти да е от положителната страна. Не се карай на хората Мале откакто съм станала цял ден само пека.. Аз доста често обичам да се налагам. В 80% от случаите винаги печеля над другия. Ако не бях мързелив, можеше да зашиша право..но не. И аз си почивам днес, че тая седмица се убих. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Оф писна ми от тебе вече и тъпите ти провокации.Не си интересен и престани да се месиш в на другите хора разговорите. А от тебе ни писна на всички! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 А ти правиш на оня с черния хаха Смейте се да не го повтори пак! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 I am the boss. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 I am the boss. Защо си бос? 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Какъв разговор, като вие се подкрепяте в плюене по него? Я слез на земята, да не те приземя. Ти четеш ли изобщо? Първо си говорихме за съвсем странична тема и той започна както винаги да обижда.Много ясно , че ще се подкрепяме след като той спами като луд след всеки мой/негов пост.Като не си наясно не се меси там където не ти е работа.Щял да приземява хах Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Защо си бос? Забравил си е чорапите Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Защо си бос? Нямам пари за чорапи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Добър вечер антилопи и газелки? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Добър вечер антилопи и газелки? Искам да ми мъркаш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Ти четеш ли изобщо? Първо си говорихме за съвсем странична тема и той започна както винаги да обижда.Много ясно , че ще се подкрепяме след като той спами като луд след всеки мой/негов пост.Като не си наясно не се меси там където не ти е работа.Щял да приземява хах Бейби, симпатична си ми като цяло, но не прекалявай с търпението ми. Ще те навра в кучи гъз. Аз не съм като останалите с които си говориш на въпреки. Докето ви провокира нарочно, за да видите колко са ви слаби нервите и как се правите на праведни. Като ти е толкова акъла - връзвай му се, но си на минус. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Аз доста често обичам да се налагам. В 80% от случаите винаги печеля над другия. Ако не бях мързелив, можеше да зашиша право..но не. И аз си почивам днес, че тая седмица се убих. :1000 (29): Както си и хубавв, щеше да си като онзи от сериала Suits :1000 (29): Аз тайно се надявам да те видя по тв, я някоя реклама, я някой филм.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Боже,боже нарочно ни бил провокирал..той горкия акъл за 5 стотинки няма,а ще използва такива психологически атаки. :1000 (29): Дойката е един асоциален и комплексиран човек,който е смазан от живота и се чувства силен само в Рамания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Утре - 17.12.2017 /Неделя/, 21.00 часа - Годишни Рама награди, раздел: Зона Рамания! Очакваме те! утре ли !??!?! не съм готов още Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Както си и хубавв, щеше да си като онзи от сериала Suits :1000 (29): Аз тайно се надявам да те видя по тв, я някоя реклама, я някой филм.. Само там ли искаш да ме видиш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Боже,боже нарочно ни бил провокирал..той горкия акъл за 5 стотинки няма,а ще използва такива психологически атаки. :1000 (29): Дойката е един асоциален и комплексиран човек,който е смазан от живота и се чувства силен само в Рамания. Той е добро момче. Жалко че не можеш да го видиш. Поне може да готви перфектно и си работи момчето в такива сфери. Ти какво правиш? Освен на фитнес, друго не съм видял да правиш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 само с тяло не става. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Той е добро момче. Жалко че не можеш да го видиш. Поне може да готви перфектно и си работи момчето в такива сфери. Ти какво правиш? Освен на фитнес, друго не съм видял да правиш. Той е жиголо! Прави орална любов на 70 годишни дядовци Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Той е добро момче. Жалко че не можеш да го видиш. Поне може да готви перфектно и си работи момчето в такива сфери. Ти какво правиш? Освен на фитнес, друго не съм видял да правиш. Аз съм на 23 и правя обичайните неща за връстнициге ми,а той е на 26-27,възраст в която има много по-важни неща отколкото да въртиш интриги в Рамания.Много жалко щом виждаш само снимките ми от фитнеса.Останах с впечатлението,че си умно момче,но да си на страната на един лицемер не върви. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Аз съм на 23 и правя обичайните неща за връстнициге ми,а той е на 26-27,възраст в която има много по-важни неща отколкото да въртиш интриги в Рамания.Много жалко щом виждаш само снимките ми от фитнеса.Останах с впечатлението,че си умно момче,но да си на страната на един лицемер не върви. Това че в дадена ситуация подкрепям него, не означава че не харесвам теб повече. Много бързо забравяш. И веднага станах глупав, щом не съм на твоето мнение? Еххх Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 според мен на фитнес ходят само комплексари с малки чурки Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 само с тяло не става. Трябва и акъл! :1000 (29): Утре с какъв тоалет ще излезеш? 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Само там ли искаш да ме видиш? Ми къде другаде, на живо ти не щеш ще си направя 1 календар за 2018 с твоя снимка и те така Ей ся в инатаграм влязох набързо и ти видях снимката, кучето ти цепи мрака с физиономия :1000 (29): голям сладур, ама сякаш му липсва мъника... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Докето между другото е страшно заядливо копче и винаги подстрекава към интриги и скандали. Не знам наистина това нормално ли е. По цял ден да чакаш някой до влезе и да почваш да го обсъждаш в Зона рамания. Нещо и на мен се опитваше да каже, но много бързо се усети, къде може и къде неможе.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Това че в дадена ситуация подкрепям него, не означава че не харесвам теб повече. Много бързо забравяш. И веднага станах глупав, щом не съм на твоето мнение? Еххх Да видя някъде да съм казал,че си глупав? Казах,че не подхожда на умно момче като теб да подкрепя лицемер.Не знам къде видя да съм написал,че си глупав.Не съм забравил нищо,изказвам мнение само. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари