Guest Kondomcho Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Ружето не ходи по срещи вече. :1000 (29): Защото е обвързана, или защото е с кофти нагласа към срещите с хора от Интернет? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 :1000 (29): Защото е обвързана, или защото е с кофти нагласа към срещите с хора от Интернет? И двете :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 охо, на браян му се върти в главата да предложи среща на ружето. Няма такова нещо. :1000 (29): 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 И двете :1000 (29): А така - а лятото ми викаш на мен "Ми вижте се, лошо няма", ако помниш разговора ни. Кое те накара да си с такава нагласа за хората от Интернет, някой да не те е разочаровал? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Потресен съм !!!! Дойке дойке.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 А така - а лятото ми викаш на мен "Ми вижте се, лошо няма", ако помниш разговора ни. Кое те накара да си с такава нагласа за хората от Интернет, някой да не те е разочаровал? Е то беше друга ситуацията, видяла съм, че има смисъл да те насърча Иначе съм скептично настроена относно срещите от нета. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Е то беше друга ситуацията, видяла съм, че има смисъл да те насърча Иначе съм скептично настроена относно срещите от нета. И кво искаш да кажеш, че ако се изтърсим с Габриела е Добричленд, няма да искаш да се видиш с нас? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 И кво искаш да кажеш, че ако се изтърсим с Габриела е Добричленд, няма да искаш да се видиш с нас? За вас винаги ще направя компромис. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Е то беше друга ситуацията, видяла съм, че има смисъл да те насърча Иначе съм скептично настроена относно срещите от нета. Един път съм се заплесвал по нета и се оказа накрая позната, при това омъжена! :1000 (29): 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Един път съм се заплесвал по нета и се оказа накрая позната! :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 За вас винаги ще направя компромис. Добрее, доволен съм. Междудругото радваш ли се на хубавото време? Няма такава зима просто. Днес излезнах по суичър и ми беше топло. Навън фул с хора, като пролет е. Ти нали мразиш кофти време. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Добрее, доволен съм. Междудругото радваш ли се на хубавото време? Няма такава зима просто. Днес излезнах по суичър и ми беше топло. Навън фул с хора, като пролет е. Ти нали мразиш кофти време. Много ми е добре, но утре ми свършва щастието. Дават го сняг тук. :cry2: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Хич не е смешно. Беше в Замунда от тема на тема, после на лични и накрая Бомба!. Работи в една айтоска банка, мъжа и пътува с камион в чужбина и често го няма. Тя го прави да и минава времето. Представи се с неговите имена. Накрая се оказва, че имаме общо село. Взех да разпитвам по имената и греда. Оказва се на мой селски жена. Е запознахме се после. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Потресен съм !!!! Дойке дойке.. Стига си се барал за оная работа, докато съзерцаваш снимката на Дойчо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Обикновен или специален ,истински или с много лица !!, директен или дискретен,добър или лош,за секс или за сериозна връзка ? От теб зависи какъв ще бъда и какво ще стане !! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Потресен съм !!!! Дойке дойке.. Лухче мачкаш ли се бе извратеняк? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Стига си се барал за оная работа, докато съзерцаваш снимката на Дойчо. Като му липсват тези неща така ша е Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Е то беше друга ситуацията, видяла съм, че има смисъл да те насърча Иначе съм скептично настроена относно срещите от нета. Ааа .. нашите срещи си бяха супер! Винаги има изключения Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Гнусни сте.Отврат Навирайте си грозните мутри другаде Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Гнусни сте.Отврат Защо да сме гнусни? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Защо да сме гнусни? Стеле ти не.Ти си принцеса Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Стеле ти не.Ти си принцеса Не се мазни! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Ааа .. нашите срещи си бяха супер! Винаги има изключения Еее, има разбира се. Ама ние с теб се запознахме преди десетина години, то тогава беше различно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Не се мазни! Даже ме е гнус да ти отговарям... Стелето е красавица.А тая снимка..бляяя Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Еее, има разбира се. Ама ние с теб се запознахме преди десетина години, то тогава беше различно. 10 години истинско приятелство Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари