THE IIconic Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Даже ме е гнус да ти отговарям... Стелето е красавица.А тая снимка..бляяя Никой не ти иска мнението Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Никой не ти иска мнението И любовните ти трепети никой не го интересува Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Тотално надрусани е меко казано... хипер малоумните Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Тотално надрусани е меко казано... хипер малоумните Крум ми е страшно противен. И как си плези гнусно езика и го насочва към нея. Сякаш някой ще му повярва, че харесва жени. А тая е пълна откачалка да прави песен с него. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Крум ми е страшно противен. И как си плези гнусно езика и го насочва към нея. Сякаш някой ще му повярва, че харесва жени. А тая е пълна откачалка да прави песен с него. Не е откачена, просто е безмозъчна малка мастия. :1000 (29): Песните й зарибяват обаче, ама капка мозък няма в кухата й глава и се очертава скоро да пропадне. Ще е краткотрайно явление малката к*рва, поне според мен. Доколкото Крум - хипер ми е безразличен в момента. Винаги се е опитвал да скандализира и никога не му се е получавало, чак жалък ми идва като тегля чертата...горкия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Не е откачена, просто е безмозъчна малка мастия. :1000 (29): Песните й зарибяват обаче, ама капка мозък няма в кухата й глава и се очертава скоро да пропадне. Ще е краткотрайно явление малката к*рва, поне според мен. Доколкото Крум - хипер ми е безразличен в момента. Винаги се е опитвал да скандализира и никога не му се е получавало, чак жалък ми идва като тегля чертата...горкия Yes, baby, говори ми мръсни думи. Крум е срам за зодия Водолей, тотален смешник. Да ходи да продава зарзават на пазара в Сунгурларе, само там може да е вървежен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Кой е Крум?? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Кой е Крум?? Крум е средновековен български монарх, възкачил се на престола след Кардам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Крум е средновековен български монарх, възкачил се на престола след Кардам. А,този Крум го знам,мерси. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Крум е средновековен български монарх, възкачил се на престола след Кардам. Добър вечер! Как сме напоследък? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Добър вечер! Как сме напоследък? Добра да е. Добре. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 10 години истинско приятелство Филмът беше много забавен, гледай го Съседите ми пак откачат, викат, крещят...не знам как ще се спи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Кой е Крум?? Пратих ти ЛС Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 I make bad feel good Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Крум е срам за зодия Водолей, тотален смешник. Да ходи да продава зарзават на пазара в Сунгурларе, само там може да е вървежен. Водолеите са уникални, в тоз' има грешка със сигурност. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Водолеите са уникални, в тоз' има грешка със сигурност. И аз съм водолей! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Добро утро. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Доколкото разбирам Рики ще има турне през лятото в Русия, Украйна, Балтика, Австрия на стадиони. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Доколкото разбирам Рики ще има турне през лятото в Русия, Украйна, Балтика, Австрия на стадиони. Отивай в Австрия. Не е далече и не е скъпо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 17 Author Report Share Публикувано Декември 17 Днес в 21 ще се проведе церемонията по връчването на форумските награди. Всички сте поканени. Бъдете там. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Отивай в Австрия. Не е далече и не е скъпо. То тъй ставало. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 То тъй ставало. Накарай Ники да те заведе, да покаже колко те обича. :1000 (29): 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Кажете "Добре дошъл" на Сенуж Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Ние не сме сами Желанието да се промени действителността е това, което ме кара да се чувствам жив и ще търся онези, които искат, както аз, за да се осъществи тази мечта. В неписана книга Четох правила за прекарване на живота но знам, че няма да последвам нито едно от тях, Аз ще живея за момента. Въпреки че има различия ние вече не сме сами, деца от едно и също човечество, души, които летят, търсят идеали и ще ги намерят смело. Вълнението ще ни обедини в тази голяма идея: да премине границите на всяка идеология. Сега можем да променим света, искаш това и аз ще го опитам заедно с теб, Аз ще опитам. На празните страници ти и аз написахме всичките ни мечти и никой не може да открадне бъдещето от нашите ръце. Въпреки че има различия ние вече не сме сами, истината излиза между луните, объркани души, ние сме сърца със същата концепция за свобода, свобода. Въпреки че има различия ние вече не сме сами, нашите съмнения няма да ни задържат: чувството, което ни дава тази чудесна идея пресича границата и пренебрегва географията. Въпреки че има различия ние вече не сме сами, заедно търсим истината, души, които се срещат, сърцата летят със същата идея за свобода, Нов свят, в който да живееш можем да постигнем днес. Постигане на ... О, заедно с теб ... заедно с мен заедно с теб ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Относно наградите - бих искал да помоля само - да не избързвате и да четете какво пиша - за появявания на червения килим, интервюта и изпълнения. Мерси! Надявам се да се забавляваме и да бъдем сплотени и добри тази вечер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари