Jump to content

Чат мания

Препоръчани коментари

Лошо ми стана като я видях!Така ни мъчеха с нея , но нашата беше C1 не ни позволяваха да си я купуваме,защото от там си правиха контролните :1000 (29):

Ти значи си го учила на доста високо ниво, предполагам, че го знаеш добре. Дано и аз да стигна до там.

image.jpg 116.jpg image.jpg
Сподели в други сайтове

• Отговори 3,3k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Даже матура държах по него. :3fdb8960598fa63e:

Блазе ти :D

Едва ли има по-гаден и долен език от немския. Е*ава ми майката отвсякъде тая' година, мн проклет език.

Ужасен е... даже не знам как ще си взема изпита сега втория семестър, гола вода съм там. :helpsmilie:

Сподели в други сайтове

Едва ли има по-гаден и долен език от немския. Е*ава ми майката отвсякъде тая' година, мн проклет език.

Отвратителен е. Защо си ибрал да го учиш? Единствено английския рулира и ме кефи. Учил съм руски, немски и испански (ако въобще може да се нарече учене, щото го карах през просото) и немският не се търпеше. Руският пък ми звучи селски и ме е срам да го говоря.

Един път се бяхме напушили в час по немски и госпожата ме кара да излезна на дъската - тя ми диктува думи на немски и аз трябва да ги изпиша. Примерно "ich liebe dich". А аз за ташак го изписвам на кирилица "их либе дих". Всички напушени долу на земята от смях, а госпожата изпада в кризи и пише някви минуси в тефтера си. Айнцу-цвайнцу-дрън. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Той и френския са ми много анти. Произношението им е отвратително. Много мразя да гледам френски филми озвучени на френски, веднага ги подминавам.

1.jpg.eda91276c67ca3e3f1ee0d7b9af93698.jpg
3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3
R.I.P.

Сподели в други сайтове

Той и френския са ми много анти. Произношението им е отвратително. Много мразя да гледам френски филми озвучени на френски, веднага ги подминавам.

Верей менле, бокуштрей азана - циганският си е най!

Сподели в други сайтове

Руският пък ми звучи селски и ме е срам да го говоря.

Падам! :roll1: :roll1: :roll1:

И да береш ягоди. Имам приятелка там, мога да те уредя

О, не...не е за мен това.

Сподели в други сайтове

Блазе ти :D

Ужасен е... даже не знам как ще си взема изпита сега втория семестър, гола вода съм там. :helpsmilie:

Аз сега с подсказки и преписване едвам хващам някви 4-ки по немски, а без тях... тройка дали ще хвана, буквално чета изречението и не мога да си го преведа, какво остава да го направя :roll1:

Отвратителен е. Защо си ибрал да го учиш? Единствено английския рулира и ме кефи. Учил съм руски, немски и испански (ако въобще може да се нарече учене, щото го карах през просото) и немският не се търпеше. Руският пък ми звучи селски и ме е срам да го говоря.

Един път се бяхме напушили в час по немски и госпожата ме кара да излезна на дъската - тя ми диктува думи на немски и аз трябва да ги изпиша. Примерно "ich liebe dich". А аз за ташак го изписвам на кирилица "их либе дих". Всички напушени долу на земята от смях, а госпожата изпада в кризи и пише някви минуси в тефтера си. Айнцу-цвайнцу-дрън. :3fdb8960598fa63e:

В града ми езиковата паралелка е единствено с втори чужд немски.. математика ми се учи, ама в химията и биологията съм най-зле от всички други предмети, та избрах езиков профил.

Никога не съм се напушвал, и като цяло не съм пробвал трева, след дискотека леко пийнал съм ходил на даскало ама не и напушен,интересно би било :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Аз сега с подсказки и преписване едвам хващам някви 4-ки по немски, а без тях... тройка дали ще хвана, буквално чета изречението и не мога да си го преведа, какво остава да го направя :roll1:

В града ми езиковата паралелка е единствено с втори чужд немски.. математика ми се учи, ама в химията и биологията съм най-зле от всички други предмети, та избрах езиков профил.

Никога не съм се напушвал, и като цяло не съм пробвал трева, след дискотека леко пийнал съм ходил на даскало ама не и напушен,интересно би било :1000 (29):

Ще смажеш! :1000 (29):

В средното бяха напили в голямото междучасие един съученик и трябваше да го водя до тях. Голяма излагация беше в рейса. :1000 (29):

:heart: :heart: :heart:

R.I.P.

Сподели в други сайтове

Съучениците ти правят ли го? То в малък град като твоя сигурно не е лесно да намериш марихуана освен, ако някой специално не си отглежда.

Сподели в други сайтове

Ще смажеш! :1000 (29):

В средното бяха напили в голямото междучасие един съученик и трябваше да го водя до тях. Голяма излагация беше в рейса. :1000 (29):

Аз веднъж като се напих отидох сам на дискотека щото още беше много рано и никой не искаше :roll1:

Много изпълнения имаше тогава, да тръгнеш в 23:30 и да стигнеш в 00:10, имайки в предвид, че става дума за около 600-700 метра разстояние :roll1: Текилата никога не прощава!

Сподели в други сайтове

Съучениците ти правят ли го? То в малък град като твоя сигурно не е лесно да намериш марихуана освен, ако някой специално не си отглежда.

Това са глупости и по селата има. :)

R.I.P.

Сподели в други сайтове

В крумовградско село е открито най-голямото количество марихуана в историята на МВР. 950 килограма :1000 (29):

Имаме си дилъри, но всичко е крайно покрито, поне в моята компания трева не се пуши, сред съучениците ми също.

Сподели в други сайтове

Който е от село, знае. :cv:

:roll1: Аз такова нещо не ползвам от много години, някога дори съм си сял. :1000 (29):

Варна село ли е? А тук където съм в момента се води курорт. :1000 (29):

R.I.P.

Сподели в други сайтове

Аз веднъж като се напих отидох сам на дискотека щото още беше много рано и никой не искаше :roll1:

Много изпълнения имаше тогава, да тръгнеш в 23:30 и да стигнеш в 00:10, имайки в предвид, че става дума за около 600-700 метра разстояние :roll1: Текилата никога не прощава!

Първото ми напиване беше много гадно с водка! :1000 (29):

Всичко ми беше наред само краката дето не ме държаха и губих равновесие. Едвам нацелих вратата! :roll1:

R.I.P.

Сподели в други сайтове

Първото ми напиване беше много гадно с водка! :1000 (29):

Всичко ми беше наред само краката дето не ме държаха и губих равновесие. Едвам нацелих вратата! :roll1:

Моето беше с текила на една екскурзия в Бургас... на другия ден не можех да погледна останалата част от актьорския състав в очите :roll1:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...