heartless Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Лошо ми стана като я видях!Така ни мъчеха с нея , но нашата беше C1 не ни позволяваха да си я купуваме,защото от там си правиха контролните :1000 (29): Ти значи си го учила на доста високо ниво, предполагам, че го знаеш добре. Дано и аз да стигна до там. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Ти значи си го учила на доста високо ниво, предполагам, че го знаеш добре. Дано и аз да стигна до там. Даже матура държах по него. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Едва ли има по-гаден и долен език от немския. Е*ава ми майката отвсякъде тая' година, мн проклет език. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Даже матура държах по него. Блазе ти Едва ли има по-гаден и долен език от немския. Е*ава ми майката отвсякъде тая' година, мн проклет език. Ужасен е... даже не знам как ще си взема изпита сега втория семестър, гола вода съм там. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Едва ли има по-гаден и долен език от немския. Е*ава ми майката отвсякъде тая' година, мн проклет език. Отвратителен е. Защо си ибрал да го учиш? Единствено английския рулира и ме кефи. Учил съм руски, немски и испански (ако въобще може да се нарече учене, щото го карах през просото) и немският не се търпеше. Руският пък ми звучи селски и ме е срам да го говоря. Един път се бяхме напушили в час по немски и госпожата ме кара да излезна на дъската - тя ми диктува думи на немски и аз трябва да ги изпиша. Примерно "ich liebe dich". А аз за ташак го изписвам на кирилица "их либе дих". Всички напушени долу на земята от смях, а госпожата изпада в кризи и пише някви минуси в тефтера си. Айнцу-цвайнцу-дрън. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Едва ли има по-гаден и долен език от немския. Е*ава ми майката отвсякъде тая' година, мн проклет език. Той и френския са ми много анти. Произношението им е отвратително. Много мразя да гледам френски филми озвучени на френски, веднага ги подминавам. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Той и френския са ми много анти. Произношението им е отвратително. Много мразя да гледам френски филми озвучени на френски, веднага ги подминавам. Верей менле, бокуштрей азана - циганският си е най! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Искам в Испания, тъкмо и ще мога да си сбъдна мечтата да науча испанския. И да береш ягоди. Имам приятелка там, мога да те уредя Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 И да береш ягоди. Имам приятелка там, мога да те уредя Мечтата на Ружа е да бере ягоди. На токчета. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Руският пък ми звучи селски и ме е срам да го говоря. Падам! И да береш ягоди. Имам приятелка там, мога да те уредя О, не...не е за мен това. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 От София до Банско да гърми шампанско ... и носи ми холандско Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 О, не...не е за мен това. Що бе, Руже, по цял ден ще ядеш безплатни ягоди. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Блазе ти Ужасен е... даже не знам как ще си взема изпита сега втория семестър, гола вода съм там. Аз сега с подсказки и преписване едвам хващам някви 4-ки по немски, а без тях... тройка дали ще хвана, буквално чета изречението и не мога да си го преведа, какво остава да го направя Отвратителен е. Защо си ибрал да го учиш? Единствено английския рулира и ме кефи. Учил съм руски, немски и испански (ако въобще може да се нарече учене, щото го карах през просото) и немският не се търпеше. Руският пък ми звучи селски и ме е срам да го говоря. Един път се бяхме напушили в час по немски и госпожата ме кара да излезна на дъската - тя ми диктува думи на немски и аз трябва да ги изпиша. Примерно "ich liebe dich". А аз за ташак го изписвам на кирилица "их либе дих". Всички напушени долу на земята от смях, а госпожата изпада в кризи и пише някви минуси в тефтера си. Айнцу-цвайнцу-дрън. В града ми езиковата паралелка е единствено с втори чужд немски.. математика ми се учи, ама в химията и биологията съм най-зле от всички други предмети, та избрах езиков профил. Никога не съм се напушвал, и като цяло не съм пробвал трева, след дискотека леко пийнал съм ходил на даскало ама не и напушен,интересно би било :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 От София до Банско да гърми шампанско ... и носи ми холандско Нямам търпение на нова година да се размажа на тоя' хит Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Аз сега с подсказки и преписване едвам хващам някви 4-ки по немски, а без тях... тройка дали ще хвана, буквално чета изречението и не мога да си го преведа, какво остава да го направя В града ми езиковата паралелка е единствено с втори чужд немски.. математика ми се учи, ама в химията и биологията съм най-зле от всички други предмети, та избрах езиков профил. Никога не съм се напушвал, и като цяло не съм пробвал трева, след дискотека леко пийнал съм ходил на даскало ама не и напушен,интересно би било :1000 (29): Ще смажеш! :1000 (29): В средното бяха напили в голямото междучасие един съученик и трябваше да го водя до тях. Голяма излагация беше в рейса. :1000 (29): :heart: 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Никога не съм се напушвал, и като цяло не съм пробвал трева, след дискотека леко пийнал съм ходил на даскало ама не и напушен,интересно би било :1000 (29): Съучениците ти правят ли го? То в малък град като твоя сигурно не е лесно да намериш марихуана освен, ако някой специално не си отглежда. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Ще смажеш! :1000 (29): В средното бяха напили в голямото междучасие един съученик и трябваше да го водя до тях. Голяма излагация беше в рейса. :1000 (29): Аз веднъж като се напих отидох сам на дискотека щото още беше много рано и никой не искаше Много изпълнения имаше тогава, да тръгнеш в 23:30 и да стигнеш в 00:10, имайки в предвид, че става дума за около 600-700 метра разстояние Текилата никога не прощава! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Съучениците ти правят ли го? То в малък град като твоя сигурно не е лесно да намериш марихуана освен, ако някой специално не си отглежда. Това са глупости и по селата има. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Съучениците ти правят ли го? То в малък град като твоя сигурно не е лесно да намериш марихуана освен, ако някой специално не си отглежда. В крумовградско село е открито най-голямото количество марихуана в историята на МВР. 950 килограма :1000 (29): Имаме си дилъри, но всичко е крайно покрито, поне в моята компания трева не се пуши, сред съучениците ми също. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Това са глупости и по селата има. Който е от село, знае. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Който е от село, знае. Аз такова нещо не ползвам от много години, някога дори съм си сял. :1000 (29): Варна село ли е? А тук където съм в момента се води курорт. :1000 (29): 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Аз веднъж като се напих отидох сам на дискотека щото още беше много рано и никой не искаше Много изпълнения имаше тогава, да тръгнеш в 23:30 и да стигнеш в 00:10, имайки в предвид, че става дума за около 600-700 метра разстояние Текилата никога не прощава! Първото ми напиване беше много гадно с водка! :1000 (29): Всичко ми беше наред само краката дето не ме държаха и губих равновесие. Едвам нацелих вратата! 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Аз такова нещо не ползвам от много години, някога дори съм си сял. :1000 (29): Защо спря? Почна да те бъгва ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Първото ми напиване беше много гадно с водка! :1000 (29): Всичко ми беше наред само краката дето не ме държаха и губих равновесие. Едвам нацелих вратата! Моето беше с текила на една екскурзия в Бургас... на другия ден не можех да погледна останалата част от актьорския състав в очите Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари