Guest Kondomcho Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Моето беше с текила на една екскурзия в Бургас... на другия ден не можех да погледна останалата част от актьорския състав в очите Ти да не си в някаква школа по актьорско майсторство? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Защо спря? Почна да те бъгва ли? Дадох си сметка, че трябва да се променя. Никога не ме е влечала, както други, които познавам. Много мирише и е неприятно, не съм усетил кой знае какъв ефект. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Ти да не си в някаква школа по актьорско майсторство? Имахме театрален състав допреди 2 години, обаче останахме без ръководител и всичко приключи. Режисьор ни ръководеше тогава, доста неща научих от там и без да се хваля доста прогресирах, и режисьорът и ръководителката ми се кефеха много. Интересно беше, обожавам да играя, жалко, че всичко е история.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 То тъй ставало. Стига да искаш, така става. Относно наградите - бих искал да помоля само - да не избързвате и да четете какво пиша - за появявания на червения килим, интервюта и изпълнения. Мерси! Надявам се да се забавляваме и да бъдем сплотени и добри тази вечер. Хинт, ако реша да се появя, ще съм се дигизирал като Фатмагюл с къса примерно светло червеникаква рокличка разкриваща километри баджаци. Иначе не виждам какво не долюбвате немския и зимата. Ся не са ми най-любимите неща на света, но има къде къде по зле. Най-малкото зима>лято. А немския междудругото стига да си налегне човек парцалите, хич не е труден, освен че звучи малко гадно. Иначе като ви се учат изици - duolingo.com имат и приложения за телефони, даже е по-удобно виртуална клавиатура. PS - Песента на магала със Сия е една от най-големите бози евър, и намирам за гадно и педофилско 20 годишен келеш да пее как иска да спи с леля си Сия. Принципно лошо няма, кой как се уреди, ама да си възпяват мърсуването ми идва в повече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Падам! О, не...не е за мен това. 8 часа, ще живееш на полето в каравана на полето до кампото с 5-6 души. Консуматива ти е покрит, единствено яденето ще си купуваш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Това е песента! 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 8 часа, ще живееш на полето в каравана на полето до кампото с 5-6 души. Консуматива ти е покрит, единствено яденето ще си купуваш Как да откажа на такава примамлива оферта? :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Дадох си сметка, че трябва да се променя. Никога не ме е влечала, както други, които познавам. Много мирише и е неприятно, не съм усетил кой знае какъв ефект. Е, то ти, ако не си усещал ефект, е обяснимо, че си се отказал, защо само да се задръстваш с катрани!? Интересно... някои хора имат такива гени, че тревата не ги цъка като други. Емии, кво да ти кажа - пробвай да дишаш лепило. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 8 часа, ще живееш на полето в каравана на полето до кампото с 5-6 души. Консуматива ти е покрит, единствено яденето ще си купуваш Нали ягоди щеше да яде Та за ядене няма да дава пари. Иначе са 8 часа пълзене междудругото, може и повече. Не съм го работил тва, ама съм слушал, и по разказите на потърпевши по-гадна работа от тва да береш ягоди май нямало. Допълнително, в най-честия случай, гнездо с усойници са по-сплотен колектив от ягодоберачите ... Абе изобщо гадна история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Как да откажа на такава примамлива оферта? :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Налии - да живееш с 5-6 човека в каравана, постоянно да мирише на чорапи. Да ядеш полуготова храна. Да си чупиш кръста от навеждане... Еххх, стягаме багажа. :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Налии - да живееш с 5-6 човека в каравана, постоянно да мирише на чорапи. Да ядеш полуготова храна. Да си чупиш кръста от навеждане... Еххх, стягаме багажа. :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Как да откажа на такава примамлива оферта? :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): 300 евро на седмица Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 300 евро на седмица Ми ти защо не отиваш? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Ми ти защо не отиваш? :1000 (29): Не виждаш ли? Той е Ейчара ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Не виждаш ли? Той е Ейчара ... :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Е, то ти, ако не си усещал ефект, е обяснимо, че си се отказал, защо само да се задрътваш с катрани!? Интересно... някои хора имат такива гени, че тревата не ги цъка като други. Емии, кво да ти кажа - пробвай да дишаш лепило. Не, мерси! Виждал съм как става, изцеждаш лепилото от тубичката в едно найлоново пликче и си навираш носа и устата в него. Ацетона освен, че е много миризлив и отровен. Изкарах се най-големия наркоман тука. :1000 (29): 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Биткоин продължава да чупи рекорди ! йессссссссссссс Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Не виждаш ли? Той е Ейчара ... :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Биткоин продължава да чупи рекорди ! йессссссссссссс Какво стана с паричките ти от Англия? 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Биткоин продължава да чупи рекорди ! йессссссссссссс Биг дил. Фърдърмор - лайк точно па ти хеввъш ени та да ми са кефиш се едно тъща ти няма да идва тази вечер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Биг дил. Фърдърмор - лайк точно па ти хеввъш ени та да ми са кефиш се едно тъща ти няма да идва тази вечер. Какво е това биткойн? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Ми ти защо не отиваш? :1000 (29): Защото ме мързи и спя до 16 часа. А там не можр Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Защото ме мързи и спя до 16 часа. А там не можр 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Ще има ли бой за статуетки тази вечер? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Ще има ли бой за статуетки тази вечер? Само ако кихнете по 50 лв за вход. Иначе не виждам смисъл. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари