Guest Kondomcho Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Ще има ли бой за статуетки тази вечер? Само ти прочетох поста и ми се припи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Само ако кихнете по 50 лв за вход. Иначе не виждам смисъл. Ще гледам онлайн през seirsanduk.com Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Само ти прочетох поста и ми се припи. И защо тъй? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Защото ме мързи и спя до 16 часа. А там не можр :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Страхотна причина наистина. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 И защо тъй? Не знам, получих реакция просто. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Не знам, получих реакция просто. :1000 (29): ок! Няма лошо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Аз подгрявам за наградите. На половинка водка :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Аз подгрявам за наградите. На половинка водка :1000 (29): Да не се спънеш после на сцената, внимавай Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Аз подгрявам за наградите. На половинка водка :1000 (29): Аз, ако почна сега, след час и половина ше съм лом, а след три ще съм спящ. Няма ли да сдадеш багажа до края на церемонията? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Аз вече не мога да пия и чаша твърд алкохол. Веднага зверско главоболие... много тъпо. А вторник съм на коледно парти. Ще бера срам ) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Фиклено, ти нали беше от Момчилград, какви филми е имало с убитото 7-годишно момиченце? Всички тук са в шок.. горкото семейство Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Айде на 22 декември в 1:30 часа сутринта ще предават директно на живо във фейса церемонията по кръщаването на новия круизен кораб в Маями, където ще пее Рики https://www.facebook.com/MSC.Cruises.USA/vi...i4-orXvNNzHRXIc Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Аз вече не мога да пия и чаша твърд алкохол. Веднага зверско главоболие... много тъпо. А вторник съм на коледно парти. Ще бера срам ) Ужас, съчувствам ти. Вино поне можеш ли? Или бира, мартини? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Ужас, съчувствам ти. Вино поне можеш ли? Или бира, мартини? Мне... може бира и малко бяло вино. Червеното ми е**ва мамата... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Аз, ако почна сега, след час и половина ше съм лом, а след три ще съм спящ. Няма ли да сдадеш багажа до края на церемонията? Не ми пречи! Така ми минава сценичната треска, а ще съм мн скандален Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Мне... може бира и малко бяло вино. Червеното ми е**ва мамата... От червеното и мен ме боли главно на сутринта. Добре бе, не можеш ли да намериш някъв супер голям специалист невролог (ако ще и до София да идеш), за да се разбере каква е причината за това шибано главоболие? Аман вече от него, бахти.. Спомняш ли си да си прекарвал вирусна инфекция малко преди да се появи? Щото аз преди години изкарах една инфекция и седмица-две по-късно развих разстройство на вегетативната нервна система - демек главоболие - особено при стрес. И пих някви хапове известно време и след това нервите се регенерираха от само себе си и изчезна. Но ме мъчи поне 4-5 месеца. Другото е да идеш на някой лечител. В Стара Загора има една ТОП енергийна лечителка и в София има един. Това са почти последните останали от поколението на ясновидците и лечителите от 80-те. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Стела ще гърмим ли тази вечер! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 От червеното и мен ме боли главно на сутринта. Добре бе, не можеш ли да намериш някъв супер голям специалист невролог (ако ще и до София да идеш), за да се разбере каква е причината за това шибано главоболие? Аман вече от него, бахти.. Спомняш ли си да си прекарвал вирусна инфекция малко преди да се появи? Щото аз преди години изкарах една инфекция и седмица-две по-късно развих разстройство на вегетативната нервна система - демек главоболие - особено при стрес. И пих някви хапове известно време и след това нервите се регенерираха от само себе си и изчезна. Но ме мъчи поне 4-5 месеца. Другото е да идеш на някой лечител. В Стара Загора има една ТОП енергийна лечителка и в София има един. Това са почти последните останали от поколението на ясновидците и лечителите от 80-те. Ооо ходих.. Вече се предадох. Ще чакам да ме опее някой. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Плаче ми се! Цък 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 https://m.vbox7.com/play:fa70b8dc :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Стела ще гърмим ли тази вечер! Фуклата ми казвай на тебе го дължа.. Естествено, ще гърмим здраво! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Фуклата ми казвай на тебе го дължа.. Естествено, ще гърмим здраво! Искам да ми готвиш по дантела Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Много ми е уморено, дано не се изложа брутално днес Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Искаш ли да спиш с мен, любов моя, кажи ми. След това ще си тръгна утре. Трябва да те забравя, ще ти кажа "Сбогом". Сбогом Трябва да ти кажа сбогом Взех да полудявам Луд, луд, луд, луд за любовта ти Сбогом Трябва да ти кажа сбогом Взех да полудявам Луд, луд, луд, луд за любовта ти Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Много ми е уморено, дано не се изложа брутално днес Ти можеш, ти ще се справиш, аз вярвам в теб! -mimchy :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари