Jump to content

Чат мания

Препоръчани коментари

• Отговори 3,3k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Кити без малко да вземе Респект. Петя я води с 1 глас. :3fdb8960598fa63e:

Кити???

Искам да се възползвам да подаря моя, който имах преди до стана модератор на Дойчо. Виждам, че и вие си подарявате вашите.

Сподели в други сайтове

😘😘😘

Заваля ли сняг при вас?

За моя радост, да.Вече може да идва Коледа. :Vishenka_05:

Кити без малко да вземе Респект. Петя я води с 1 глас. :3fdb8960598fa63e:

Това щеше да е грандиозно. :roll1:

96A83D3B-FDF2-4BD4-8660-488739D6990E.jpeg

Сподели в други сайтове

Във всички категории ме има, ни една не спечелих. Даже и тук каръшкото при мен си каза думата. :1000 (29):

Да ти бяха измислили "Вечен сексимвол на форума" поне. :whistling:

Сподели в други сайтове

Във всички категории ме има, ни една не спечелих. Даже и тук каръшкото при мен си каза думата. :1000 (29):

Коментирай, че доста от хората, които гласуваха за теб, те насвяткаха в категориите заради аватара ти и заради това, че искат да спят с теб. Нямам предвид Арвито, за нея знаем, че те харесва още от едно време.

Сподели в други сайтове

Аз, като ти казвам, че нещо ти има.... What happened to you? :confused:

По-добре е така, преди беше прекалееено скандална личност. Радвам се на новия Никола, достоен представител на зодия Рак!

Сподели в други сайтове

Ще се опитам.Честит ти дебют на теб, напълно си го заслужи! :Vishenka_05:

Ау,мерси. :Vishenka_05: Така се прави,няма и 2 месеца откакто пиша редовно и грабнах дебют.Знаех си,че винаги привличам вниманиетою :Vishenka_05: Жалко,че ти не взе нищо или поне да взехме Двойка на годината,но нищо догодина. :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Коментирай, че доста от хората, които гласуваха за теб, те насвяткаха в категориите заради аватара ти и заради това, че искат да спят с теб. Нямам предвид Арвито, за нея знаем, че те харесва още от едно време.

Гласуваха заради мен, заради коментарите ми. Виждат че мисля правилно, правилно виждам нещата, анализирам всичко, не съм злобен като повечето, не се карам с всеки и знам как да защитавам. А и съм хубав. Дай Боже всекиму. :)

Сподели в други сайтове

По-добре е така, преди беше прекалееено скандална личност. Радвам се на новия Никола, достоен представител на зодия Рак!

Зависи от гледната точка. Аз заобичах скандалния Никола. Но мисля, че като зодия Рак ги изживяваше вътрешно и емоционално всички филми и затова си даде сметка, че е по-добре да се кротне.

Важното е той да се чувства добре.

Сподели в други сайтове

Денис далеч не е лъскава опаковка с развалено съдържание. Жалко, че вече масово покрай външния вид повечето са слепи за вътрешния.

Сподели в други сайтове

Гласуваха заради мен, заради коментарите ми. Виждат че мисля правилно, правилно виждам нещата, анализирам всичко, не съм злобен като повечето, не се карам с всеки и знам как да защитавам. А и съм хубав. Дай Боже всекиму. :)

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Така е, коментари от рода на "Тук съм, за да ви поставям на мястото ви и да ви навирам в кучи гъз" са особено градивни и правят добро впечатление.

Сподели в други сайтове

Сенуж не можа да си прежали една от 10-те спец. награди. :1000 (29):

Тебе специално половината форум бихме те наградили подобаващо. :1000 (29):

Радвам се на новия Никола, достоен представител на зодия Рак!

Това все едно за мен си го написал, чак се разтресох за секунди. :1000 (29): :helpsmilie: И аз съм Никола, при това зодия Рак. :1000 (29):

Ау,мерси. :Vishenka_05: Така се прави,няма и 2 месеца откакто пиша редовно и грабнах дебют.Знаех си,че винаги привличам вниманиетою :Vishenka_05: Жалко,че ти не взе нищо или поне да взехме Двойка на годината,но нищо догодина. :Vishenka_05:

Аз никога не бих се борил за награди, а и не съм от най-активните във форума както се вижда.Пък и в крайна сметка не мисля, че има категория, в която бих се класирал на първо място, малко пасувам.От днес може да ми викате форумната "Емилия". :1000 (29): :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...