Denis Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Така е, коментари от рода на "Тук съм, за да ви поставям на мястото ви и да ви навирам в кучи гъз" са особено градивни и правят добро впечатление. Много вадиш нещата от контекста, защото така ти изнася. Като се настройваш срещу мен, барем да има причина. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Тебе специално половината форум бихме те наградили подобаващо. :1000 (29): Това все едно за мен си го написал, чак се разтресох за секунди. :1000 (29): И аз съм Никола, при това зодия Рак. :1000 (29): Аз никога не бих се борил за награди, а и не съм от най-активните във форума както се вижда.Пък и в крайна сметка не мисля, че има категория, в която бих се класирал на първо място, малко пасувам.От днес може да ми викате форумната "Емилия". :1000 (29): Всъщност по-добре,че не спечелихме Двойка на годината,че ако мъжете ни го бяха видели,щяхме да останем без тях,а къде ще търсим гаджета на дърти години? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Много вадиш нещата от контекста, защото така ти изнася. Като се настройваш срещу мен, барем да има причина. Защо така да ми изнася? И защо да се настройвам срещу теб, нищо не си ми направил!? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Защо така да ми изнася? И защо да се настройвам срещу теб, нищо не си ми направил!? Нещо се заяждаш без повод. Казах ти че ако ти и още двама-трима ме гледате като "секс" и нищо повече, не се отнася за всички. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Всъщност по-добре,че не спечелихме Двойка на годината,че ако мъжете ни го бяха видели,щяхме да останем без тях,а къде ще търсим гаджета на дърти години? Все още се котираме на пазара, бъди сигурен. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Нещо се заяждаш без повод. Казах ти че ако ти и още двама-трима ме гледате като "секс" и нищо повече, не се отнася за всички. Да си изразиш откровено мнението аз не го приемам като заяждане. Нали не очакваш от всеки да си мълчи и да ти прави комплименти? Хубаво е, ако не те гледат само като секс, а са успели да се докоснат до богатата ти душевност и вътрешен свят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Все още се котираме на пазара, бъди сигурен. :1000 (29): То повечето гейове са си курви /изключвам теб/ и се ебат с всичко живо дето има 'уй,така че те не са ми критерии. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Да си изразиш откровено мнението аз не го приемам като заяждане. Нали не очакваш от всеки да си мълчи и да ти прави комплименти? Хубаво е, ако не те гледат само като секс, а са успели да се докоснат до богатата ти душевност и вътрешен свят. Ти заявяваш, че хората гласували за мен заради снимката и защото искали да спят с мен. Влезе им в главите, казвали са ти го или тва е мнението ти, което беше споменавал че ставам за веднъж? По-малко си налагай мнението, щото тва си е чисто заяждане. И не държа някой да ме гледа по даден начин. Не контактувам с никой извън форума, нямам и такава нужда. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Ти заявяваш, че хората гласували за мен заради снимката и защото искали да спят с мен. Влезе им в главите, казвали са ти го или тва е мнението ти, което беше споменавал че ставам за веднъж? По-малко си налагай мнението, щото тва си е чисто заяждане. И не държа някой да ме гледа по даден начин. Не контактувам с никой извън форума, нямам и такава нужда. Да, някои са ми го казвали. И какво се хващаш за думи от рода на "ставаш за веднъж", казани на базик? Аз дори не те познавам, може да ставаш за много неща. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 То повечето гейове са си курви /изключвам теб/ и се ебат с всичко живо дето има 'уй,така че те не са ми критерии. :1000 (29): Аз много такива швестерки съм отсвирил от живота си, предполагам и ти.Именно заради такива особи за нас се носят маса негативни мнения.Все пак всеки трябва да има някакви ценности, не само да се гони нагона, ама явно повечето не са на този принцип и дето се вика искат да прилапат /буквално/ :1000 (29): всичко, което хвърчи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Аз много такива швестерки съм отсвирил от живота си, предполагам и ти.Именно заради такива особи за нас се носят маса негативни мнения.Все пак всеки трябва да има някакви ценности, не само да се гони нагона, ама явно повечето не са на този принцип и дето се вика искат да прилапат /буквално/ :1000 (29): всичко, което хвърчи. Е,естествено.Всекидневно режа такива загореляци.Те като цяло повечето мъже са си боклуци,независимо дали са хетеро,би или гейове. Муцка,аз ще лягам,че утре имам да уча.До скоро😘 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Разтваряйте крака, а не книги! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Е,естествено.Всекидневно режа такива загореляци.Те като цяло повечето мъже са си боклуци,независимо дали са хетеро,би или гейове. Муцка,аз ще лягам,че утре имам да уча.До скоро😘 То и аз се запътвам към леглото, че както винаги окъснях стабилно, а утре сутринта имам много работа за вършене.Лека. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Свърши ли ни беседата, Денис? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 По-добре е така, преди беше прекалееено скандална личност. Радвам се на новия Никола, достоен представител на зодия Рак! :Vishenka_05: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Че харесвам Денис, харесвам го... че е мн хубав, хубав е.. но далеч не съм гласувала за него в другите категории само заради това. Още от едно време, преди да почна да си пиша с него, много ме кефеше начина му на мислене. За много неща разсъждава като мен, за живота, животните.. имаме доста сходно мислене, просто на мен не ми стига толкова акъл да го изразя Гледала съм да гласувал напълно обективно ЗА МЕН... Има хора дето не ме кефят, но съм гласувала за тях примерно. А оная откачалка Кити проблем с очите имала да работи на комп, а в 4 часа седи по форумите.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Добро утро! Има ли сняг? 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Коментирай, че доста от хората, които гласуваха за теб, те насвяткаха в категориите заради аватара ти и заради това, че искат да спят с теб. Нямам предвид Арвито, за нея знаем, че те харесва още от едно време. Това не е вярно. Сложих го в категорията Най-сексапилен потребител с Гадината, точно заради аватарите им, защото добре са излязали на снимките. И имат смелоста да си ги сложат, но нищо повече. Нямам задни мисли, същото се отнася и за Ружа. :1000 (29): 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Честит рожден ден на Кристина Агилера! И навлизаме в седмицата на рождения ден на Рики. А той в инстаграм историята си е качил, че пътува за Мексико. Дали не е решил по-рано да снима новия клип, защото каза, че януари ще го снима там. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Имаше тема за тоз... модераторитеее.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Вчера Исмаил е снимал нов клип при минус 8 градуса. Колко хубаво, може би Рики и Исмаил ще си пуснат едновременно клиповете. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Добро утро! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Дори и в попфолк радио като "Веселина" латино музиката властва. Според вота на слушателите Mi mala е номер 1 с най- много гласове, а прехваления хит на Камелия "Куклите" има едва 6 процента вот и е едва на номер 7: http://www.radioveselina.bg/charts/veselina-top-10 Дано до края на деня се разбере защо Рики пътува за Мексико- дали да снима клипа по-рано или заради нещо друго. Как издържа на тези пътувания всеки ден- от Маями в Лондон, от Лондон в Ел Ей, от Ел Ей в Мексико. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Дано да спреш с тоя Рики и да почнеш да си пишеш в темата за него... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Дано да спреш с тоя Рики и да почнеш да си пишеш в темата за него... Тя тема няма вече, откакто обединиха темата за Рики с латино темата, Зайка бойкотира. :1000 (29): 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари