Stela Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Не съм те питал коя зодия си. Аз съм много навътре в астрологията и почти всички потребители знам кой слънчев знак са, че и Асцендентите им даже. Това е много интересно аз обичам да чета такива неща. Ти занимаваш ли си или само се интересуваш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Аз не мога да се натреса така. Гледам колегата Ники вече е направил и празничното меню.Кога ли ще го видя пак и да му чуя гласа. На 28 януари има рожден ден. Все още ми е и във Вайбъра. Просто някой ден му пиши да се видите на кафе. Но дали ще е полезно за теб? Ти го харесваш, а той е женен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Това е много интересно аз обичам да чета такива неща. Ти занимаваш ли си или само се интересуваш? Интересувам се и се занимавам. Понякога и пари съм изкарвал от това. Ти си Лъв, нали? Асцедентът и Луната в кои знаци са ти? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Тук. Не го ли виждаш как виси от лифта? Лукас, колко си висок? На снимката изглеждаш като джобно гадже. Че той толкова дегизиран. :1000 (29): 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Астрологията е страшно интересно нещо, имам приятели,които донякъде успяха да ме запознаят с основните неща. Винаги съм се интересувал, а най-готиното е, че винаги има какво ново да откриеш там. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Че той толкова дегизиран. :1000 (29): Той не иска да се показва и да завързва контакти с хора от форума, казвал го е неведнъж. Всеки има право на лично пространство. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Интересувам се и се занимавам. Понякога и пари съм изкарвал от това. Ти си Лъв, нали? Асцедентът и Луната в кои знаци са ти? Лъв съм да, но другото не го знам :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Риби. Ами да ако искам контакти има тиндер Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Лъв съм да, но другото не го знам :1000 (29): Срамота да не си знаеш АСЦ и Луната. Първото определя до голяма степен характера ти и как те възприема околния свят. Също показва какви хора те привличат. Луната пък символизира емоционалния свят и вътрешните нужди на човек. И двете може да си в различни знаци от зодията ти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Риби. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 ?какво Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Риби. Ами да ако искам контакти има тиндер Къде видя развитие във Варна с ГЕРБ? Да не си партиен? 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Къде видя развитие във Варна с ГЕРБ? Да не си партиен? Е в сравнение с предния ви кмет.Вижда се.Улици,автобуси,център.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 ?какво Нищо, един Риби ми ебава майката. Във форума от всички зодии най-малко са Рибите междудругото. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Манипулатори сме нашта зодия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Срамота да не си знаеш АСЦ и Луната. Първото определя до голяма степен характера ти и как те възприема околния свят. Също показва какви хора те привличат. Луната пък символизира емоционалния свят и вътрешните нужди на човек. И двете може да си в различни знаци от зодията ти. Ами не знам как да си ги изчисля Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Ами не знам как да си ги изчисля Час на раждане ти трябва. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Манипулатори сме нашта зодия Най-гадната зодия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Най-гадната зодия. Хаха защо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Най-гадната зодия. Ти коя си? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Хаха защо Не познавам никой тая зодия. Явно има причина. :1000 (29): Ти коя си? Везни Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Най-гадната зодия. Майка ми и баща ми са риби. Питаш ли ме какво ми е? 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Не познавам никой тая зодия. Явно има причина. :1000 (29): Везни Хаха добра причина да сме най- гадната Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Ами не знам как да си ги изчисля astro.com След като си вкараш данните (но трябва да си знаеш и часа на раждане), отиваш на Short report forecast и там най-долу ти излиза всички планети в кои знаци са ти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Майка ми и баща ми са риби. Питаш ли ме какво ми е? Не ти завиждам. Ти коя си? Хаха добра причина да сме най- гадната Ами да. Смятай колко сте скучни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари