Jump to content

Чат мания

Препоръчани коментари

• Отговори 3,3k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Рибите са зодията на лъжата, измамата и мистерията. Дълбоки са като душевен свят и емоции. Имат променливи настроения като Раците (но не чак толкова), често са умислени. Като страдат, не искат другите да разбират за това. Те са най-състрадателния знак от всички зодии.

Сподели в други сайтове

Рибите са зодията на лъжата, измамата и мистерията. Дълбоки са като душевен свят и емоции. Имат променливи настроения като Раците (но не чак толкова), често са умислени. Като страдат, не искат другите да разбират за това. Те са най-състрадателния знак от всички зодии.

Вярно на 100 процента

Но за лъжата не съм ..

Сподели в други сайтове

Кажи нещо за Близнаци ако може.

Сподели в други сайтове

Кажи нещо за Близнаци ако може.

Близнаци е зодията на комуникацията. Тя, Везни и Водолей образуват групата на въздушните знаци, които са знаци на интелекта и мисълта. Близнаците са добри в компютърните и модерните науки, в изучаването на чужди езици. Имат дар слово и умеят да се изразяват. Обаче в тях живеят двама човека. Неслучайно много хора ги обявяват за шизофренни и, че често си менят мненията. Ако Асцендента на човек със Слънце в Близнаци е във фиксиран знак (Телец, Лъв, Скорпион, Водолей), може и да избяга от този стереотип и да е по-стабилен и устойчив в мненията и нагласите си.

Сподели в други сайтове

Kondi, предначертай ми бъдещето.

Много време и усилие изисква. Трябва да си дадеш данните и като съм в настроение да видя какви влияния имаш.

Астрологията не е ясновидство, за да ти каже точно и конкретно какво ще се случи, а дава тенденции в живота на човек.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...