xroflx9 Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Цял леопард Лъв! :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Приемаш мнението на хората тук за меродавно? Разбира се, че не. Въпроса е че им давам повод да си съчиняват. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Разбира се, че не. Въпроса е че им давам повод да си съчиняват. Така и трябва.Звездите винаги са коментирани. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Бахти отвратското време е навън. Мразя да нося чадър и подгизнах целия. Зимата is officially here. Четох, че до два дни сутрин ще е към минус 10. А като е студено, пишокът ми става на стафида. Няма да мога да пратя голи снимки на Лукас, а той ми иска момчето на ЛС. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Бахти отвратското време е навън. Мразя да нося чадър и подгизнах целия. Зимата is officially here. Четох, че до два дни сутрин ще е към минус 10. А като е студено, пишокът ми става на стафида. Няма да мога да пратя голи снимки на Лукас, а той ми иска момчето на ЛС. Да се съберем няколко човека и да отидем на някое островче, че такива студове вървят ръка за ръка с депресии, студ, проблеми, грозни дрехи и куп други лайна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Лампичката светеше,Шушана Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Да се съберем няколко човека и да отидем на някое островче, че такива студове вървят ръка за ръка с депресии, студ, проблеми, грозни дрехи и куп други лайна. Прав си - студовете вървят със студове. :1000 (29): Кой ще включиш в компанията? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Прав си - студовете вървят със студове. :1000 (29): Кой ще включиш в компанията? Аз като ти казвам, че мозъка ми изпада в няква летаргия. :1000 (29): Аз, ти, Арви, Доке, Алекс, Ружа, Браян и Зайка. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Аз като ти казвам, че мозъка ми изпада в няква летаргия. :1000 (29): Аз, ти, Арви, Доке, Алекс, Ружа, Браян и Зайка. :1000 (29): Арвито и Зайка на едно и също място - ще има яко сеири. :1000 (6): Междудругото ти се оказа прав, че снощи съм се заяждал с теб. Аз едва днес си дадох сметка. Супер раздразнено ми е някво и фрустрирано. Много ме напрегнаха тия награди. И днес се заяждам с всичко живо и ми светна, че проблемът май е в мен. А мразя да съм такъв. Ти вече почна ли работа? Доволен ли си? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 По-добре самолета да се разбие някъде, отколкото с онова рошавото на едно място. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Аз като ти казвам, че мозъка ми изпада в няква летаргия. :1000 (29): Аз, ти, Арви, Доке, Алекс, Ружа, Браян и Зайка. :1000 (29): За мен ли става въпрос? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 За мен ли става въпрос? Не, за баба ми. Тяло без... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 По-добре самолета да се разбие някъде, отколкото с онова рошавото на едно място. Арви обещавам да ти направя една пача с оцет е чесън,ако дойдеш! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Не, за баба ми. Тяло без... МОЗЪК? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Филип се оказа голям простак. Аглика толкова влюбена в него и какво ли не направи за него, а той така да постъпи с нея да й изневери с танцьорката. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Филип се оказа голям простак. Аглика толкова влюбена в него и какво ли не направи за него, а той така да постъпи с нея да й изневери с танцьорката. А тя да не постъпи по-добре с оная маймуна бившия й, забравих му името :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 По-добре самолета да се разбие някъде, отколкото с онова рошавото на едно място. Изгубени! :1000 (29): 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Не, за баба ми. Тяло без... Откъде да знам за кой Александър говори,да не съм единствения с такова име тук? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Изгубени! :1000 (29): Охх доядоха ми се пълнени пътпъдъци с кайма и овитив бекон Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 А тя да не постъпи по-добре с оная маймуна бившия й, забравих му името :1000 (29): Aма тя каза на Найден, докато тоя Филип какви ги върши. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Охх доядоха ми се пълнени пътпъдъци с кайма и овитив бекон Жалко за животинките! 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Откъде да знам за кой Александър говори,да не съм единствения с такова име тук? Аз познавам 2- ма! Теб и Александра от Варна( Бакърджиева) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Откъде да знам за кой Александър говори,да не съм единствения с такова име тук? Ами той с кой се има от Александровците тук бе? Не виждаш ли, че с теб води диалози. Както и да е, не ми обръщай внимание, в заядлива фаза съм. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Жалко за животинките! Няма такава вкусотия! Повярвай Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Абе... няма ли предвид Gadinata? Той не беше ли нещо с А момчето? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари