xroflx9 Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Ами той с кой се има от Александровците тук бе? Не виждаш ли, че с теб води диалози. Както и да е, не ми обръщай внимание, в заядлива фаза съм. Забелязвам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Абе... няма ли предвид Gadinata? Той е Адриан 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Той е Адриан Ааа добре, бъркам се, щото все с А почват Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Денис май пак заспа. Връщай се веднага тук! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Стяга багажа... моля да вземе само бански и нищо друго! Мерси!! И кучетата си де Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Щом ще ходим на почивка взимам мъжа ми и форумния ми мъж-Амброжката с мен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Арвито и Зайка на едно и също място - ще има яко сеири. :1000 (6): Междудругото ти се оказа прав, че снощи съм се заяждал с теб. Аз едва днес си дадох сметка. Супер раздразнено ми е някво и фрустрирано. Много ме напрегнаха тия награди. И днес се заяждам с всичко живо и ми светна, че проблемът май е в мен. А мразя да съм такъв. Ти вече почна ли работа? Доволен ли си? Радвам се, че си го осъзнал. Доволен съм, но Германия няма нищо общо с думите които съм чувал цял живот. Навсякъде вече хората са идиоти, а системата им куца. Ако света свърши, ще е най-хубавото което може да се случи. По-добре самолета да се разбие някъде, отколкото с онова рошавото на едно място. Защо? Вие двете бихте били страхотни приятелки. И да rofl, за теб ставаше дума. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Щом ще ходим на почивка взимам мъжа ми и форумния ми мъж-Амброжката с мен. Вземи Васил де Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Радвам се, че си го осъзнал. Доволен съм, но Германия няма нищо общо с думите които съм чувал цял живот. Навсякъде вече хората са идиоти, а системата им куца. Ако света свърши, ще е най-хубавото което може да се случи. Защо? Вие двете бихте били страхотни приятелки. И да rofl, за теб ставаше дума. Обиждаш ме в момента....... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Ако света свърши, ще е най-хубавото което може да се случи. Съгласен съм. То се е видяло, че прокопсия няма да има. А макина как си намираш там, или постиш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Обиждаш ме в момента....... Е, аз не го казвам с лошо. Добри души сте. Тя ще говори за Рики, ти за мен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Само 6 дена остават до РД на Рики Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Съгласен съм. То се е видяло, че прокопсия няма да има. А макина как си намираш там, или постиш? Не знам какво е макина, но не постя. Не съм религиозен. Ако спра месото ще е заради животните. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Е, аз не го казвам с лошо. Добри души сте. Тя ще говори за Рики, ти за мен. Не мисля, че с нея може да се води диалог. И тя ако е добра душа, застрешяйте ме да не се мъча! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Не мисля, че с нея може да се води диалог. И тя ако е добра душа, застрешяйте ме да не се мъча! Защо си толкова агресивна към милата душа Заяц? Яд те е, че ти взе наградата ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Вземи Васил де Нали това написах :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Не знам какво е макина, но не постя. Не съм религиозен. Ако спра месото ще е заради животните. :1000 (29): :1000 (29): Макина е трева, брат. В Пловдив така й викат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Защо си толкова агресивна към милата душа Заяц? Яд те е, че ти взе наградата ли? :1000 (10): сериозно ли го мислиш това???? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Нали това написах :1000 (29): Не Амброжка. Бащата на сина ти Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Той си помисли, че го питам дали прави религиозни пости. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Не Амброжка. Бащата на сина ти Ами да де.Написал съм мъжа ми и форумния ми мъж. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 :1000 (29): :1000 (29): Макина е трева, брат. В Пловдив така й викат. Е, то в Пловдив имате много различен език от Габровския. Ние му викаме масе или коз най-често. :1000 (10): сериозно ли го мислиш това???? Не?!?!?!?!??!?!? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 :1000 (10): сериозно ли го мислиш това???? Край! Опитва се да те смаже психически Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Той си помисли, че го питам дали прави религиозни пости. :roll1: Май, май... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 :roll1: Май, май... Да и тук му викат коз. А на масура - масе. Та не ми отговори как си намираш, или си в почивка? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари