lucas Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Кажете някой готин сериал тип One tree hill и Riverdale Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Добро утро! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Знаеш си.. Днес съм толкова гадна смяна на работа - от 12:00 до 22:00 в най-добрия случай, а така не ми се ходи никъде в това кофти време.. На всичкото отгоре за пореден път ще работя на нова година и така ще изпусна традиционната ми декемрийска почивка в Испания. Леле, едни се готвим за пируване, други - за работа ...аз за Нова година си казах на шефовете, че няма да мога да работя. Последната ми непълнолетна Нова година ще е, трябва да избухна както трябва Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Многострадалната Геновева, Майка Тереза или Дева Мария си ти? Тя е и трите заедно :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 И кой ще е номер 1 в The Voice Top 10- Tita с Антилопата пада от номер 2 на номер 3. Хавана ли ще е за пореден път на върха, или Фонси с Деми ще се върнат на номер 1. Havana пада на номер 2, но тя беше много пъти номер 1 и се връщаше на върха и падаше. Фонси с Деми се връщат за пореден път на върха. Фонси изкара пак хит. Догодина обаче Рики се завръща и трябва да е на върха. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Ти като се месиш в чужди спорове не е проблем.За мен вашето мнение не значи нищо , нали се сещаш? Умряла съм ви за наградите,репутациите,бановете,дето се раздават на избирателен принцип.Главната причина, поради която следях темата за наградите беше за да подкрепя Смит,защото с него за разлика от теб и другия злобар мога да си говоря спокойно за най-различни теми.Ти и Дойчо може да ме цитирате на всеки 2ри пост и да ме обиждате,но не сте злобни така ли?Влизам тука единствено и само заради ми интереса относно попфолка и заради някои приятни за мен хора.На мен не ми пречи да си призная грешките и това , че не понасям Галена и че съм се изказвала прекалено злобно за нея , но това , което съм говорила за теб,Докето и разни други е било защото вие сте ме обидили мен първо.Стела колкото иска проценти да ми раздава,но се вижда как покровителства онзи , който не се е спрял с нападките към мен от дни насам без никаква причина. Моля, полиглота ГунаС. Да не говори за мен я мое отсъствие! Ще казвам на който, каквото си пойскам и ти мамина умница не си тази, която ще казва! Никой не те понася и спри с изказвания кой ми седял зад гърба и кой не. От зло ти потече лигата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Леле, едни се готвим за пируване, други - за работа ...аз за Нова година си казах на шефовете, че няма да мога да работя. Последната ми непълнолетна Нова година ще е, трябва да избухна както трябва Аз като най-нов във фирмата нямам право на избор.Най-редно би било да теглим чоп кой да работи и кой не ама.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Стига сте се молили за сняг, стигааа. Дано с години да не завали повече никога и да забравим как изглежда снега. АМИН! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Стига сте се молили за сняг, стигааа. Дано с години да не завали повече никога и да забравим как изглежда снега. АМИН! обожавам мрачното време. Да Вали да гърми Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 обожавам мрачното време. Да Вали да гърми Ми нека вали дъжд тогава! И да гърми не ми пречи... само да няма сняг. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Фиклено, Сенуж ти праща поздрави Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Аз като най-нов във фирмата нямам право на избор.Най-редно би било да теглим чоп кой да работи и кой не ама.. Ужасно е да си най-нов, чувстваш се една идея по-низш от останалите, а и ти го показват чрез отношение... нека, като дойдат нови работници няма да си най-новия и отиваш на работа с много по-различна нагласа, поне при мен беше така Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Ужасно е да си най-нов, чувстваш се една идея по-низш от останалите, а и ти го показват чрез отношение... нека, като дойдат нови работници няма да си най-новия и отиваш на работа с много по-различна нагласа, поне при мен беше така Ами честно казано се чувствам леко над другите, заради опита, който съм натрупал във времето, като това се вижда от по-горните етажи във фирмата. От друга страна твърде бързо се вписах в колектива и дори колегите ми имат чувството, че работят с мен от години а аз утре ще направя първия си месец. :1000 (29): Като нищо скоро ще започна да давам команди "строй се, преброй се" хахаха. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Вали сняг... Не знам. По-добре ми е така. Големи образи са били на партито гледам пак. Управителката като индианец се облякла тоя път костюм. Ники май не е бил там тоя път. От фейса: Good morning, Tania! Are you ready for the snow today in Burgas? Уау, ама то вали сняг навън. :О И в това мокро време нищо няма да натрупа. И тука, при нас е първи. Толкова мразя студ и киша, дано не натрупа много, че после положението ще е леш. Честит ни първи сняг! За съжаление времето е топло и бързо ще се стопи. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 За съжаление времето е топло и бързо ще се стопи. :gun_bandana: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Моля, полиглота ГунаС. Да не говори за мен я мое отсъствие! Ще казвам на който, каквото си пойскам и ти мамина умница не си тази, която ще казва! Никой не те понася и спри с изказвания кой ми седял зад гърба и кой не. От зло ти потече лигата GSimeonova топ! 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Фиклено, Сенуж ти праща поздрави Защо? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Вече не вали сняг. Отивам да хапна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Ами честно казано се чувствам леко над другите, заради опита, който съм натрупал във времето, като това се вижда от по-горните етажи във фирмата. От друга страна твърде бързо се вписах в колектива и дори колегите ми имат чувството, че работят с мен от години а аз утре ще направя първия си месец. :1000 (29): Като нищо скоро ще започна да давам команди "строй се, преброй се" хахаха. Ее, браво, на мен ми отне доста време докато се възприема на работа и свикна със цялата обстановка. Не съм от хората, които лесно свикват със нова среда,от училище изведнъж на работа и всичко е коренно различно, но пък веднъж свикне ли човек вече му е безразлично и просто чака да му свърши смяната и да си ходи. Дано след време да не съм така, защото на работа искам да ходя с желание и да ми е приятно да работя дадена професия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Ее, браво, на мен ми отне доста време докато се възприема на работа и свикна със цялата обстановка. Не съм от хората, които лесно свикват със нова среда,от училище изведнъж на работа и всичко е коренно различно, но пък веднъж свикне ли човек вече му е безразлично и просто чака да му свърши смяната и да си ходи. Дано след време да не съм така, защото на работа искам да ходя с желание и да ми е приятно да работя дадена професия. Какво работиш? За желанието, то се изпарява бързо, правиш едно и също всеки път и ти омръзва. Ако имах ме пари дали някой щеше да работи?! Руже, усмихни се, зимата сега започва. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Какво работиш? За желанието, то се изпарява бързо, правиш едно и също всеки път и ти омръзва. Ако имах ме пари дали някой щеше да работи?! Руже, усмихни се, зимата сега започва. На моята възраст в малкото ми градче нещо различно от сетвитьор трудно да си намериш. :1000 (29): Цяло лято работих, та сега през учебно време също работя, но 3-4 дни в седмицата. Купих си лаптоп, сега събирам за телефон, не обичам да съм зависим от някого. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Стига сте се молили за сняг, стигааа. Дано с години да не завали повече никога и да забравим как изглежда снега. АМИН! АМИН!!!!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Руже, усмихни се, зимата сега започва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Викам да проверя къде е моят Ники и му звъня, защото вчера хич не се обади. И му звъня сега и той един сънен още спи. Вика после ще ми се обади. Ами как всеки ден ми се обажда, вчера пропуснал и ми е странно. И си свалям един торент сега с коледни албуми, защото там има един албум с коледната песен на Рики от 2002. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 На моята възраст в малкото ми градче нещо различно от сетвитьор трудно да си намериш. :1000 (29): Цяло лято работих, та сега през учебно време също работя, но 3-4 дни в седмицата. Купих си лаптоп, сега събирам за телефон, не обичам да съм зависим от някого. Това е много хубаво, човек трябва да е независим и да разполага със собствени пари. Тук само сервитьори и бармани сме се събрали. Работил съм за кратко, но съм изкарал курса. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари