Jump to content

Чат мания

Препоръчани коментари

Много жалко че България е точно пет града и само там развиват всичко. По-малките градове и особено селцата са обречени на глад и мизерия.

Точно така е. Моето село е изключение, недвижимите имоти са с цените на апартаментите във Варна :D

http://asparuhovo-varna.imoti.info

А местните няма къде и какво да работят.

1.jpg.eda91276c67ca3e3f1ee0d7b9af93698.jpg
3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3
R.I.P.

Сподели в други сайтове

• Отговори 3,3k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Спокойно, ще ги има. Били са градове по 10-15 века, няма да се затрият. Не се подлъгвайте от нещастна пропаганда на ГЕРБ, за 5 града, в които бяха наринати парите по присъединителните фондове. Това е грях на ГЕРБ и Бойко Борисов, а не на българите. Регионална политика не се прави така. Никъде не се прави така.

И не са заблуждавайте, че някакво ново градче като Стара Загора може някога да се мери с Русе. Няма как да стане в близките 1000 години.

миналата седмица бях в Стара Загора. нови асфалти (без дупки!) нови спирки, 2 кауфланда. 2 мола,зоо градина,хубави нови паркове

а в Русе моловете фалират

Сподели в други сайтове

Значи като някой започне да ми цитира шопски напеви за Видин, а като изляза в кръчмите пълно до дупка някак ме напушва такъв смях, че направо ме заболява стомаха. Една камара блуждаещи безработни, а се пие и яде като за световно. Ей, вие да не мислите, че тук ще стоим гладни, за да се чувстват шопите и бургазлии ОК? Всичко работи на запад бре. Никой не разчита на тая смотана държава освен общинската администрация, държавната такава и полицията.

В Русе моловете фалират? Ама хайде хора които не са стъпвали в Русе да не ми цитират глупости от нета?

:1000 (29):

Сподели в други сайтове

Точно така е. Моето село е изключение, недвижимите имоти са с цените на апартаментите във Варна :D

Тея от големите градове обаче нямат идея за кво иде реч.

Сподели в други сайтове

Аспарухово нали е квартал на Варна, защо казваш, че живееш на село?

Сподели в други сайтове

Така е, но няма друг начин, Денис. При този колапс в демографията така или иначе след 30-50 години ще функционират само най-големите гррадове. По-добре от по-рано да бъдат развити и да им се помогне - поне 6-7 места да стават за живеене като хората. Няма смисъл и перспектива да се развиват загиващи градове като Силистра, Търговище, Кюстендил и други тем подобни, то просто до няколко десетилетия няма да ги има.

А каква държава ще е със 5 градчета?

Каква въобще е идеята на политиката? Нямат никаква стратегия, никакъв умисъл. Не е нормално в София заплатата да е над 1000 ,а в Габрово да е 400. В Германия навсякъде всичко е еднакво. Работата ми се пада в село, а там хората вземат минимално 1600 евро.

Сподели в други сайтове

А каква държава ще е със 5 градчета?

Каква въобще е идеята на политиката? Нямат никаква стратегия, никакъв умисъл. Не е нормално в София заплатата да е над 1000 ,а в Габрово да е 400. В Германия навсякъде всичко е еднакво. Работата ми се пада в село, а там хората вземат минимално 1600 евро.

Иии ти току-що ми стана по-симпатичен. :3fdb8960598fa63e:

Каква държава ли? Ами умираща, каквато е в момента. Българите са били почти 9 млн. преди 30 години, а днес в държавата няма и 7 млн. С това темпо, ако не стане чудо, прави сметката след 100 години колко ще сме. А чудо вижда ли се на хоризонта? Раждаемостта пада във всички развити държави заради новия начин на живот на младите, заради новото мислене. И викаш да наливаме пари в Дупница?

Сподели в други сайтове

Иии ти току-що ми стана по-симпатичен. :3fdb8960598fa63e:

Каква държава ли? Ами умираща, каквато е в момента. Българите са били почти 9 млн. преди 30 години, а днес в държавата няма и 7 млн. С това темпо, ако не стане чудо, прави сметката след 100 години колко ще сме. А чудо вижда ли се на хоризонта? Раждаемостта пада във всички развити държави заради новия начин на живот на младите, заради новото мислене. И викаш да наливаме пари в Дупница?

Конди, много ясно че ще развиваме тези пет града най-много защото единия е столица, другите са морски, Пловдив е хубав и т.н, но да не се забравя напълно за малките градчета. Да се влага поне минимално и в тях. А в селата ходил ли си някога? Лятото обикаляхме с един приятел всякакви градове и села за 2-3 дни и наистина картинката беше тъжна, много тъжна...

Чудо няма да стане, но или да измислим правилна стратегия като Меркел или въобще да изчезваме, поне пра-пра внуците ми да не знаят от къде имат корени. Тук гледам хора на моите години с деца, даже две. :helpsmilie: Работа колкото искаш. Хубава природата, навсякъде чисто. Хората усмихнати, без никва злоба и завист, защото явно просто са израснали в по-спокойна обстановка. Магазини бол, чужденците(най-вече турците) са на високи позиции и си живеят от години тук. Образованието им дава хиляда пъти повече отворени вратички. Не знам, на мен това са ми впечатленията за краткия период тук. За тях са си добре, но чужденците малко по-трудно пробиваме, обаче аз съм инато копеле и ще намеря начин. :1000 (29):

А и в Гърция и тук виждам, че българите въобще не сме мързелив народ. Мързеливи са повечето мърши останали, които бездействат. Немците са бавни, то цялото им съществуване е едно монотонно спокойно...Аз ако живея на такива ниски обороти ще пукна.

Сподели в други сайтове

И викаш да наливаме пари в Дупница?

Когато бяхме 9 милиона, отреченият бай`Тошо наливаше и в Дупница и в Кардам и в Мадан и в село Смърдан (Видинско). А Бойко никъде не налива освен в София.

Сподели в други сайтове

Ако не беше пълна с обиди е друг въпрос..

Не можеш да заемеш страна и за това се опитваш да потушаваш страстите. :3fdb8960598fa63e:

И онова зелено пас към мене. :phpgrin2:

Много разностранна музика слушаш.

Поздрав и от мен:

Мерси, много яко звучене. Иначе музикалния ми вкус е манджа с грозде.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...