Guest Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Танче, постоянно ме избягваш. Ще лягам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Не е играчка,вече мачка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Дойчо мачка с аватар! :1000 (29): 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Дойчо мачка с аватар! :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Пристигна ми днес граматиката, сега не мога да легна :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Пристигна ми днес граматиката, сега не мога да легна :1000 (29): Остави я под възглавницата! :1000 (29): Виолета от фермата го беше правила, не че и помогна. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Пристигна ми днес граматиката, сега не мога да легна :1000 (29): То все си намираш оправдание.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Остави я под възглавницата! :1000 (29): Виолета от фермата го беше правила, не че и помогна. Може да пробвам и сутринта като се събудя да говоря вече испански. То все си намираш оправдание.... Снощи си легнах в 23:30 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Може да пробвам и сутринта като се събудя да говоря вече испански. Казвай, ако проработи, че съм го закъсал здраво с немския :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Казвай, ако проработи, че съм го закъсал здраво с немския :1000 (29): Стават чудеса по Коледа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Снощи си легнах в 23:30 Ааааа да не ти се е сторило че е толкова Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Ааааа да не ти се е сторило че е толкова Нее, ама пак не можах да стана сутринта... закъснях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Нее, ама пак не можах да стана сутринта... закъснях. Ааа сефте аз съм така всяка сутрин Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Стават чудеса по Коледа И аз слагам учебника под възглавницата, а дано стане магията! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Ааа сефте аз съм така всяка сутрин Като сложиш и това, че валеше сняг, сутринта наистина ми беше някакъв ад. Утре пак на ново...поне не го дават да вали. И аз слагам учебника под възглавницата, а дано стане магията! Айде успех Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Най-накрая си купих билети за Лондон.Нямам търпение да го посетя отново през февруари, при това с най-близките ми хора.Животът е прекрасен! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Най-накрая си купих билети за Лондон.Нямам търпение да го посетя отново през февруари, при това с най-близките ми хора.Животът е прекрасен скучен и грозен град. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 скучен и грозен град. Не говориш сериозно, нали? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Най-накрая си купих билети за Лондон.Нямам търпение да го посетя отново през февруари, при това с най-близките ми хора.Животът е прекрасен! Браво! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Частни линии, но го водят градски. И Почивка - Галата не съм сигурен дали е лев. Да все още е левче ,което е учудващо Но на 409 до Златни яко му надуха цената това лято заради чужденците :1000 (29): Иначе нас това ни очаква http://www.dnevnik.bg/shimg/zx860y484_3073059.jpg , а ако знаеш колко е разбита половината част от града , заради този проект и други ремонтни дейности.Задръстванията са отвратителни Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Браво! Имаш ли зъби? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Имаш ли зъби? Да,заешки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Дойчо мачка с аватар! :1000 (29): Че какво ми е, поне съм аз. Ме се представям за Сульо и Пульо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Да,заешки. Да!Истина е, не е слуууууууууух.. Напазарувахме ли коледните подаръци? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Да!Истина е, не е слуууууууууух.. Напазарувахме ли коледните подаръци? Да! Зъби ми поникнаха докато ги купя,но успях! А ти? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Да! Зъби ми поникнаха докато ги купя,но успях! А ти? :1000 (29): Тази вечер успях първо себе си да възнаградя за успешната година, която имах, а утре ще обикалям магазините в търсене на идеалните подаръци за семейството.Засега съм намислил само за майка ми една екскурзия до Париж, че му е хвърлила око отдавна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари