xroflx9 Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 :1000 (29): Тази вечер успях първо себе си да възнаградя за успешната година, която имах, а утре ще обикалям магазините в търсене на идеалните подаръци за семейството.Засега съм намислил само за майка ми една екскурзия до Париж, че му е хвърлила око отдавна. Аз само на мъжа ми накупих по-интересни,а на останалите-чаши.Все пак трябва да ми останат пари и аз да се поглезя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Аз само на мъжа ми накупих по-интересни,а на останалите-чаши.Все пак трябва да ми останат пари и аз да се поглезя. Аз съм по екскурзиите и смятам, че това е най-добрата инвестиция която може да направи човек.Издай нещо от арсенала подаръци за В.? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Аз съм по екскурзиите и смятам, че това е най-добрата инвестиция която може да направи човек.Издай нещо от арсенала подаръци за В.? Нещо за колата /Гери /,марков парфюм и нещо за обличане. а ти какво купи освен екскурзия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 От всички активни потребители останали, с теб сме едни от най-старите. Толкова ли сме пропаднали? :1000 (20): Виж аз от кога имам регистрация Има ли Близнаци ? Aз Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Да все още е левче ,което е учудващо Но на 409 до Златни яко му надуха цената това лято заради чужденците :1000 (29): Иначе нас това ни очаква http://www.dnevnik.bg/shimg/zx860y484_3073059.jpg , а ако знаеш колко е разбита половината част от града , заради този проект и други ремонтни дейности.Задръстванията са отвратителни Ау европейци ще станем 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Нещо за колата /Гери /,марков парфюм и нещо за обличане. а ти какво купи освен екскурзия Смятам на всички да им взема по едно преспапие, като нещо символично, а вече по-тежката артилелия ще са някакви процедури за сестра ми, един хубав часовник за баща ми, майка ми е ясна с екскурзията, а за приятеля ми още нямам идея.То вече толкова години сме заедно и сме си подарявали какво ли не, така, че той ми е най-сложен за подаръци. Обмислях един дрон да му взема, ама после си викам, че няма особен смисъл от такава играчка. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Смятам на всички да им взема по едно преспапие, като нещо символично, а вече по-тежката артилелия ще са някакви процедури за сестра ми, един хубав часовник за баща ми, майка ми е ясна с екскурзията, а за приятеля ми още нямам идея.То вече толкова години сме заедно и сме си подарявали какво ли не, така, че той ми е най-сложен за подаръци. Обмислях един дрон да му взема, ама после си викам, че няма особен смисъл от такава играчка. :1000 (29): Оф,и аз бях така,в чудо се видях,дано му харесат,че иначе.. . Да видим той какво ми е взел,пак ще е нещо много миличко Между другото и на мен много ми се ходи в Париж,трябва да кажа на Хабибчо да ме заведе. Купи му една тениска на Андреа,нали я харесвал,тъкмо ще я финансираме😁 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Хельоу, будни ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Оф,и аз бях така,в чудо се видях,дано му харесат,че иначе.. . Да видим той какво ми е взел,пак ще е нещо много миличко Между другото и на мен много ми се ходи в Париж,трябва да кажа на Хабибчо да ме заведе. Купи му една тениска на Андреа,нали я харесвал,тъкмо ще я финансираме😁 Той спря да я харесва, след като си тръгна от Пайнер и надебеля. :1000 (29): Голям фен е на Риана, като последния път му купих делукс версията на ANTI /последния и албум/, който толкова го "зарадва", че, нито 1 път не си го пусна да го прослуша дори от уважение и затова аз си го прибрах в моята колекция от дискове. Хельоу, будни ? 10 потребител(и) четат тази тема (0 гости и 6 скрити) 4 Потребители 10 парчета сме ON. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Той спря да я харесва, след като си тръгна от Пайнер и надебеля. :1000 (29): Голям фен е на Риана, като последния път му купих делукс версията на ANTI /последния и албум/, който толкова го "зарадва", че, нито 1 път не си го пусна да го прослуша дори от уважение и затова аз си го прибрах в моята колекция от дискове. 10 потребител(и) четат тази тема (0 гости и 6 скрити) 4 Потребители 10 парчета сме ON. :1000 (29): Купи му някои обуща от модните й колекции!Ще е пригин ално,а и токчетата не са много високи. Риана е топ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Бургас ще го сравняваме с Видин, божеееееееееееее. Навсякъде всичко е фул лятото- и дискотеките, и заведенията, и резервации, и моловете- лудница е. Кво те касае, че е фулл, като ти си няква чистачка/миячка на дъното? Ти 400 лв можеш да взимаш и в още по-малък град от Бургас. Тръгнала наща да обяснява. Кво ви топли къв е града, като заплатите са ви ниски. По последна година най-високи заплати са в : София, Варна, Пловдив, Стара Загораи мисля, че Габрово.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Купи му някои обуща от модните й колекции!Ще е пригин ално,а и токчетата не са много високи. Риана е топ! Последния му подарък бяха едни много яки кецки. :1000 (29): Като ти казвам, че сме се изчерпали от идеи не лъжа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Последния му подарък бяха едни много яки кецки. :1000 (29): Като ти казвам, че сме се изчерпали от идеи не лъжа. И аз не мога да ри помогна като не знам какво харесва Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 И аз не мога да ри помогна като не знам какво харесва Аз взех да се унасям и ще заспивам.Утре те чакам на лично.Лека. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Аз взех да се унасям и ще заспивам.Утре те чакам на лично.Лека. Лека Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Ева Лонгория бременна с първо дете момче. Рики дали знае вече. Ето защо ми изглеждаше напълняла като беше с Рики на Global Gift Gala в Маями на 7 декември, а тя е в 4-я месец. Утре Рики ще пее на кръщаването на новия круизен кораб в Маями. Събитието ще се предава на живо във фейса: Затова Рики от Мексико, пътува за Маями в момента. За няколко дена обиколи 5 града сигурно. Животът му е все на път. И след като пее на кораба, от Маями Рики заминава за Пуерто Рико да прекара рождения си ден, Коледа, Нова Година със семейството си. После се връща обратно в Мексико януари 2018, за да снима новия си клип там в Puerto Vallarta. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Енрике Иглесиас или Шакира могат само да си мечтаят да бъдат поканени да пеят на круизен кораб. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Заплатите средно в Бургас са 800-900 лв.Колко са във Варна ? И Сашо тия статистики са много субективно нещо.Всичко зависи от рабатодател и образование на работника.И в Бургас има заплати средно 1600 лв-Съдърланд,Лукойл,пристанището,Кроношпан и тн Варна също откакто е Герб мърдат нещата.Но преди 3 4 години бяха много зле инфраструктурно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Добро утро! Супер ден е днес :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Като вземете с тези подаръци, да не са задължителни. Защо трябва на Коледа и Нова година да се подарява нещо. Аз не смятам тъй. Никога не сме си разменяли подаръци в нас и няма и да купувам. Виж, на Ники съм купувала и той на мен, ама там е различно. В къщи си ми е като най- обикновен ден Коледа и Нова година. Коледа го свързвам с именния ден на баща ми и пак не е нищо специално, защото не се празнува. Бъдни вечер го свързвам с рождения на Рики, 23 декември път с рождения ден на моя Ники, а Нова година ден като ден- минава и заминава. Не виждам каква е тази еуфория, че подаръци, екскурзии- напълно излишно. Предпочитам да съм при Ники, отколкото подаръци. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 :1000 (10): Направо ми е жал за теб и духовно бедния живот дето водиш... за теб всичко е само Рики и Ники... Бъдни вечер е ден на християнското семейство. Има си традиции, събира се родата и семейството да празнуват, тя с рд-то на някакъв си певец го свързвала и не ги разбирала тея работи. Ама то ти не може и да готвиш, да сложиш масата... никога и семейство твое няма да имаш, след като ще си цял живот нечия любовница на задната седалка, нормално да не ги разбираш тея неща.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 :1000 (10): Направо ми е жал за теб и духовно бедния живот дето водиш... за теб всичко е само Рики и Ники... Бъдни вечер е ден на християнското семейство. Има си традиции, събира се родата и семейството да празнуват, тя с рд-то на някакъв си певец го свързвала и не ги разбирала тея работи. Ама то ти не може и да готвиш, да сложиш масата... никога и семейство твое няма да имаш, след като ще си цял живот нечия любовница на задната седалка, нормално да не ги разбираш тея неща.... Като искаш, ставай слугиня. Подаръците са за децата, напълно излишно е да се купуват подаръци за Коледа и Нова година. Така сте научени само на материални неща. А родители, които не са ми дали нищо, няма как да очакват нещо от мен, ама това е друга тема. От моят Ники съм видяла много повече отколкото от майка ми. И като не знаеш, недей приказва за традиции и семейство, защото аз не знам какво е да имаш семейство и традиции откакто съм се родила. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 :1000 (10): Направо ми е жал за теб и духовно бедния живот дето водиш... за теб всичко е само Рики и Ники... Бъдни вечер е ден на християнското семейство. Има си традиции, събира се родата и семейството да празнуват, тя с рд-то на някакъв си певец го свързвала и не ги разбирала тея работи. Ама то ти не може и да готвиш, да сложиш масата... никога и семейство твое няма да имаш, след като ще си цял живот нечия любовница на задната седалка, нормално да не ги разбираш тея неща.... Кажи и го на ВИП миячката Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 То Рики си го е изпял: Коледа е, а аз нямам подарък за теб, не знам какво да правя, не ми се сърди моят подарък е любоята, която идва от сърцето ми. Любовта струва повече и е по-ценна от някакви си подаръци! Когато Рики може да пее и на хинди дори- такъв талант И не е вярно, че не мога да си приготвя разни неща. Мога, но когато майка ти те ограничава, няма как да стане. И Арвито, ако живееше досега както аз, досега да си умряла. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Таня, как може да кажеш, че нищо не си видяла от родители си? Дали са ти живот, отгледали са те, жива и здрава си, имаш покрив над главата си, имаш всякакви удобства, а и макар че си на 30 и кусур,живееш в дома им, продължават да те хранят, да те перат, да ти чистят... Много неблагодарно и грозно от твоя страна. Що се отнася до Бъдни вечер, това в цял свят е свещен ден, особено у нас. Да го свързваш само с някакъв гей певец е ... думи нямам. Иначе и мен не ми пука за Коледа, подаръци и глупости. У нас не е украсено още и аз лично няма да се хвана да го направя. За Нова Година също ми е безразлично и реших да не съм с най-близките си приятели, с които се събирам от 10тина години. Имам да свърша още няколко неща из града и може да си отида на къщата да си почина за седмица с няколко бутилки вино и 3-4 книги. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари