Chris Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Завист? Баш от мен... Просто видях в темата в един момент 4-ма респекта долу и веднага си направих асоциация ) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Тук яко ви хлопа дъската на някои! Как може да защитавате Зайкиня, при положение че тя е неблагодарна! Заслужава да я изхвърлят тяхните да я видя с тая мижава заплата какво ще направи сама! Тя най- малкото няма уважение на тяхните че на 30 и кусур години е хрантутничка. Аз съм почнал работа на 16 и съм искал 2 пъто пари от баща ми, като на другия ден му ги връщам. Всичко съм си плащал аз, дори бях на квяртира в Пловдив сам като куче и сметки, наеми, храна, дрехи... Всичко сам и не съм се лишил от нищо, та ще ми защитавате таа неблагодарница! Храни куче да те лае! Няма по-хубаво нещо от това да си независим и да се чувстваш изцяло самостоятелен, поне за мен. Чудя се на хората, дето като циганите не работят, едновременно с което искат да променят нещо в живота си и да се чувстват по-значими и пълноценни, но единственото което реално правят е да тъпчат на едно място и просто да се оплакват. Не го намирам за правилно, но това са мои възгледи, всеки с гледната си точка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Баш от мен... Просто видях в темата в един момент 4-ма респекта долу и веднага си направих асоциация ) Шегувам се Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Много завиждам на зайка!!! Завиждам и за ума, за приятелите, работата, тялото, красотата, добротата, но най-вече за наградата!!! Много ми е важна тази награда! Щях да си пиша в св-то... не мога да го преживея, добре че го разбрахте! И понеже много завиждам направо ще си сложа край на живота, това беше от мен. Моля махнете ме от приятели във фейсбук, че не ми се играе да ви търся 1 по един. Понеже аз хора дето ме имат за злобна не желая да ги имам (а и като съм такава, за какво съм ви там в крайна сметка?!) Е добавете си доброто зайче и така. Аз отивам да си режа вените заради наградата... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Шегувам се :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Много завиждам на зайка!!! Завиждам и за ума, за приятелите, работата, тялото, красотата, добротата, но най-вече за наградата!!! Много ми е важна тази награда! Щях да си пиша в св-то... не мога да го преживея, добре че го разбрахте! И понеже много завиждам направо ще си сложа край на живота, това беше от мен. Моля махнете ме от приятели във фейсбук, че не ми се играе да ви търся 1 по един. Понеже аз хора дето ме имат за злобна не желая да ги имам (а и като съм такава, за какво съм ви там в крайна сметка?!) Е добавете си доброто зайче и така. Аз отивам да си режа вените заради наградата... Не съм наясно със скандала, не те познавам, но изглежда много навътре си го взела каквото и да е. Отпусни се и се опитай да се фокусираш върху нещо по-положително, все пак във форума се предполага, че трябва да разтоварваме, а не обратното. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Тук яко ви хлопа дъската на някои! Как може да защитавате Зайкиня, при положение че тя е неблагодарна! Заслужава да я изхвърлят тяхните да я видя с тая мижава заплата какво ще направи сама! Тя най- малкото няма уважение на тяхните че на 30 и кусур години е хрантутничка. Аз съм почнал работа на 16 и съм искал 2 пъто пари от баща ми, като на другия ден му ги връщам. Всичко съм си плащал аз, дори бях на квяртира в Пловдив сам като куче и сметки, наеми, храна, дрехи... Всичко сам и не съм се лишил от нищо, та ще ми защитавате таа неблагодарница! Храни куче да те лае! Защо направо не ме цитира, след като само аз поглеждам реално над ситуацията? Не я защитавам. Познавам хора с много по-тежки животи от твоя. Една от най-близките ми приятелки работи от 14 годишна, в даскало изкарва най-добрите оценки без да учи, живее сама, родителите й натресоха да гледа брат й, те й създават проблеми, тормозят я психически, физически и онлайн, но тя въпреки това се държи. В момента гледа брат си, ходи на две работи и е последна година в даскало. Евала ви правя и на двамата. И аз харесвам такива хора много повече, но не трябва да бъдете такива съдници. Не знаеш Заяц през какво е минала, за да се докара до тук. Най-лесно ми е и на мен да й се изсмея и да я иронизирам всекидневно, но тва е плоско - може го всеки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Много завиждам на зайка!!! Завиждам и за ума, за приятелите, работата, тялото, красотата, добротата, но най-вече за наградата!!! Много ми е важна тази награда! Щях да си пиша в св-то... не мога да го преживея, добре че го разбрахте! И понеже много завиждам направо ще си сложа край на живота, това беше от мен. Моля махнете ме от приятели във фейсбук, че не ми се играе да ви търся 1 по един. Понеже аз хора дето ме имат за злобна не желая да ги имам (а и като съм такава, за какво съм ви там в крайна сметка?!) Е добавете си доброто зайче и така. Аз отивам да си режа вените заради наградата... Ако и мислят като Заяц, много жалко! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Защо направо не ме цитира, след като само аз поглеждам реално над ситуацията? Не я защитавам. Познавам хора с много по-тежки животи от твоя. Една от най-близките ми приятелки работи от 14 годишна, в даскало изкарва най-добрите оценки без да учи, живее сама, родителите й натресоха да гледа брат й, те й създават проблеми, тормозят я психически, физически и онлайн, но тя въпреки това се държи. В момента гледа брат си, ходи на две работи и е последна година в даскало. Евала ви правя и на двамата. И аз харесвам такива хора много повече, но не трябва да бъдете такива съдници. Не знаеш Заяц през какво е минала, за да се докара до тук. Най-лесно ми е и на мен да й се изсмея и да я иронизирам всекидневно, но тва е плоско - може го всеки. Каквото и да е преживяла, да направи опит да промени нещо! То цял ден с писане за Рики няма да стане Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Кел файда като работите от лапетии,а пак нищо не сте постигнали Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Каквото и да е преживяла, да направи опит да промени нещо! То цял ден с писане за Рики няма да стане Не всеки е силен характер. Не виждаш ли, че тя е слаба и всеки си прави каквото иска с нея? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Кел файда като работите от лапетии,а пак нищо не сте постигнали Какво за теб са постижения и успеха като цяло? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Кел файда като работите от лапетии,а пак нищо не сте постигнали Като работиш от "лапе" малко или много се учиш на дисциплина, което в бъдеще със сигурност ще ти бъде в плюс. Отделно, че виждаш как всъщност стоят нещата и започваш много повече да цениш парите, иначе казано спираш да мислиш, че всичко що хвърчи се яде. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Много Respect-и станахте. Форумът се напълни със зелени човечета. Марсианчета! :1000 (29): 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Добавете ме в чата ви, да ви намирам по-лесно, кой кой е Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Кел файда като работите от лапетии,а пак нищо не сте постигнали Ти какво постигна бе ЛЪЖЕЦ? Да лъжеш тук цял форум и да се представяш Бог знае за кой. Замисли се, че на някой хора живота ги е накарал да започнат работа толкова рано евала на такива, а не като теб цял ден да лежиш до вмирисване. Такива като теб за мен сте ДЪНО Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Добавете ме в чата ви, да ви намирам по-лесно, кой кой е Габи и мен ли ще махнеш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Някой иска ли да играем "Не се сърди"? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Ти какво постигна бе ЛЪЖЕЦ? Да лъжеш тук цял форум и да се представяш Бог знае за кой. Замисли се, че на някой хора живота ги е накарал да започнат работа толкова рано евала на такива, а не като теб цял ден да лежиш до вмирисване. Такива като теб за мен сте ДЪНО А ти какво си постигнал? Да въртиш по цял ден интриги в чалга форум и да работиш в някакъв бар,който сте само ти и персонала? Изчезни и не ме занимавай.Съвсем скоро ще се видим в районното Да имаш хубава работа,добра заплата,хубава кола,приятели,истинска любов,семейство това са успехи.Тук никой не е успял. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Някой иска ли да играем "Не се сърди"? Нали Тривиадор щяхме да цъкаме? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Добавете ме в чата ви, да ви намирам по-лесно, кой кой е Не, не ти позволявам! Ще ти мине и миналата година изпада в такива кризи. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Като работиш от "лапе" малко или много се учиш на дисциплина, което в бъдеще със сигурност ще ти бъде в плюс. Отделно, че виждаш как всъщност стоят нещата и започваш много повече да цениш парите, иначе казано спираш да мислиш, че всичко що хвърчи се яде. Глупости.Най-важното на твоите години е да си завършиш образованието,а не да си губиш времето с кофти работа.Цял живот ще работиш,за къде бързаш? Изживей си най-хубавите години от живота пълноценно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Нали Тривиадор щяхме да цъкаме? Ами айде де. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Ами айде де. И аз искам ) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 хайде много съм добър на тривиадор Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари