Gadinata Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Глупости.Най-важното на твоите години е да си завършиш образованието,а не да си губиш времето с кофти работа.Цял живот ще работиш,за къде бързаш? Изживей си най-хубавите години от живота пълноценно. Не съм съгласен. Най-хубавото е от малък да се научиш да си разпределяш времето САМ, кое-кога-как. Да ти стига за всичко и да не зарязваш едното заради другото. Живея ги достатъчно пълноценно, ходя на дискотеки, кафенета, работа, едновременно имам отличен успех и на всичкото отгоре се класирам постоянно на състезания и майка ми се гордее с мен. Какво повече да искам на тези години? Започнал съм и частни уроци за матура и университет още от 11-ти клас, без каквато и да е намеса от страна на майка ми, сам взех това решение. Малцина се замислят за тези неща на моята възраст,а още по-малко успяват да съчетават всичко това и да могат да си разпределят времето както трябва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Ами айде де. И на Не се сърди съм навит, да убиваме време пък с каквото ще да е :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Не съм съгласен. Най-хубавото е от малък да се научиш да си разпределяш времето САМ, кое-кога-как. Да ти стига за всичко и да не зарязваш едното заради другото. Живея ги достатъчно пълноценно, ходя на дискотеки, кафенета, работа, едновременно имам отличен успех и на всичкото отгоре се класирам постоянно на състезания и майка ми се гордее с мен. Какво повече да искам на тези години? Започнал съм и частни уроци за матура и университет още от 11-ти клас, без каквато и да е намеса от страна на майка ми, сам взех това решение. Малцина се замислят за тези неща на моята възраст,а още по-малко успяват да съчетават всичко това и да могат да си разпределят времето както трябва. Това да си разпределяш времето си е до човек колко е организиран,а не дали работиш или не.Просто смятам,че не е нужно да си пропиляваш най-хубавите години в живота с нещо,което ще правиш цял живот,но ти си знаеш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Това да си разпределяш времето си е до човек колко е организиран,а не дали работиш или не.Просто смятам,че не е нужно да си пропиляваш най-хубавите години в живота с нещо,което ще правиш цял живот,но ти си знаеш Повярвай, когато си едновременно на работа и на училище, едновременно с което ходиш на фитнес, танци, кафенета и т.н. много по-добре се учиш да си разпределяш времето, което след време ще е много голям плюс. Различни гледни точки имаме, уважавам твоята. Всеки с преценката си за живота, а и като цяло. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Повярвай, когато си едновременно на работа и на училище, едновременно с което ходиш на фитнес, танци, кафенета и т.н. много по-добре се учиш да си разпределяш времето, което след време ще е много голям плюс. Различни гледни точки имаме, уважавам твоята. Всеки с преценката си за живота, а и като цяло. Няма ядове.Нямам желание да се карам с теб.🍻 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 https://bulgaria.triviador.net/index.php? код: 8811 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Няма ядове.Нямам желание да се карам с теб.🍻 Подобно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Доке, оплачи се в районното, че xroflx9 ти упражнява системен психически тормоз, като те нарича "злобна лелка" и "чума". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Представям си хората от форума когато се карат, точно като Луна в тоя клип. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Представям си хората от форума когато се карат, точно като Луна в тоя клип. Баш толкова да колабират едва ли :1000 (29): Като Луна няма втора! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Не ти се заканвам,не се възприемам за селска мутра.Ти започна със заплахите.Явно удобно си забравил Бързо смекчи тона можело и с добро. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Баш толкова да колабират едва ли :1000 (29): Като Луна няма втора! По колко кинта от бакшиши изкарваш на смяна? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 По колко кинта от бакшиши изкарваш на смяна? Като се има предвид, че е малко градче може и да няма. :1000 (29): 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 По колко кинта от бакшиши изкарваш на смяна? Зависи, в петъците може и с 20 да си тръгна, имаме много работа обаче. През останалите дни средно около 5-10, доволен съм. Най-свежата песен за това лято. Топ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Като се има предвид, че е малко градче може и да няма. :1000 (29): Малее, пълен лош ще е, ако няма. Аз в Пловдив навсякъде оставям. Откакто бачках и аз сервитьор в Америка, не ми дава сърце да не го направя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Зависи, в петъците може и с 20 да си тръгна, имаме много работа обаче. През останалите дни средно около 5-10, доволен съм. Най-свежата песен за това лято. Топ! Добре е. Свалят ли те клиенти? Ама то, като сте толкова малък град, дето всеки знае всичко за другия, сигурно ще ги е срам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Малее, пълен лош ще е, ако няма. Аз в Пловдив навсякъде оставям. Откакто бачках и аз сервитьор в Америка, не ми дава сърце да не го направя. И аз откакто бачкам сервитьор имам ли повече пари винаги оставям. Хич не е лесно да работиш сервитьор, трябва да си буквално всичко понякога.. жалко, че някои въобще нямат уважението и третират сервитьорите като слуги. Добре е. Свалят ли те клиенти? Ама то, като сте толкова малък град, дето всеки знае всичко за другия, сигурно ще ги е срам. Клиентки определено ме свалят понякога, от клиенти не се интересувам. Аз си знам горе/долу коя има симпатии и коя не, тука няма скрито-покрито. А и като седнат си личи по държанието :Д Но ги знам що за стока са и граам не ми се занимава, загуба на време - има ли смисъл? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Бързо смекчи тона можело и с добро. Ама ти и заплашваш ли? :roll1: Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 И аз откакто бачкам сервитьор имам ли повече пари винаги оставям. Хич не е лесно да работиш сервитьор, трябва да си буквално всичко понякога.. жалко, че някои въобще нямат уважението и третират сервитьорите като слуги. Защото не знаят какво е, ако не са го работели. И аз имах неособено добро отношение към сервитьорите, та дори и бомби сме правели с моите приятели, докато не ми дойде на главата на мен и не видях какво е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Зависи, в петъците може и с 20 да си тръгна, имаме много работа обаче. През останалите дни средно около 5-10, доволен съм. Най-свежата песен за това лято. Топ! Петък и събота са винаги най-силните дни. Щом хващаш по нещо е добре. Някъде персонала си ги делят. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Като се има предвид, че е малко градче може и да няма. :1000 (29): Не съм смекчавал тона,казвам истината. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Защото не знаят какво е, ако не са го работели. И аз имах неособено добро отношение към сервитьорите, та дори и бомби сме правели с моите приятели, докато не ми дойде на главата на мен и не видях какво е. Аз преди даже не се бях замислял да оставя бакшиш, вече съм с коренно различно мислене. Отделно и винаги ми прави впечатление, ако отида в някое заведение как ми се сервира и всичко, направо гледам на нещата с други очи вече :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Ама ти и заплашваш ли? :roll1: Никога. :1000 (29): 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари