Jump to content

Чат мания

Препоръчани коментари

Глупости.Най-важното на твоите години е да си завършиш образованието,а не да си губиш времето с кофти работа.Цял живот ще работиш,за къде бързаш? Изживей си най-хубавите години от живота пълноценно.

Не съм съгласен. Най-хубавото е от малък да се научиш да си разпределяш времето САМ, кое-кога-как. Да ти стига за всичко и да не зарязваш едното заради другото. Живея ги достатъчно пълноценно, ходя на дискотеки, кафенета, работа, едновременно имам отличен успех и на всичкото отгоре се класирам постоянно на състезания и майка ми се гордее с мен. Какво повече да искам на тези години? Започнал съм и частни уроци за матура и университет още от 11-ти клас, без каквато и да е намеса от страна на майка ми, сам взех това решение. Малцина се замислят за тези неща на моята възраст,а още по-малко успяват да съчетават всичко това и да могат да си разпределят времето както трябва.

Сподели в други сайтове

• Отговори 3,3k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Не съм съгласен. Най-хубавото е от малък да се научиш да си разпределяш времето САМ, кое-кога-как. Да ти стига за всичко и да не зарязваш едното заради другото. Живея ги достатъчно пълноценно, ходя на дискотеки, кафенета, работа, едновременно имам отличен успех и на всичкото отгоре се класирам постоянно на състезания и майка ми се гордее с мен. Какво повече да искам на тези години? Започнал съм и частни уроци за матура и университет още от 11-ти клас, без каквато и да е намеса от страна на майка ми, сам взех това решение. Малцина се замислят за тези неща на моята възраст,а още по-малко успяват да съчетават всичко това и да могат да си разпределят времето както трябва.

Това да си разпределяш времето си е до човек колко е организиран,а не дали работиш или не.Просто смятам,че не е нужно да си пропиляваш най-хубавите години в живота с нещо,което ще правиш цял живот,но ти си знаеш

Сподели в други сайтове

Това да си разпределяш времето си е до човек колко е организиран,а не дали работиш или не.Просто смятам,че не е нужно да си пропиляваш най-хубавите години в живота с нещо,което ще правиш цял живот,но ти си знаеш

Повярвай, когато си едновременно на работа и на училище, едновременно с което ходиш на фитнес, танци, кафенета и т.н. много по-добре се учиш да си разпределяш времето, което след време ще е много голям плюс. Различни гледни точки имаме, уважавам твоята. Всеки с преценката си за живота, а и като цяло.

Сподели в други сайтове

Повярвай, когато си едновременно на работа и на училище, едновременно с което ходиш на фитнес, танци, кафенета и т.н. много по-добре се учиш да си разпределяш времето, което след време ще е много голям плюс. Различни гледни точки имаме, уважавам твоята. Всеки с преценката си за живота, а и като цяло.

Няма ядове.Нямам желание да се карам с теб.🍻

Сподели в други сайтове

Не ти се заканвам,не се възприемам за селска мутра.Ти започна със заплахите.Явно удобно си забравил

Бързо смекчи тона можело и с добро. :whistling:

1.jpg.eda91276c67ca3e3f1ee0d7b9af93698.jpg
3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3
R.I.P.

Сподели в други сайтове

По колко кинта от бакшиши изкарваш на смяна?

Зависи, в петъците може и с 20 да си тръгна, имаме много работа обаче. През останалите дни средно около 5-10, доволен съм.

Най-свежата песен за това лято. Топ! :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Като се има предвид, че е малко градче може и да няма. :1000 (29):

Малее, пълен лош ще е, ако няма. Аз в Пловдив навсякъде оставям. Откакто бачках и аз сервитьор в Америка, не ми дава сърце да не го направя.

Сподели в други сайтове

Зависи, в петъците може и с 20 да си тръгна, имаме много работа обаче. През останалите дни средно около 5-10, доволен съм.

Добре е.

Свалят ли те клиенти? Ама то, като сте толкова малък град, дето всеки знае всичко за другия, сигурно ще ги е срам.

Сподели в други сайтове

Малее, пълен лош ще е, ако няма. Аз в Пловдив навсякъде оставям. Откакто бачках и аз сервитьор в Америка, не ми дава сърце да не го направя.

И аз откакто бачкам сервитьор имам ли повече пари винаги оставям. Хич не е лесно да работиш сервитьор, трябва да си буквално всичко понякога.. жалко, че някои въобще нямат уважението и третират сервитьорите като слуги.

Добре е.

Свалят ли те клиенти? Ама то, като сте толкова малък град, дето всеки знае всичко за другия, сигурно ще ги е срам.

Клиентки определено ме свалят понякога, от клиенти не се интересувам. Аз си знам горе/долу коя има симпатии и коя не, тука няма скрито-покрито. А и като седнат си личи по държанието :Д Но ги знам що за стока са и граам не ми се занимава, загуба на време - има ли смисъл?

Сподели в други сайтове

Бързо смекчи тона можело и с добро. :whistling:

Ама ти и заплашваш ли? :roll1: :roll1:

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

И аз откакто бачкам сервитьор имам ли повече пари винаги оставям. Хич не е лесно да работиш сервитьор, трябва да си буквално всичко понякога.. жалко, че някои въобще нямат уважението и третират сервитьорите като слуги.

Защото не знаят какво е, ако не са го работели. И аз имах неособено добро отношение към сервитьорите, та дори и бомби сме правели с моите приятели, докато не ми дойде на главата на мен и не видях какво е.

Сподели в други сайтове

Петък и събота са винаги най-силните дни. :) Щом хващаш по нещо е добре. Някъде персонала си ги делят.

1.jpg.eda91276c67ca3e3f1ee0d7b9af93698.jpg
3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3
R.I.P.

Сподели в други сайтове

Защото не знаят какво е, ако не са го работели. И аз имах неособено добро отношение към сервитьорите, та дори и бомби сме правели с моите приятели, докато не ми дойде на главата на мен и не видях какво е.

Аз преди даже не се бях замислял да оставя бакшиш, вече съм с коренно различно мислене. Отделно и винаги ми прави впечатление, ако отида в някое заведение как ми се сервира и всичко, направо гледам на нещата с други очи вече :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...