Gadinata Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Що за стока са? Че са лесни и курви ли? Или тъпи? Ами, честно да ти кажа... повечето и двете Виждам как се развиват връзките във града, а и имам личен опит, няма смисъл да си губя времето във нещо, което ще продължи точно няколко месеца. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Аз преди даже не се бях замислял да оставя бакшиш, вече съм с коренно различно мислене. Отделно и винаги ми прави впечатление, ако отида в някое заведение как ми се сервира и всичко, направо гледам на нещата с други очи вече :1000 (29): Същата работа и при мен Обаче, ако някой не си свърши добре работата - примерно чакам 20 минути за елементарна поръчка, или се държи сопнато и намръщено, си чакам рестото. Един сервитьор трябва да те кара да се чувстваш добре, а не да те изнервя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Не съм смекчавал тона,казвам истината. Не змам за какви истини говориш, но явно се разбрахме. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Не змам за какви истини говориш, но явно се разбрахме. Прочети си горните постове и ще разбереш. Или и тях си забравил? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Същата работа и при мен Обаче, ако някой не си свърши добре работата - примерно чакам 20 минути за елементарна поръчка, или се държи сопнато и намръщено, си чакам рестото. Един сервитьор трябва да те кара да се чувстваш добре, а не да те изнервя. Аз съм вдигал големи скандали... във 35 веднъж като бях на гости на сестрата отивам, викам "дълго кафе с мляко"... таз' ми носи нормално без мялко, викам "извинете, помня че ви казах дълго с мляко, не нормално", извини се и след 20 минути чак ми носи ново........късо с мляко. Вече тръгнах да й крещя и сестрата ме държи, вика по-спокойно ся ще ти го донесе и чаак когато опитах по грубия начин ми изпълниха коректно поръчката. Нямам думи, а тук говорим за едно от топ заведенията на Студентски.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Аз съм вдигал големи скандали... във 35 веднъж като бях на гости на сестрата отивам, викам "дълго кафе с мляко"... таз' ми носи нормално без мялко, викам "извинете, помня че ви казах дълго с мляко, не нормално", извини се и след 20 минути чак ми носи ново........късо с мляко. Вече тръгнах да й крещя и сестрата ме държи, вика по-спокойно ся ще ти го донесе и чаак когато опитах по грубия начин ми изпълниха коректно поръчката. Нямам думи, а тук говорим за едно от топ заведенията на Студентски.. 35 е покрътително, никакъв топ не е. На кой фейсбука му е Ramania ChatMania? Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Прочети си горните постове и ще разбереш. Или и тях си забравил? Варна - София експрес! 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 35 е покрътително, никакъв топ не е. Води се едно от най-вървежните заведения, заедно с Конте. Поне аз така знам и с такова впечатление останах. Модера и Буум бар също не са зле. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Води се едно от най-вървежните заведения, заедно с Конте. Поне аз така знам и с такова впечатление останах. Модера и Буум бар също не са зле. Да, то много объркани представи има там за елит.. Буум бар е може би най-най тъпото кафе в СГ.. то и затова е пред фалит, винаги е празно. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Води се едно от най-вървежните заведения, заедно с Конте. Поне аз така знам и с такова впечатление останах. Модера и Буум бар също не са зле. Систъра ти коя година е студентка? 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Малее бесен съм! Аман от некадърници Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Да, то много объркани представи има там за елит.. Буум бар е може би най-най тъпото кафе в СГ.. то и затова е пред фалит, винаги е празно. Не съм стъпвал,но един приятел на сестрата ми беше фен и оттам го знам, че става уж :1000 (29): Нормално представите за елит да са объркани, в Студентски всички са от провинцията. Най-яко си е пред фантака! Обожавам, от всичко най-много ми хареса там + градския, колкото и тъпо да звучи няма друго място където можеш всякви индивиди да срещнеш /говоря за 94, 280 е на път да се разпадне, а и почти винаги е фул/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Малее бесен съм! Аман от некадърници ??? 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Систъра ти коя година е студентка? 93 набор, завърши магистратура тази година. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Не съм стъпвал,но един приятел на сестрата ми беше фен и оттам го знам, че става уж :1000 (29): Нормално представите за елит да са объркани, в Студентски всички са от провинцията. Най-яко си е пред фантака! Обожавам, от всичко най-много ми хареса там + градския, колкото и тъпо да звучи няма друго място където можеш всякви индивиди да срещнеш /говоря за 94, 280 е на път да се разпадне, а и почти винаги е фул/ Да, и аз не харесвам Студентки, прекалено претъпкан е някак. Иначе 280 вече не е пред разпадане, преди няколко месеца смениха автобусите и вече са нови, като на 94. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Подмяташ си го, колкото да не заспиш. Поне имам какво да подмятам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Да, и аз не харесвам Студентки, прекалено претъпкан е някак. Иначе 280 вече не е пред разпадане, преди няколко месеца смениха автобусите и вече са нови, като на 94. верно ли? Не знаех. Аз бях там за месец през лятото, със сестрата на 94 му викахме Поршето и тей се е*авахме, щото пред старите автобуси на 280 си е баш Порше. Мен лично Студентски ми харесва, обичам да има много хора, може би защото в градчето ми само в петък е пълно с хора на центъра. А това, че хората са от провинцията не ми е проблем - като тегля чертата и аз съм от там. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 верно ли? Не знаех. Аз бях там за месец през лятото, със сестрата на 94 му викахме Поршето и тей се е*авахме, щото пред старите автобуси на 280 си е баш Порше. Мен лично Студентски ми харесва, обичам да има много хора, може би защото в градчето ми само в петък е пълно с хора на центъра. А това, че хората са от провинцията не ми е проблем - като тегля чертата и аз съм от там. Да, сменени са, срещат се понякога и от старите, де, ама са почнали да ги махат. Голямо щастие за всички!!! Единствното яко на Студентски е, че има от всичко (без книжарница), и е много близо, каквото ти е нужно. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Да, сменени са, срещат се понякога и от старите, де, ама са почнали да ги махат. Голямо щастие за всички!!! Единствното яко на Студентски е, че има от всичко (без книжарница), и е много близо, каквото ти е нужно. Аз обожавам да ходя на дискотека и може би затова толкова ми хареса, нормално е за годините ми... минавах по уличката дето е над УНСС с дискотеките, и като знаех, че нямам години да влезна в нито едната от всичките ми ставаше толкова тъпо, а толкова ми се искаше В Котън още като беше отворено сестрата се познаваше със управителя и ме пуснаха, беше уникално. Нощният живот там е 6 точки! А от Манджата направо не исках да си ходя, много вкусно готвят :1000 (29): Във Хляб и мръвка така и не успях да отида, язък. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Въвела те е вече в студентския живот казваш. Седем години разлика имате. Кажи-речи знам какво да очаквам, не е като да отида да се чувствам все едно съм на Луната, има ги и такива. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Аз обожавам да ходя на дискотека и може би затова толкова ми хареса, нормално е за годините ми... минавах по уличката дето е над УНСС с дискотеките, и като знаех, че нямам години да влезна в нито едната от всичките ми ставаше толкова тъпо, а толкова ми се искаше В Котън още като беше отворено сестрата се познаваше със управителя и ме пуснаха, беше уникално. Нощният живот там е 6 точки! А от Манджата направо не исках да си ходя, много вкусно готвят :1000 (29): Във Хляб и мръвка така и не успях да отида, язък. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Как се вълуваш, личи си, че още си млад и зелен. Помня, че като отидох за първи път в Студенстки (беше късна есен) ми се стори като Слънчев Бряг през лятото. Фул с млади хора, заведения и дискотеки навсякъде, супер яката работа. След това даже приятели ми даваха ключове от стаите си и съм ходил главно с цел секс-туризъм. :1000 (29): Айде още-година две и ти ще си там, ще се наживееш до степен, в която накрая ще ти е писнало и все едно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Как се вълуваш, личи си, че още си млад и зелен. Помня, че като отидох за първи път в Студенстки (беше късна есен) ми се стори като Слънчев Бряг през лятото. Фул с млади хора, заведения и дискотеки навсякъде, супер яката работа. След това даже приятели ми даваха ключове от стаите си и съм ходил главно с цел секс-туризъм. :1000 (29): Айде още-година две и ти ще си там, ще се наживееш до степен, в която накрая ще ти е писнало и все едно. Живее ми се много, алкохол, силна музика и добри приятели са най-добрата комбинация, поне за мен. Живот и здраве ще отида и аз, а дано се наживея :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Много се бях запалил да ставам DJ, още не е късно, имам приятели които станаха. Обожавам силната музика! А и без музика не мога, смятам тая вечер да не я спирам. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Мразя 90% от дискотеките в България. Тотална простотия и пошлост. Дъно на дъната. Нито знаят как да се забавляват, нито знаят какво е музика. Чалготека нормална няма нито една. Трябва да си една консерва, която не си представя нищо повече от това за да те забавлява. Пияни и надрусани тийн/цигани/гейове/батки/курви които мятат салфетки под звуците на нещо мазно и гадно, добавям и кофти подвикванията на диджея, който дори не може да миксира. Това ако е забавление, предпочитам да се застрелям. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Много се бях запалил да ставам DJ, още не е късно, имам приятели които станаха. Обожавам силната музика! А и без музика не мога, смятам тая вечер да не я спирам. Аз абсурд да издържа да съм DJ. Чуя ли силна музика едвам се сдържам понякога да не стана, когато е неудобно или няма с кой Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари